Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! חבר שלי עצר אותו שוטר התחיל לחפש מה לדפוק דו"ח מצא שהתפוחים לא תקינים הרפוד באוטו קרוע והעגלה בלי טסט נתן לו קנס 1000 שקל סתם אני לא מבין רכב שעבר טסט למה לתת קנס משהו לא בסדר שיעשו למכון הרישוי

השא-לה האם יש מה לעשות?

פורסם

אתה בעצמך כותב "עגלה בלי טסט" (אני מניח שהכוונה לנגרר). חוץ מזה, השוטר, שאני מניח שהוח בוחן רכב, מצא ליקוי במערכת ההיגוי, שהיא מערכת בטיחותית.

אז נראה שהשוטר לא "הדביק" דו"ח אלא נתן דו"ח מוצדק. קודם כל שהחבר יטפל בליקויים (ושלא יזיז,את הנגרר בלי אישור זמני), ואחר כך ישלם את הקנס.

כל סאת, כמובן, בתנאי שאין ליקוי בדו"ח. אפשר להעלות לכאן סריקה שלו (לטשטש פרטים מזהיםמשל הנהג והרכב) כדי שהמומחים יוכלו לחפש פגמים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, efraimc כתב:

הרפוד באוטו קרוע והעגלה בלי טסט נתן לו קנס 1000 שקל סתם

איך זה בדיוק סתם, אם חבר שלך נסע עם עגלה בלי טסט??

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם

מה זה משנה מי ואיך וכמה? שורה תחתונה - יש ליקויים - צריך עליהם לתת דין וחשבון.

בן אדם שנוסע עם נגרר ללא טסט - לא צפוי שיהיו לו עוד תקלות ברכב.

תגיד לחבר שלך שיתקן את התקלות.

• רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 51 דקות, efraimc כתב:

על העגלה קיבל 400 שקל בגלל שאין טסט השאר קיבל על ליקויים ברכב למרות שהי-ה טסט

כמה זמן רשיון הגרור לא בתוקף?

אין קנס של 400 ₪ על עבירה זו. יש 250 או 750 ₪ או הזמנה לדין, בהתאם לזמן שחלף מאז פקיעת תוקף הרישיון.

בבקשה העלה את הדו"ח הסרוק, כמובן, בטשטוש פרטים מזהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין קשר לזה שהרכב עבר טסט.

אם בוחן תנועה בודק את הרכב ומוצא ליקויים, גם שניה אחרי שהרכב עבר טסט, זה קביל ומקובל וכל הכבוד לבוחן אם באמת מצא ליקויים.

נסיעה בלי טסט זאת עבירה וגם תלוי מה פרק הזמן שאין טסט.

מכשילים בטסט על תפוחים פגומים וגם על ריפוד קרוע בהחלט.

נסיעה עם ליקויים בטיחותיים ברכב זה קודם כל מסוכן, זה למען בטיחות הנוסעים ברכב ולמען הסובבים בדרך.

מה שנותר לך לעשות הוא לקחת את הרכב למוסך מורשה משרד התחבורה ולתקן את הליקויים+ אישור תיקונים ולגשת למכון טסטים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אין קשר לזה שהרכב עבר טסט.

אם בוחן תנועה בודק את הרכב ומוצא ליקויים, גם שניה אחרי שהרכב עבר טסט, זה קביל ומקובל וכל הכבוד לבוחן אם באמת מצא ליקויים

ומה החבר אשם שהטסטר לא עשה מלאכתו כמו שצריך אני מצרף את הדוח כנראה שהחבר לא סיפר הכל

1.png

• מבאס 1
פורסם
לפני 46 דקות, Ido.G כתב:

למה בעצם ניתן להכשל במבחן רכב על מושב קרוע?

סכנה לברזלים וקפיצים בולטים דרך הריפוד, מושב לא תומך בגוף כנדרש, לא מיושר וכו'. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

מקווה בשבילו שהנוסע לא שב"ח . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...