Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ליקנות מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים השימוש שלי בסיסי מאוד אז חשבתי להתחיל מהפשוט 12 v בלי אימפקט עכשיו  יש כמה אופציות

א יד 2 איזה בוש או מקיטה

ב לחפש במחסני חשמל בוש או מקיטה 

ג ראיתי בשרוף מברגה של קרסס ב190 לא יודע אם כולל ביטים

מה מומלץ?

בתודה מראש

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקציב?

מה אופי וכמות השחמוש הצפויים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תקציב עד 500 

שימוש קל-מה שצריך בבית או ברכב מדי פעם

שיסגור לי את הפינה הזאת כשפתאום צריך מברגה-או קדיחה קלה בעץ או פלסטיק

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

אני משתמש בזו של איקאה.

3.6V כוללת ביטים והיא אחלה פתרון עבור המחיר שלה. (60 ש"ח)

FIXA מברגה ליתיום, ‎3.6 V‏

ב 70 ש"ח נוספים - יש גם סט ביטים שיתאימו למברגה עם מאריכים וכאלה.

image.png.0d920ed3705209915468b92ce7828b94.png

מניח שמשהו דומה יהיה ב Aliexpress אם תרצה לחתוך עוד במחיר.

לקידוח עץ שהוא קצת יותר מלרהיטים של איקאה לא חושב שזה יתאים, אבל עבור המחיר הזה - לי זה מספיק.

יש להם גם כאלו של 14.4V וכאלה (https://www.ikea.com/il/he/p/fixa-screwdriver-drill-li-ion-50232903/) אבל לא ניסיתי בשביל להמליץ וזה כבר גזרת מחיר אחרת

• רעיון טוב! 1
פורסם

עם טיפה גמישות נוספת בתקציב תוכל להגיע אפילו לבוש כחול בסיסי, תזקק גם לביטים בכמה עשרות שקלים.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי בוש כחול שקניתי מ ksp פעם ב 350 נדמה לי. 

12V, לשימוש מזדמן זה יותר ממספיק. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

יש לי בוש ירוקה EasyDrill 1200 בדיוק לשימושים האלה.

ניסיתי בעבר את מזלי עם מותג מדבקה עממי יותר, אבל אין דבר מעצבן יותר מלגלות שברגע שאתה צריך כלי העבודה שלך לא מספק את הסחורה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בכלי עבודה לבית החשיבה שלי היא כזו-

אני קונה כלי שאמור להחזיק אצל בעל מקצוע כמה שנים.

מה שאומר שאם אצל בעל מקצוע זה יחזיק בשימוש ממושך יום יומי אז לעבודות הביתיות שלי זה יחזיק לי כל החיים.

מברגות של יונדאי/איקאה/אליאקספרס לא היו נכנסות אליי הביתה. הרי ברור שהן ישבקו תוך שנה-שנתיים-שלוש-חמש. מה שאומר שזה רק עניין של זמן. 

אז בהתחלה זה יתחיל לזייף ולא לעבוד כמו בהתחלה, אחר כך יעבוד לסירוגין פעם כן פעם לא, ואח"כ, בדיוק כשתצטרך- זה לא יעבוד. למה לעבור את כל העינוי הזה?

המברגה הביתית שלי- דיוולט 20 וואט. אולי קצת אוברקיל לעבודות בית, אבל הזוגיות שלנו מופלאה ובריאה. יכולה גם לשכב חודשיים ללא שימוש ואני יודע שהסוללה שלה לא מתרוקנת מעצמה ומוכנה לעבודה.

• רעיון טוב! 3
פורסם

על מברגת ה-3.6 וולט של איקיאה הייתי מוותר, אולי שוקל את ה-14.4 וולט ). אולי, לא התנסיתי בה.

יש לי מברגה 10.8 וולט של בוש (דומני שכיום מכונה 12 וולט) בשימוש קל מאוד, תמיד מוכנה לפעולה כבר לפחו 7 שנים. תוצאה של הנטיה של אשתי לקנות תמיד את "הטוב ביותר" עם overshoot רציני.

ולטוב פות"ש - תייג את המומחה. @ברווז.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצות של הבוש "הכחול"

יש לי אחת כבר בערך 2 עשורים ולא מפסיקה לתת עבודה, עדיין עם הבטריות שהגיעו איתה! (בא עם 2, אחת מתה לגמרי והשניה איבדה קצת קיבולת)

זה מה שיש לי: https://www.oded-tools.com/node/3864 (לא תיארתי לי שהדגם הזה עדיין קיים בשוק)

הייתי הולך על אחת משלושת החברות האלה: בוש, מקיטה או דהוולט

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

https://www.ace.co.il/2200053

אני ממליץ על הוורקס הזאת, מסדרה יחסית מיושנת שלהם אבל מחיר משתלם והיא עושה הכל. 

העברתי את עצמי, את ההורים שלי וכמה חברים דירה עם המברגה הזאת. הרכבות, קדיחה בבלוק, קדיחה בקרמיקה, קדיחה בעץ. הכל עשיתי איתה. רק שיש לא הצלחתי לקדוח ובבטון היא מתאמצת מידי. 

עכשיו יגידו אימפקט לא מתאים לקדיחות, נכון, אבל בשביל מדף פעם בחצי שנה זה אחלה. 

מצרף גם את הסט ביטים והסט מקדחים

שאני עובד איתם -

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=10109

https://www.shazartech.co.il/סט-מקדחים-כל-יכול-לאימפקט-48-ממ-uset

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

@Sparrow420נראה לי שהפרסום הזה באינטרנט הוא משהו ששכחו למחוק. המקבילה העכשווית (כבר מספר שנים) היא 12 וולט שעולה סביב 450 ש״ח (לא התעמקתי, אולי יש יותר זול, וזה תלוי גם מה כוללת הערכה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בסביבות המחיר הזה תוכל לקנות אימפקט של מקיטה כגון td110 עם שתי סוללות. זה מכשיר שיכול ללוות אותך כל החיים.

לרוב מגיע עם ערכת ביטים שמספיקה למשתמש הבסיסי. 

פורסם

אני מראש הייתי זונח את הזולים ומותגי המדבקה. זה לא כלי שאתה רוצה לגלות שאין לך אותו בפועל כשאתה צריך אותו. 

אני בעצמי משתמש לרוב העבודה שלי בבוש כחול 12V. 

יש 2 אופציות- אחת בלי פונקציה של רטט, ואחת עם. ההבדל הוא סביב 50 ש"ח. שלי היא זו עם הרטט, רק שמעולם לא השתמשתי במצב הזה :lol:

ושים לב שאתה כבר מקבל 2 סוללות, ולא אחת. מאד שימושי- כשאחת בטעינה, אחת עובדת. ללא איבוד זמן על סוללה גמורה. שתיהן שומרות את הטעינה לאורך זמן רב ללא בעייה. 

הייתה לי בוש ירוקה לפני שנים רבות מאד. אפילו לא ליתיום... הסוללה שלה גמרה קריירה, מעבר לזה הכלי עצמו היה טוב. אבל מאז אני לא סומך על הנטענים הירוקים של בוש. שריטה קלה שלי, אין מה לעשות...

מברגה זה כלי שאמור להחזיק להרבה הרבה הרבה שנים, במיוחד בשימוש ביתי. אם הכחולות שציינתי נכנסות בתקציב (ציינת 500 ש"ח- אז אין בעייה), לך על אחת כזו בשקט. תבדוק מבצעים ברשתות השונות אולי תמצא כמה גרושים הנחה. 

ה-12V שלי עובדת כבר כמה שנים טובות (מאז שנרכשה) כמברגה הראשית שלי, ב-14.4V שלי אני כמעט שלא משתמש. 

ואני משתמש הרבה יותר מ"משתמש ביתי ממוצע". 

החיסרון המשמעותי ביותר של המברגות בתצורה הזו- לא ניתן להעמיד אותה על הסוללה כשמניחים אותה וצריך להשכיב אותה. בהתחלה זה חירפן אותי, עד שהתרגלתי. כיום אני רואה את זה כיתרון, אחרי שהמברגה השנייה שלי החליטה שהיא אוהבת ליפול על השפיץ  של המקדח 2ממ שלי שוב ושוב משום מה. המקדח לא אהב את זה :lol:

בתאריך 4.2.2023 בשעה 07:17, sperial כתב:

@Sparrow420נראה לי שהפרסום הזה באינטרנט הוא משהו ששכחו למחוק. 

לחלוטין. סוללות טרום עידן הליתיום, מתח שנכחד לפני בערך עשור... אתר שלא מתעדכן בשיט ;-).

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...