Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רוצה לראות כיעור? קרא את הספר "בעל זבוב". הוכחה פסיכולוגית לטבע האדם.
מצטער. לא יודע לקרוא. ראיתי את הסרט.

רק עכשיו אתה מבין את זה?
לא כולם גרים בחולון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

:mad2:

די כבר !

או שמישהו יתרגם את כל מה שהולך כאן או שאני מפיל את השרת...

( יש לי קשרים בנעל )

חוץ ממה שאישפוז אמר לגבי 106 ו 635 הבנתי ( טוב לא כל כך אבל אני מכיר ת'מכוניות ) וההוא שדיבר על החשפנית .

אז רק שתדעו שכ-ו-ל-כ-ם הומואים !

גם את יוליה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני עם יאשה. הייתם אומרים מההתחלה שזהו שרשור לבעלי אייקיו 20 לפחות, ולא הייתי נכנס ומבזבז 5 דקות בניסיון להבין What the fuck is going on here.

אגב, רק אני חושב ש"פרדוקס" זה שם מוזר לחתול ? :wink:

פורסם

דווקא שם לא רע.. הייתי קוראת לכלב שלי ככה אם הוא לא היה כבר קרוי על שם יצרן בורבון מכובד

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
חוץ ממה שאישפוז אמר לגבי 106 ו 635 הבנתי ( טוב לא כל כך אבל אני מכיר ת'מכוניות )
לא כל כך הבנת? מה לא ברור?

106 הוא הערך הגימטרי של "אנמיה".

635 הוא הערך הגימטרי של "פורנוגרפי" ושל "בית זיקוק".

באמא'שלי.

פורסם
לא כל כך הבנת? מה לא ברור?
מה לא ברור ??? הכל לא ברור !!!!

106 הוא הערך הגימטרי של "אנמיה".

635 הוא הערך הגימטרי של "פורנוגרפי" ושל "בית זיקוק".

אני יותר מתחבר ל 635 משום מה...

( לאוו דווקא בגלל הפרונוגרפי או הבתי זיקוק )

תגיד מה הגיאומטריה של "פרונוגרפי" או ה"בית זיקוק" בתוספת טורבו ?

אתה אמור להיות חכם , אני מאמין שאתה תמצא את התשובה הנכונה...

באמא'שלי.
אם ככה , אז אני מאמין .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תגיד מה הגיאומטריה של "פרונוגרפי" או ה"בית זיקוק" בתוספת טורבו ?

.

תלוי בזווית בשבה אתה מציב את התושבת.

בפורנוגרפי מותר אגב בכל הזוויות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

lol

זה החומר שעכשיו אנחנו לומדים בפיסיקה 3 מכניקת קוונטים... החתול לא מת ולא חי, הוא גם וגם...

לא קראתי את כל השרשור, רק אומר שתוצאותיו של נסוי עלולים להשתנות רק מצפייה במהלך הנסוי.

דוגמא לנסוי אמיתי שכזה:(התאבכות אלקטרונים)

אם תירו אלומה מבוקרת של אלקטרונים בזה אחר זה על משטח מסויים דרך קיר ובו שני חורים במרחק מסויים ותסתכלו על תוצאות הנסוי (תצורת ההתאבכות של האלקרונים על המשטח) תראו שהאלקרונים מתנהגים כמו גל, משמע תקבלו תוצאה דומה מאד ותצורת התאבכות של גלי אור זהה לזה של נסוי יאנג (נק, התאבכות הורסת ובונה בזה אחר זה, כאשר המקסימום יהיה במרכז-בין שני החורים).

לעומת זו אם יערך אותו הנסוי רק שתשימו גלאי ליד אחד החורים שיודע להגיד לכם בכל פעם אם עבר בחור אלקטרון או לא, אז התבנית שתקבלו על המשטח תהיה שונה לגמרי- פשוט שתי נקודות מקסימום מול שני החורים (כמו שאר לכם ההגיון הקלאסי שאם תירו חלקיק בודד דרך חור הוא יגיע אל מולו).

אכן חיות משונות...

את עניין זה אפשר להסביר בצורה הפשוטה ביותר בנסוי מחשבתי קצר:

גם אם תהיה לכם דרך מסויימת רק לדעת איפה האלקטרון גם אם בלי להתערב במסלולו, אזי ראיתם אותו- משמע פגעתם בו לפחות עם פוטון אחד, משמע נתתם לו תנע (של הפוטון)- ושיניתם את מסלולו ותוצאות הנסוי...

• תוכן חדש...