Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Potato כתב:

אתה אומר את זה בתור מי? רופא?מנהל מחלקה?

ואם המחלקות יקרסו דווקא כשאתה/חברה שלך/אבא שלך יצטרכו לקבל טיפול מציל חיים?

אתה יוצא מנקודת הנחה שלך שום דבר לא יקרה,וזה טבעי כי אי אפשר לחיות בפחדים.

אבל יש לך נקודת הנחה סמויה שתקבל טיפול שתצטרך ויש מי שיציל לך את התחת במקרה חירום-בקריסת מחלקות זה לא המצב.

בוא נתחיל בזה שמספרים לנו על קריסה של המערכת כבר מחודש מרץ "ברגע שנגיע ל 700 חולים, 1000 חולים, 1500, 2000"

אז מספרים

ואם יצטרכו להחליט בין  קשיש שחלה במחלה סופנית לבין אישה צעירה שצריכה טיפול, אז יצטרכו להחליט

מפה ועד להרוס למדינה שלמה את החיים יש פער עצום

וגם אם אתה לא מרגיש את זה, הורסים לאנשים את החיים

זה שאתה ואני לא מכירים באופן אישי אנשים שמסובכים בחובות והלוואות לא אומר שזה לא קיים

לפני 5 שעות, sperial כתב:

טרנספורטר - אתה סופר מתים, אבל אף אחד לא מדווח לך על הסיבוכים. אותם אנשים, רבים מהם צעירים, שמאושפזים שבועות ארוכים עם סבל גדול, וההתאוששות שלהם תארך חודשים אם בכלל יתאוששו.

וזה בכלל בלי לדבר על ההשפעה על הטיפול הרפואי במחלות אחרות שציין @Potato. בלא מעט מדינות (דומני שזה כולל את ישראל) מדווח על ירידה ניכרת במספר האנשים הפונים לבתי החולים בגלל התקפי לב. במקביל יש עליה גדולה במספר האנשים שמתים בבית. ואני מוסיף - אלה כבר ממש לא אותם "זקנים" שאתה כל כך מזלזל בהם. אלה אנשים בני 40-50-60. אפיללו אתה על סף קבוצת הסיכון הזו.

אני מכיר כמה וכמה "חולים"

לאף אחד מהם אין שום סיבוך

חלו, הבריאו, המשיכו בחיים

אני לא מזלזל באף זקן אני אומר את האמת: רוב המתים מהמחלה הם אותם זקנים, תסכים או לא, זה  המצב וזה כתוב בכל מאגרי הנתונים

פורסם
לפני 9 דקות, Transporter כתב:

בוא נתחיל בזה שמספרים לנו על קריסה של המערכת כבר מחודש מרץ "ברגע שנגיע ל 700 חולים, 1000 חולים, 1500, 2000"

אז מספרים

דיברנו על מה יקרה במקרה של קריסה,לא האם היא קרובה לשם.

ואם יצטרכו להחליט בין  קשיש שחלה במחלה סופנית לבין אישה צעירה שצריכה טיפול, אז יצטרכו להחליט

כן? אני לא מכיר הרבה רופאים שמוכנים לקחת על עצמם החלטה כזו,כנראה יש נהלי חירום כלשהם, אולי @sperial יידע לתת יותר מידע.

מפה ועד להרוס למדינה שלמה את החיים יש פער עצום

וגם אם אתה לא מרגיש את זה, הורסים לאנשים את החיים

זה שאתה ואני לא מכירים באופן אישי אנשים שמסובכים בחובות והלוואות לא אומר שזה לא קיים

זה משבר כלכלי כלל עולמי,אין מה לעשות לאנשים נהרסים החיים.

לא מדבר בציניות,אבל כנראה שההתפלגות היא פעמון,חלק נפגעו יותר וחלק פחות ובקצוות יש את המרוויחים והמפסידים הגדולים.

אני מכיר כמה וכמה "חולים"

לאף אחד מהם אין שום סיבוך

חלו, הבריאו, המשיכו בחיים

אתה לא רופא ולא עושה מחקרים קליניים.

ההיכרות שלך לא שווה כלום.

יש לי בעבודה רק רכבים מסוג טויוטה ויונדאי,אפשר להסיק מזה משהו על שוק הרכב? כנראה שלא.

אני לא מזלזל באף זקן אני אומר את האמת: רוב המתים מהמחלה הם אותם זקנים, תסכים או לא, זה  המצב וזה כתוב בכל מאגרי הנתונים

אתה אחושרמוטה מזלזל בזקנים אם לפני 2 פסקאות הצעת להמית אותם בסלקציה.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 32 דקות, David32 כתב:

מקרה בסניף קטן של מו"פ ישראלי של חברת הייטק גדולה.

החליטו להחזיר את כולם כי למה לא. מדובר על המון עובדים מבוגרים.... אז אישתו של אחד חלתה (ממה שהבנתי המחלה שלה לא קלה במיוחד), הוא נדבק ממנה, ועכשיו אנשים עושים בדיקות לבדוק שהם לא נדבקות. 

חלקם הגדול כמובן בקבוצת סיכון. 

אם להתחשב בזה שאת כול העבודה אפשר לעשות מהבית - לא נראת לי החלטה חכמה להחזיר את כולם.

אני לא מאמין בעבודה מהבית, העבודה לא מתקדמת באותו קצב מהבית, בכלל, אני ואישתי שנינו הייטיקיסטים, ויש משרד אחד בבית, עוד חודשיים-שלושה אני מסיים בניית בית, ושם יש לי כבר שני משרדים.

בקשר לדוגמא שלך, רוב ההייטק בארץ זה אנשים מתחת ל60, המיעוט שבסיכון שלא יבוא אם הוא מפחד, אתה עשיין בתפיסה של רצון להימנע מהדבקה, אני מדבר על להפסיק להתרגש מהדבקה, ולטפל באנשים שמופיע אצלם תסמינים לפח חומרתם, להפסיק להתייחס לנשאים כמצורעים.

• מעניין 2
פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

דיברנו על מה יקרה במקרה של קריסה,לא האם היא קרובה לשם.

אה אוקי

אז בוא נדבר גם על 100,000 מתים בישראל, לא משנה אם אנחנו קרובים לשם

לפני 14 דקות, Potato כתב:

כן? אני לא מכיר הרבה רופאים שמוכנים לקחת על עצמם החלטה כזו,כנראה יש נהלי חירום כלשהם, אולי @sperial יידע לתת יותר מידע.

ברור

כי לאותם רופאים מעניין את התחת מה יקרה עם הכלכלה פה ואם יפנו את אבא שלך מהבית מחר כי אין לך כסף לתמוך בו יותר

אתה תבוא בטענות לרופא ? לא

אתה חושב שזה מעניין אותו ? לא

המשכורת שלו תפגע מזה? לא

פורסם
לפני 52 דקות, Potato כתב:

זה שאתה לא עובד מהמשרד לא אומר שזה רע.

מצב נתון שיש לקבל,אבל הוא לא פוגע בך יותר מידי.

חוץ מהחדר אוכל שאין.

וכמה זה כבר פוגע לך בשגרת החיים?

אוקיי ו...?

למשטרה יש הנחיות,וממה שראיתי הם דיי סבלניים.

מה שמגיע לרשת אלה מקרי קצה 

עניין של היצע וביקוש,אנשים רוצים לצאת לנופש.

איך שגרת החיים שלך השתנתה?

עברת לעבוד מהבית ואתה מסתובב עם מסיכה,זהו?

אם אני סופר לך שינויים דרסטיין בשיגרה ואתה תחזור עליהם ותגיד לי "זה הכול" זה די יהפוך את זה לדו שיח של חירשים.

פורסם
לפני 15 דקות, Potato כתב:

אתה אחושרמוטה מזלזל בזקנים אם לפני 2 פסקאות הצעת להמית אותם בסלקציה.

אני לא הצעתי שום דבר אני הצעתי להמשיך בחיים כי אי אפשר לעצור את החיים עד שזה יגמר

לפני 16 דקות, Potato כתב:

אתה לא רופא ולא עושה מחקרים קליניים.

ההיכרות שלך לא שווה כלום.

יש לי בעבודה רק רכבים מסוג טויוטה ויונדאי,אפשר להסיק מזה משהו על שוק הרכב? כנראה שלא.

אהה אתה צודק

כשאני רואה "חולה" שהבריא והכל טוב איתו זאת בעצם אשליה

הוא לא יודע שבעצם הריאות שלו נמחקו והוא לא יכול לנשום

מזל שאתה פה לעדכן אותי אני תכף אתקשר לכל החברים שלי שחלו

פורסם

מציע לכם להכנס לדאשבורד של משרד הבריאות. לא מעט בתי חולים עם תפוסה מעל 80% במחלקות הקורונה, חלק מעל 100%. פתיחת מחלקות נוספות מרתקת הרבה צוות ופוגעת בטיפול בחולים שאינם חולי קורונה. וזה בלי להתייחס לקרוב ל-2000 אנשי צוות רפואי, סחעודי ותומך שנמצאים בבידוד.

ודרך אגב, כבר מזמן הפסיקו לפרסם חתכי גיל ורקע של המאושפזים, המונשמים, נתמכי ECMO ומתים. אבל יש ביניהם צעירים ולכאורה בריאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

מציע לכם להכנס לדאשבורד של משרד הבריאות. לא מעט בתי חולים עם תפוסה מעל 80% במחלקות הקורונה, חלק מעל 100%. פתיחת מחלקות נוספות מרתקת הרבה צוות ופוגעת בטיפול בחולים שאינם חולי קורונה. וזה בלי להתייחס לקרוב ל-2000 אנשי צוות רפואי, סחעודי ותומך שנמצאים בבידוד.

ודרך אגב, כבר מזמן הפסיקו לפרסם חתכי גיל ורקע של המאושפזים, המונשמים, נתמכי ECMO ומתים. אבל יש ביניהם צעירים ולכאורה בריאים.

אי אפשר להרוס ל8 מליון את החיים בגלל 700 מתים מצטער

אמרתי את זה כשהיינו גם על 100

גם בשביל 4000 מתים לא הורסים מדינה שלמה

גם בגל הראשון כמעט ולא פרסמו ואז ביום אחד חשפו שהממוצע של המתים הוא גיל 81

אז עזוב את הקשקשת הזאת

לפני 22 דקות, Potato כתב:

אין לי איך לענות לך.

ניצחת....

כנראה נגמרו לך השטויות לכתוב

פורסם (נערך)

חליל, אתה בעצם (ותקן אותי אם אני לא טועה) אומר:

אין תמותה עודפת, מתים רק מבוגרים, כולנו בסופו של דבר נדבק.

אני רוצה חזרה לשגרה מלאה.

עריכה: סוג של מכחיש קורונה, אבל עם נתונים.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, Transporter כתב:

כנראה נגמרו לך השטויות לכתוב

מה אתה בעצם אומר, שכל מי שכותב פה כותב שטויות?

ומי שלא כותב אז נגמרו לו השטויות? 

מה זה אומר עליך ? אתה כותב פה די הרבה !

• מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

יש בבירור תמותה עודפת (לא בישראל, אבל בעולם), מדיניות הסגר ורדיפת הוירוס נכשלה, והוירוס הוכח כלא המוות השחור או אפילו קרוב לזה, שבדיה סיפקה דוגמא למה קורה אם הוירוס היה מסתובב חופשי, רוב העולם כבר מזמן לא בסגר ויש עליה במקרים אבל לא בתמותה, כן, הטענה שלי שאפשר לסגור את הבסטה, יש סוג חדש של קורונה, הוא גבה את ליטרת הבשר שלו, הוא יגבה עוד קצת, ידעך ויצטרף לחבריו הישנים מהמשפחה.

לא רק אני אומר את זה, הרבה וירולוגים, אימונולוגים, ורופאים.

עריכה אחרונה על ידי khalil
פורסם
לפני 43 דקות, sperial כתב:

ועם כל זה, מנלהי בתי חולים ורופאים בכירים בישראל מתנגדים לסגר.

בוודאי שי שצעירים מתים.

בגלל זה כולנו חיים שגרת חיים קתצ שונה ממה שאנחנו מכירים.

שוב, יש מגוון אפשרויות בין - 0 הכל לחלוטין כרגיל, מחר אני עולה על מטוס ללונדון, ו-100 - סוגרים את כל המדינה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כבר כתבתי, ואני חוזר. יש תמותה עודפת ממחלות מסויימות. בולט מאד לגבי מחלות לב. בעולם יש ירידה ניכרת באשפוזים בגלל התקפי לב. אבל הרבה תמותה בבית של האנשים שמהססים להגיע למיון. 

יש גם עניין של תמותה עודפת נדחית. חולה סרטן שלא יטופל לא ימות היום, וקרוב לודאי שגם לא בעוד 3 חודשים. אנשים ששורדים התקך לב בבית יפתחו אי ספיקת לב בעוד חודשים ואפילו שנים, בעוד שטיפול מיידי היה מחזיר אותם למעגל העבודה כעבור שבועיים או חודש. את האפקטים האלה נראה בעוד שנה או שנתיים. וכאמור, יש הרבה תחלואה מקורונה, גם של צעירים, שאמנם לא הורגת אבל גורמת נכויות קשות. ואת הנתונים האלה לא מפרסמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

ועם כל זה, מנלהי בתי חולים ורופאים בכירים בישראל מתנגדים לסגר.

בוודאי שי שצעירים מתים.

בגלל זה כולנו חיים שגרת חיים קתצ שונה ממה שאנחנו מכירים.

שוב, יש מגוון אפשרויות בין - 0 הכל לחלוטין כרגיל, מחר אני עולה על מטוס ללונדון, ו-100 - סוגרים את כל המדינה.

בכל כלל יש יוצא מן הכלל

יש ילדים שחולים בסרטן שמתאים לגילאי 50+ בד"כ

זה לא הופך את זה למחלת ילדים שיגרתית

רוצים לסגור הכל? אין בעיה תסגרו

הבעיה שלי עם זה שמעלימים עין וסוגרים רק חלק

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...