Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קומבו 2025 שרשור מעקב

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולק על דעתך המכובדת

אולי הוא לא חד כמו 205 

אבל סה"כ הוא לטעמי בסדר גמור

בטח לא פח ובטח לא פחות טוב מברלינגו...עם כל הכבוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקבות הדיון פה על החיישן נוזל שמשות, בדקתי את העניין וזה רטרופיט די פשוט לגולף.

יש חיישן מוכן עם צמה

קידוד פשוט וסלמאת.

יוזמן בקרוב כשיחזרו המשלוחים.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

וזה רטרופיט די פשוט לגולף.

אם יש נורה בלוח שעונים ויש פיטינג לחיישן במיכל נוזל שמשות די ברור שהעדר החיישן ברכב שלך זה עניין ושל המפרט הישראלי והחיישן כן קיים בשווקים אחרים. 

אפשר להניח שהחיישן הזה מגיע כחלק מהמפרט לארצות קרות כמו חימיום שמשה קידמית, חימום מיכל נוזל שמשות או בנחירי המתזים, חימום כסאות  והגה וכו'. אם היבואן לא מזמין את החבילה הזו אז גם אין את החיישן אפילו שהרכב ברמת איבזור גבוהה.

פורסם

מניח שמדובר בחיישן זהה בכל הוואגיות, מכאן שלא פלא שאף לא אחת משלוש האוקטביות שעברו כרכב צמוד תחת הישבן לא השתחררה מנורת אזהרה על נוזל שטיפה דולקת תמיד, גם כשהמיכל מלא. בהתחלה בקשתי לתקן, אבל כשהבנתי שמדובר בתופעה עקשנית וחוזרת, וויתרתי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

סיכום שנה ראשונה

9640~ ק״מ, ״טיפול ראשון״ אצל לובינסקי ירושלים. לקח 45 דקות מרגע כניסת הרכב עד שבעטו אותי משם

ואין לי מושג מה עשו, מה בדקו, כלום. רק זיכרון מעורפל של ״שמן ופילטר מזגן״...

נפלאות טיפול ראשון חינם. ״חשבונית תגיע עוד כמה ימים״.

🤷‍♂️

חוץ מפנצ׳ר וכל מיני נורות שנדלקו באופן אקראי אחת לכמה חודשים, אין שום דבר לספר עליו.

יחסית למשפחתית ממוצעת מדובר ברכב קצת גס ורועש, אבל חוץ מזה המזגן מקפיא,

תנוחת הנהיגה טובה, מרחב מעולה, קל לנהיגה, קל לחנייה, ושימושיות לא מעולם הזה.

משייט בימין ועוזר לחברים להוביל כל מה שאתם יכולים להעלות על הדעת. :)

צריכת דלק אמיתית 14.527 ק״מ לליטר

(לא מחשב דרך, לא הזיות, לא המצאות, לא ״בסוף ירידה״, כלום, יש לי את כל החשבוניות, רשמתי ה-כ-ו-ל)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני רגיל להיכנס למוסך ב-7:45 ולצאת ב-15:30,

או לצאת ב-10:30 אחרי איזו בשורת איוב ולחזור כעבור שבוע.

זה היה הנוהל באס מקס...

היה שם עומס מטורף וכנראה השכילו פשוט לדחוף אותי ראשון כי רכב חדש וזה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...