Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ארה"ב - יתכן מאד שהיו מצמצמים מאד את הגל הראשון. עד כמה שזכור לי עיקר היבוא היה מארה"ב.

לגבי התלמידים והברסלבים - זו שאלה לפורום הנביאים. עם זאת מאפייני ההילולות החסידיות מעלות חשש גדול מפני הדבקות המונית. גם לגבי הלימודים רב הנסתר על הנגלה, אבל כאן יש נכונות לשלם מחיר (פוטנציאלי) תמורת מהלך בעל משמעות כלכלית וחברתית אדירה, גם בטווח הקצר וגם בארוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, sperial כתב:

לגבי ארה"ב - יתכן מאד שהיו מצמצמים מאד את הגל הראשון. עד כמה שזכור לי עיקר היבוא היה מארה"ב.

יש לי 2 דליים .

בדלי הראשון הכנסתי טיפה אחת,

כל דקה כמות המים בדלי הכפילה את עצמה.

לאחר שעה וחצי (90 דקות) הדלי התמלא.

בדלי השני הבאתי 128 טיפות מארה"ב כמה זמן יקח לדלי השני להתמלא לחלוטין?

מבלבל?  אז זהו שלדלי השני יקח 7 דקות פחות ..

לדעתי הביאו אולי כמה עשרות חולים מארה"ב, אולי כמה מאות בודדים.

זה לא היה משנה שום דבר בצורה של הגל הראשון אם לא היו מביאים אותם.

ציטוט

לגבי התלמידים והברסלבים - זו שאלה לפורום הנביאים. עם זאת מאפייני ההילולות החסידיות מעלות חשש גדול מפני הדבקות המונית. גם לגבי הלימודים רב הנסתר על הנגלה, אבל כאן יש נכונות לשלם מחיר (פוטנציאלי) תמורת מהלך בעל משמעות כלכלית וחברתית אדירה, גם בטווח הקצר וגם בארוך.

הכי מצחיק גמזו שמתחיל לאיים שהוא יתפטר אם לא יתנו לו יותר סמוכויות.

השאלה איך היינו מקבלים את זה אם רמטכ"ל באמצע מערכה היה מכריז שהדרג המדיני לא נותן לו גיבוי מלא

ולא מאשר את כל תוכניות התקיפה שלו.. ולכן הוא מתפטר.

מזכיר לכם מישהו שרץ כמעט עד דמשק?

מי זוכר את המהלך האחרון של מלחמת לבנון השנייה,

מי היה בחוף הים  ביום שישי בצהריים האחרון של מלחמת לבנון השנייה? 

מי ראה את כמויות המסוקים שרצו צפון דרום על קו החוף?

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם (נערך)

קורולה, הדוגמא שלך לא נכונה. מספר הנכנסים הגדיל מאד את האיבר הראשון של הסדרה ההנדסית - עד כאן החשבון שלך נכון. אבל אתה לא מביא בחשבון את העומס שהוא גרם בשני עניינים אחרים: מספר החולים הלא מאובחנים שהגיעו, והעומס על מערכת החקירות אפידמיולוגיות. שני אלה משתנים שאינם נכנסים לדוגמת הדלי שלך. יתכן מאד שלא מדובר ב-128 טיפות אלא ב-1024 או ב-32768.

לגבי הרמטכ"ל - גם כאן הדוגמא לא נכונה. לרמטכ"ל יש קצינים וחיילים וטנקים ומטוסים שהוא מוסמך להפעיל, גם אם המסגרת נקבעת על ידי הממשלה. לגמזו אין חיילים - אין שום סמכות ביצועית, הכל תלוי בהחלטות הממשלה ובהתערבות הכנסת.  יותר מזה. חוץ ממנו יש עוד יועצים - המל"ל, המודיעין והשד יודע מי עוד. ורק אחד מחליט, וזה לא גמזו וגם לא שר הבריאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, korola כתב:

הכי מצחיק גמזו שמתחיל לאיים שהוא יתפטר אם לא יתנו לו יותר סמוכויות.

זה מאוד ישמח את ליצמן, שכבר הציעו לו להתפטר. מה יותר חשוב מזה שהבחורים יוכלו לטוס לאוקראינה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שהם יחזרו.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

קורולה, הדוגמא שלך לא נכונה. מספר הנכנסים הגדיל מאד את האיבר הראשון של הסדרה ההנדסית - עד כאן החשבון שלך נכון. אבל אתה לא מביא בחשבון את העומס שהוא גרם בשני עניינים אחרים: מספר החולים הלא מאובחנים שהגיעו, והעומס על מערכת החקירות אפידמיולוגיות. שני אלה משתנים שאינם נכנסים לדוגמת הדלי שלך. יתכן מאד שלא מדובר ב-128 טיפות אלא ב-1024 או ב-32768.

לגבי הרמטכ"ל - גם כאן הדוגמא לא נכונה. לרמטכ"ל יש קצינים וחיילים וטנקים ומטוסים שהוא מוסמך להפעיל, גם אם המסגרת נקבעת על ידי הממשלה. לגמזו אין חיילים - אין שום סמכות ביצועית, הכל תלוי בהחלטות הממשלה ובהתערבות הכנסת.  יותר מזה. חוץ ממנו יש עוד יועצים - המל"ל, המודיעין והשד יודע מי עוד. ורק אחד מחליט, וזה לא גמזו וגם לא שר הבריאות.

חצי מדוייק, 

גם לגמזו נתנו משימה, להיות אחראי על מערך הבדיקות, התחקירים וקטיעת שרשראות ההדבקה. 

בתחומים האלה יש לו כל מה שהוא רוצה וצריך ,זה מקביל למטוסים חיילים שיש לרמטכ"ל.

אבל לא נתנו לגמזו אישור לקבל החלטות פוליטיות, אין לו סמכות לקבל החלטות של בחירה.

מבחינה רפואית , גם מסעדות, גם בתי ספר וגם טיסות לחו"ל מגדילות את ההדבקות , ההחלטה את מי להגביל וכמה היא החלטה פוליטית ולא החלטה רפואית.

האמת גם סגר זאת החלטה פוליטית,  גם החלטות כמו של שוודיה ואנגליה - אלו החלטות פוליטיות ולא רפואיות. 

אני מאמין ומעריך שמראש השנה ועד סוף החגים יהיה פה סגר מסוג מסויים - תקרא לזה הגבלות חמורות , סגר נושם .

עכשיו אם החברה מאומן חוזרים בסמוך לתחילת הסגר, ובמילא מגיעים למדינה סגורה, מה כבר הנזק שהם גורמים?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

התחזית שלי היתה דומה, רק הערכתי שתהיה תגובה להתפרצות ופחות גרירת רגליים. אחרי התגובה הדי חדה במרס  שגיתי בהערכת הפוליטיקאים, חשבתי שישארו חדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2

פורסם

לפני שעה קלה הייתי במרכז המסחרי שבמרכז הישוב.

אז קרביץ הגדילו לעשות והוציאו את כל החנות החוצה, אבל להרבה חנויות קטנות יש שלט גדול שמצהיר שבחנות הזאת ניתן להכניס עד 2 לקוחות בלבד,

ובכל זאת היו מעל 8 אנשים בתוך החנות.

ולכן אני לא מתפלא שהמספרים ממשיכים לעלות,  אבל שימו לב שכל העליה היא לא באיזורים האדומים, 

נראה כאילו דווקא באיזורים שמוגדרים אדומים אין גידול במספר החולים החדשים כל יום,

דווקא באיזורים הירוקים שמקבלים חיזוקים מהתקשורת כאילו הכל תקין אצלהם .. דווקא פה יש עלייה. 

אתמול היו 1943 מאובחנים חדשים לעומת 1889 שלשום - כלומר עלייה של 50 במאובחנים החדשים.

אבל מחוץ לאיזורים האדומים הגידול היה של 100.

באיזורים שמוגודרים אדומים הייתה ירידה של 50.

לדעתי זה אומר שכל תוכנית הרמזור לא רלוונטית,  הבעיה היא בכל הארץ ולא ספציפית באיזורים האדומים. 

image.png.9e02bce2cfe430b701f09c7196e5ad7b.pngimage.png.51de830c06067ba13ff66d9f3222f12b.png

• אהבתי 1
פורסם

ואולי הפוך?
באיזורים "אדומים " כנראה מקפידים יותר ואוכפים יותר - התחלואה לא גדלה ואפילו יורדת.

איזור שהיה יחסית נקי לפני שבוע עכשיו יוגדר אדום ויטופל בהתאם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא אומר שהטיפול באיזורים האדומים לא תקין, עם זה אני בסדר.

אני רק אומר שהשחרור של כל האיזורים הירוקים לא היה תקין. 

צריכים לתת מכה רצינית על מנת להוריד את התחלואה לאיזור ה 200-400 ביום. 

ואז במספרים כאלה יש לגמזו את על הסמכוית לנהל מערך לחימה.

המערך שלו מכיל:

בדיקות - שיעשה כמה שהוא רוצה באיזה חוקים שהוא רוצה - שיעשה בדיקות 24 שעות ביממה, מי שמבקש בדיקה שתוך 3 שעות לכל היותר יעשו לו כבר את הבדיקה

תוצאה לכל היותר 6 שעות מלקיחת הדגימה.  

חקירות - שיתחילו את החקירה מיד מלקיחת הדגימה ,או מברגע שהאדם מבקש בדיקה וגם להפעיל גם אמצעים טכנולוגים - אפליקצית המגן זאת בדיחה כרגע .

בידוד  - שיעשו 3 רמות של בידוד..  לאחרונה אני שומע המון.. בקרוב אני צפוי להיכנס לבידוד כי ל-X יש תסמינים והוא עשה בדיקה .. בטוח הוא יתגלה כחולה.

מבחינתי שיוסיפו רמת בידוד כתומה.. אנשים אלה צריכים להיכנס לבידוד כתום עד שתהיה תוצאה למי שעשה בדיקה. 

לגמזו אין סמכות לפסוק לגבי האזרחים, בשביל זה יש פליטקאים.

לגמזו יש תפקיד 1.. לגזור את שרשראות ההדבקה... את זה אפשר לעשות ביעילות שיש לך 200 עד 400 חולים ביום ולא שיש לך 2000. 

במקום זה הוא מתעסק בפוליטיקה. 

פורסם (נערך)

אני דווקא מתרשם ממנו לטובה. אני מקבל את הרושם שהוא עושה כל מה שניתן כדי להתמודד עם המחלה בלי סגר.

הוא גם מבצע מהלכים מתחת לפני השטח ובונה תשתיות כדי לאפשר שגרת חיים עם המחלה. סוף סוף מישהו שדואג לזה ולא ישן על האף ורק מכריז ״סגר סגר״ ״פתיחה פתיחה״.

לגבי לתת מכה. הוא כנראה רואה מספרים אחרים ממך למתי הגענו למצב של אין ברירה וצריך סגר, ועם כל הכבוד לגרפים שלך, אני חושב שהוא איש מקצוע אמיתי, ואתה לא ולכן אני הולך עם האמת שלו.

לגבי פוליטיקה, הוא ניסה להיות מקצוען בלבד, זה לא עבד לו מול העסקנים, אז אם הוא מבצע מהלכים מתחת לפני השטח כי לדאוג לנו כמו לסגור את אוקראינה לישראלים אני אומר מבורך ושימשיך כך.

אל תבקר אותו, תבקר את העסקן השורד שמינה אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בנתיים חברים שלו , רופאים מהמערכת מתחילים לצעוק.

image.thumb.png.6bc996bf4509d85be36b663a09a7ce02.png

והוא (גמזו) ממשיך בקו שלו , הוא ממשיך בניסוי של להחזיק את המערכת עם מעט מגבלות.

אבל איך שלא תהפוך את זה , בעוד פחות משבוע פותחים את מערכת החינוך, הולך להיות שמח. 

נתנו יד חופשית למנהלי בתי הספר לקבוע את המדיניות שלהם לבד, 

יש אצלנו בית ספר שהכריז שכבות י"א וי"ב ילמדו 5 ימים בשבוע,  חילקו את כל השכבה להרבה קפסולות של 18 ילד בקפסולה.

הבעיה שלכל ילד יש 5 קפסולות שהוא שייך אליהם.

• קפסולת מחשבים
  • קפסולת 5 יחידות מתמטיקה
  • קפסולת 4 יחידות אנגלית 
  • קפסולת כיתת האם 
  • קפסולת פיזיקה 

בכל קפסולה יש 18 ילד מהשכבה, אבל לא אותם 18 ילד, ואני מזכיר, השכבה לומדת 5 ימים בשבוע.

מבחינתי זאת פצצה מתקתקת... ילד אחד חולה יכול להדביק את כל השכבה ב-5 ימים עד שיגלו שהוא חולה. 

פורסם

מת על הכתבות האלה שלא אומרות כלום ולא מחדשות שום דבר. 

באותו מידה היה אפשר לכתוב כותרת, "חוקרים מעריכים: שארוחת צהרים של 3 אנשים בשוק הרטוב בסין הובילה להדבקה של 25 מיליון איש"

image.thumb.png.a171ede6cb1e3a6da379d94c314447ad.png

• תוכן חדש...