Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, עוזי ל כתב:

ליד מקום העבודה שלי יש כמה רכבי שב"ס שנראה שלא זזים הרבה זמן כבר, ודבר ראשון שעלה לי זה שזה רכב די מוכן לאוטו בית 

השאלה אם המנוע לא טחון כבר גם מבחינת קילומטרים וגם שהרכב הרבה יותר כבד מהרגיל בגלל מיגון וכו' 

רכבים בני עשור שעושים עבודה מאוד קשה ביום יום ונוסעים בממוצע מעל ל-50 אלף ק"מ בשנה.

אין לרכבים מיגון. כל הדיגום שלהם הוא פנימי ופריק. השוני היחיד בכלים האלה הוא שהם מגיעים עם דלתות הזזה ב-2 הצדדים. את כל הפתחים והחלונות עושים כאן בארץ (בדומה לרכבי הסעים).

• מעניין 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני שעתיים, redroze כתב:

רכבים בני עשור שעושים עבודה מאוד קשה ביום יום ונוסעים בממוצע מעל ל-50 אלף ק"מ בשנה.

אין לרכבים מיגון. כל הדיגום שלהם הוא פנימי ופריק. השוני היחיד בכלים האלה הוא שהם מגיעים עם דלתות הזזה ב-2 הצדדים. את כל הפתחים והחלונות עושים כאן בארץ (בדומה לרכבי הסעים).

לא יודע בוודאות על מיגון אבל הדיגום בפנים הוא מברזל והרבה 

פורסם

יש אפשרות שה-AI יוסיף אוטומטית סקר לכל תגובה או תמונה, כדי לראות מה באמת 'מעניין' בעיני הקוראים ומה סתם נדיר/לא רואים הרבה?

לאחרונה אני רואה פה הרבה תמונות מהקטגוריה השניה, ולדעתי זה מדלל מאד את השרשור. זה והאנשים שלא מסוגלים לעשות crop בסיסי.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם

הונדה מיוחדת.

ומה שמיוחד בסוזוקי (בעיניי)  זאת הצביעה המגורענת ובגוון שמנת. (לרוב צובעים בשחור מט)

IMG20250605164904.jpg

IMG20250605164909.jpg

IMG20250604091259.jpg

IMG20250604091300.jpg

• אהבתי 4

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה נקרא צבע ראפטור וזה דווקא בדיוק בצבע הזה...

אתה מדבר אולי על שחור מט

@Derishזה פשוט, תגובות בלי הרבה לינקים ואהבתי מעידות על חוסר עניין לדעתי, וההפך גם כן מתקיים. השאלה מה זה יתן לך? אתה מצפה שהמפרסמים יסיקו את מסקנותיהם לבד?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.8.2023 בשעה 22:14, amosbmw כתב:

תמיד כשאני הולך או נוסע ברחובות אני מסתכל על רכבים ופרטיהם, כל דבר שהוא מעט חריג ומעניין אותי ובדרך כלל אני מצלם.

כלומר: אספנות, דגם חדש שנראה לראשונה, רכב נדיר או שעוצב על ידי בעליו בצורה מקורית.

לא כל רכב יש לי חשק לכתוב משהו אבל הרבה פעמים אני רוצה לשתף. ולא בשביל כל רכב שווה לפתוח שירשור.

לכן חשבתי לפתוח כאן שירשור שאפשר סתם להעלות תמונות ואחרים יעלו גם.

כמובן אני רואה המון כלי רכב מעניינים בחו"ל אבל מציע שבשירשור הזה נתמקד בתצפיות בארץ.

אתחיל באחרון שראיתי אתמול - 

PXL_20230823_113744370.jpg

PXL_20230823_113754425 (1).jpg

תיקראו את התגובה הראשונה פשוט

פורסם
לפני 58 דקות, EliC25 כתב:

השאלה מה זה יתן לך? אתה מצפה שהמפרסמים יסיקו את מסקנותיהם לבד?

להפך, בפעם הבאה שמישהו עם רייטינג נמוך יפרסם פה משהו, זה ידרוש אישור מודרטור. ומי שמפרסם תמונה בלי קרופ יקבל שלילת רשיון ו-8 נקודות.

• מצחיק 5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...