Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הכנסתי היום את הרכב לטיפול שנתי במוסך וביקשתי שגם יקחו אותו לטסט. הרכב נפסל על צמיגים קדמיים. נסעתי לצמיגאי שלי והוא אמר שהם תקינים ואין טעם להחליף , שאסע שוב לטסט. חזרתי לטסט והפעם פסלו את האחוריים. הזמנתי ארבעה צמיגים חדשים וזולים רק בשביל לעבור טסט ואחר כך להחזיר את הצמיגים הנוכחיים. מתסכל לבזבז כל כך הרבה זמן בשביל משהו שאתה לא צריך ( יש אפשרות לחכות חודש ואז להחליף מכון טסטים אבל אין לי רצון לחכות חודש ).

צמיג ווינדפורס 362 שקל

צמיג נוכחי קונטי סופר קונקט 6 1100 שקל

פורסם

מעניין, תוכל לעלות צילום של הצמיגים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, הרקוליטו כתב:

צמיג ווינדפורס 362 שקל

צמיג נוכחי קונטי סופר קונקט 6 1100 שקל

פירוט שלעצמו אינו מעיד על תקינות הצמיג

(כן, כן, לא הייתי קונה את הווינד...)

פורסם

לא הבנתי , אשמח שתסביר.

הקונטי נבדקו על ידי צמיגאי וגם מנהל מוסך מורשה ( לא של מאיר ) ונמצאו תקינים. 

אין לי באמת כוונה אמתית לנהוג עם הווינד ( למרות שזה יכול להיות מעניין בשביל הלמידה )

פורסם

חבר פורום רכב,

ולא שואל את הבוחן מדוע הצמיגים נפסלו ?

🙄

(שיגיד לפחות משהו על מנת לנסות ולהבין, גם אם ההגיון שלו עקום).

אתה אומר שהכל תקין כולל מידה שמתאימה לרישיון רכב?

נראה לי היו חסרים לו כמה הכשלות בשביל הסטטיסטיקה/המכסה של המכון.

alfa 156 2.5.

פורסם

הוא אמר שהם שחוקים. הייתי כבר מותש מבזבוז יום שלם על טיפול ברכב והבאה לטסט ששני מוסכים וצמיגאי חיצוני למוסכים לא מצאו פגם בצמיגים ( לגבי המורשה יבואן אני מניח שהוא שהוא בדק אותם במהלך הטיפול ). הצמיגים שאני שמתי עד עכשיו הם קונטי 6 כמו המקוריים. אני יודע איך נראה הצמיג הזה שהוא שחוק מהביקורים שלי במסלול בשנה הראשונה שהחזקתי ברכב.  בשנה שחלפה נסעתי פחות מחמשת אלפים קילומטר וחבל לי להחליף צמיג שיכול להחזיק עוד הרבה זמן עם כמות הנסועה שלי. כאשר נוהגים במסלול עם הצמיגים האלה אחרי שני ימי מסלול צריך להחליף אותם ( יצא לי להחליף 6 צמיגים ) אבל כאשר נוהגים בכביש הם יכולים להחזיק הרבה קילומטרים בנהיגה רגועה.

התסכול שלי הוא לא טכני הוא על בזבוז זמן וכסף. הרכב בשלוש שנים עשה שלושים אלף קילומטר והוא מטופל לפי הוראות יצרן. 

פורסם

למה אין אפשרות? קיימת האפשרות, גם במכשיר שלך וגם באתר.

במקסימום תשלח לעצמך במייל ותעלה דרך המחשב.

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

למה אין אפשרות? קיימת האפשרות, גם במכשיר שלך וגם באתר.

במקסימום תשלח לעצמך במייל ותעלה דרך המחשב.

כמה פעמים ניסית להעלות תמונות של הרכב וזה רושם שהקובץ גדול מידי. אין לי מחשב.

פורסם

אז תבחר אחת משתי אופציות:

א. או שתצלם ברזולוציה נמוכה יותר.

ב. או שתצלם מסך על התמונה.

פורסם
לפני 13 שעות, הרקוליטו כתב:

כמה פעמים ניסית להעלות תמונות של הרכב וזה רושם שהקובץ גדול מידי. אין לי מחשב.

שלח את התמונה למישהו בוואטסאפ (אחרי זה אתה יכול למחוק אותן גם אצלו).

התוכנה "תצמצם" כבר את גודל הקובץ לכזה שכן תוכל להעלות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...