Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קומבו 2025 שרשור מעקב

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, hans כתב:

היה עדיף לתעל את התקציב למפלס נוזל שמשות

היש....דבר....כזה....במכונית...כלשהי...??? !! נשמע אדיר!!

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הצלחתי להבין אם אתה רציני או לא,

אבל למען הסר ספק - ברכב הקודם, פורד אס-מקס ממתיחת הפנים של 2011 - הייתה שם נורה שנדלקת במפלס נוזל שמשות נמוך.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סופר רציני.

נשמע מדהים. אני אף פעם לא יודע כמה נשאר לי, עד שנגמר לגמרי. לא שמעתי על רכב שיש לו פיצ'ר כזה. הייתי שמח שהיה מודיע לי שנשאר רק ליטר.

פורסם

יש במלא רכבים...

לדעתי אגב חימום הגה זה מבורך, לא שבישראל פיצ'ר יותר מדי חשוב אבל במקומות קרים שאתה נכנס לאוטו שעמד לילה קפוא זה נהדר שההגה נעים ולא קרח.

פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

סופר רציני.

נשמע מדהים. אני אף פעם לא יודע כמה נשאר לי, עד שנגמר לגמרי. לא שמעתי על רכב שיש לו פיצ'ר כזה. הייתי שמח שהיה מודיע לי שנשאר רק ליטר.

יש לי את זה ב Volvo c30 2010. מתריע כאשר מפלס נוזל שמשות נמוך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, גולדן191 כתב:

היש....דבר....כזה....במכונית...כלשהי...??? !! נשמע אדיר!

הייתי כמה פעמים במוסקבה בחורף. 

כשיש שלג, כלים של העיריה עוברים על הכבישים ומפזרים חומרים ממסי שלג, זה הופך את השלג לדייסה שחורה שמתערבבת עם הבוץ העירוני וזה עף לכל הכיוונים מגלגלי הרכב. כל המכוניות יום - יומיים אחרי שיצאו משטיפה נראות ככה כמו בתמונות.

הדייסה הזו גם עפה לשמשה בנסיעה וצריך להפעיל מתזים כל 5 דקות. אם נגמר נוזל שמשות המגבים רק מורחים את הבוץ ואתה לא רואה כלום. לכן קריטי שיהיה חיישן מפלס במיכל נוזל שמשות, כמובן גם במדינות צפוניות אחרות. כנראה שבמפרט למדינות קרות קיים כזה חיישן גם באופל המדוברת.

בארץ אנחנו פשוט לא מבינים את החשיבות.

1863788158_1(14).thumb.jpg.8c767f18889a0b93718eadc23d7aa96c.jpg.2aeb427eea92a7828055ccbeffa4acbe.jpg

767956792_1(2).thumb.jpg.91bde82e79d68ff1ef5f5eeca9af2f1b.thumb.jpg.ff239623475d542c7c92f5553a50265a.jpg

1988705228_1(10).thumb.jpg.00dc27f8a186186985dc702ca64252e3.jpg.7aa3c78868d5c7f28790e7a789edefb8.jpg

פה רואים את הבוץ השחור על הכביש.

1175646071_1(42).thumb.jpg.b2cb9ee5df173325eb7fc7db0352ea13.jpg.c3cfda6ce2492f1072618712229f7dd6.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 1

פורסם
לפני 11 שעות, גולדן191 כתב:

היש....דבר....כזה....במכונית...כלשהי...??? !! נשמע אדיר!!

ברוב המכוניות שהיו/יש לי, יש חיישן.

במיוחד חשוב בחדשות יותר שהמיכל בתוך הכנף ואתה לא רואה אותו. בE30 כל המיכל גלוי ואתה יכול לראות בקלות.

בגולף 5 היה חיישן כזה. ובגולף 7.5 המאובזרת יפה שיש לי עכשיו, אין! בושה וחרפה.

מה שגם מוזר הוא הנושא של חיישן רפידות. אתה בטוח שבכל רכב יש, עד שאתה מגלה שיש כאלה שאין להם (בפורד לדוגמה).

• מבאס 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לגבי חיישן רפידות, אני לא מדבר על חיישן חמשלי שסוגר מעגל עם הדיסק, זה אין בהרבה מכוניות.

אבל יש מכוניות שגם אין להן פחית רעש. זאת אומרת אין כלום.

פורסם
בתאריך 23.7.2025 בשעה 21:14, hans כתב:

אנקדוטה - בחודשים האחרונים נעזרתי מדי פעם באאוטלנדר 2021 מהמעגל המשפחתי - הצילו.

איזה פח אשפה מוטורי בהשוואה למסחרית הזאת, שלא נדע. ועוד עם צמיגי 205/60!

אל תשכח לצטט את המשפט הזה לעצמך שהאוטו יהיה על הליפט בגבע ומסביבך עשרות אלפי מיצובישי על הכביש!

10 שנים נהגתי על ברלינגו (כל 3 שנים אחת אחרת מליסינג, בתקופה שעוד אפשר היה לגלם את המס על רכב עבודה)

ויש לי הרבה דברים טובים להגיד על הרכב הזה, אמינות (אפילו ב 1.9 דיזל הראשון בלי טורבו) לא היתה אחת מהן.

ואח"כ גם היתה לי האוטלנדר חדשה 2019. ואם הייתי צריך לבחור, האוטלנדר לוקחת בגדול!

לא ברור למה הגדרת את האוטלנדר כפח אשפה מוטורי, אלא אם בחרת להפוך לפרנקופיל אמיתי שמתנשא על כולם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 55 דקות, amosbmw כתב:

בגולף 5 היה חיישן כזה

בגולף 5 אין חיישן מפלס נוזל שמשות וגם ב 6 אין. (עברו אצלי כמה וכמה כאלו בכל רמות הגימור).
בכל אופן בדגמים שמיובאים לישראל אין. מאוד יכול להיות שבדגמי חו"ל יש
כי הנורית בלוח שעונים קיימת.

לפני כשעה, Buki כתב:

הדייסה הזו גם עפה לשמשה בנסיעה וצריך להפעיל מתזים כל 5 דקות

לפי מה שאני רואה בתוכניות הרכב, לאורך זמן  "הדייסה" הזו גם מאכלת את השלדה

ואת הבלמים.

• מעניין 1
פורסם

אוקיי, אדייק, הגולף 5 שלי היתה מדגם "פלוס". וכן היה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בASX זו הייתה המערכת הראשונה שמספיקה לתפקד, כנראה טיפה אבנית גורמת למצוף להתקע, ואז ההתרעה קבועה.
רוב האנשים מתנקים את החיישן בשלב הזה.
(השניה זו מצלמת הדרך, השלישית לא קיימת בשלב הזה).

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

לא ברור למה הגדרת את האוטלנדר כפח אשפה מוטורי, אלא אם בחרת להפוך לפרנקופיל אמיתי שמתנשא על כולם

כשאומרים ״מוטורי״ הכוונה היא ״איך הוא זז״. מהבחינה הזאת - רע.

אפס אחיזה, מתנדנד, אשכרה מפחיד לנהוג בו מהר. פח אשפה.

כמעט כל רכב אחר מכל קטגוריה שתבחר ומכל יצרן שהוא ירגיש יותר נעים לנהג.

אתה יודע, ״קארס״ בקארספורום. לא פורום אמינות ואביזרים.

בכל הקשור לאמינות אני מתחיל מהכי נמוך שאפשר - אחרי פורד אס מקס,

אחרי זה כל דבר בוב׳לה דבש סוכר :)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...