Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לרגע לחזור לקורונה.

אז יצא מחקר מקיף שילדים מדבקים אחושרמוטה (סופר חתלתולים למי שזה נעים יותר לשמוע). מה שמאוד מעודד לאור זה שאומרים לחזור לבית ספר (אם כבר מדברים על בלאגן, מה הולך לקרוא עוד פחות משבועיים במערכת החינוך זאת תעלומה אמיתית).

הנחמד בוירוס הזה זה שזה הימור, שני בני זוג מעבודתו של אחד מהורי נדבקו - אחד מעביר את המחלה עם נטפליקס ומרק עוף ואחד סובל ממש. הטלת מטבע ממש.

פלוס גל שני פה בהולנד, ותיכף גם פה הילדים חוזרים ללימודים, יהיה מעניין.

מאוד מעניין אם לקראת דצמבר יחליטו שעל הזין ויחזירו טיסות והכול יחזור סוג של לשגרה, או שאנחנו גם ניכנס עם החרא הזה ל 2021.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

חכה שיתחילו לפרסם את תופעות הלוואי מהשלב ה-3 של כל החיסונים שמפתחים עכשיו. 

אולי ימצאו אחד או שניים בטוחים, אבל בטוח יהיו כמה עם תופעות לוואי קשות.

לא סתם מדברים אצלנו על סגר בראש השנה, לי זה מריח כמו תיכנון לניסוי המוני בבני אדם.

ב 1/9 פותחים את בתי הספר,

נותנים לילדים שבועיים להדביק אחד את השני.

ב 18/9 מגבירים את ההגבלות ל-3 שבועות.

ואז בודקים את תוצאות הניסוי

אם הצלחנו ולא היה גידול בהדבקות אז חוזרים ללימודים, אם היה גידול בהדבקות בגלל בתי הספר 

אז ימצאו מה לעשות עם הילדים 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

אם לרגע לחזור לקורונה.

אז יצא מחקר מקיף שילדים מדבקים אחושרמוטה (סופר חתלתולים למי שזה נעים יותר לשמוע). מה שמאוד מעודד לאור זה שאומרים לחזור לבית ספר (אם כבר מדברים על בלאגן, מה הולך לקרוא עוד פחות משבועיים במערכת החינוך זאת תעלומה אמיתית).

הנחמד בוירוס הזה זה שזה הימור, שני בני זוג מעבודתו של אחד מהורי נדבקו - אחד מעביר את המחלה עם נטפליקס ומרק עוף ואחד סובל ממש. הטלת מטבע ממש.

פלוס גל שני פה בהולנד, ותיכף גם פה הילדים חוזרים ללימודים, יהיה מעניין.

מאוד מעניין אם לקראת דצמבר יחליטו שעל הזין ויחזירו טיסות והכול יחזור סוג של לשגרה, או שאנחנו גם ניכנס עם החרא הזה ל 2021.

מצחיק שכשאמרתי שכל הגל השני התחיל פה במערכת החינוך כשדחפו 40 ילדים לכיתה שלא מקשיבים להנחיות

בא גבי חרטאשש ועוד כמה שבורים שמחפשים במה ואמרו שאין לזה קשה לילדים והכל קשור לאירועים

והנה יש פחות אירועים ויותר הדבקות

דווקא בא לי שיפתחו את החינוך אולי נגיע ל 4000 ביום

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, korola כתב:

לא סתם מדברים אצלנו על סגר בראש השנה, לי זה מריח כמו תיכנון לניסוי המוני בבני אדם.

אם הצלחנו ולא היה גידול בהדבקות אז חוזרים ללימודים, אם היה גידול בהדבקות בגלל בתי הספר 

הוא נתן שתי אופציות לחודש ספטמבר לא?

אחת שמ 10.9 עד 11.10 סוגרים הכל ובחגים אין סגר

השניה שסוגרים רק ערים אדומות ובחגים כולם בבית

לא ?

לפני 8 שעות, BarryG כתב:

גם מי שיש לו 170 א' לא יכול לקנות דירה ב- 1.7 מיליון. חוץ מזה, תזכור שיש גם את מבחן ההכנסה.

לא נמסרו הרבה בכלל. לפי הערכת המדינה מסוף 2018, עד סוף 2021 היו צפוייות להימסר 11 אלף דירות ביחס לשיווק של מעל ל- 70 אלף דירות. 

נכון, דירה שמוחזרת תימכר בתנאי מחיר למשתכן, איך זה קשור?

אתה יכול לנסות לשנות את המציאות כמה שתרצה אבל בשורה תחתונה תכנס כמעט לכל קבוצה של רוכשים ותראה אנשים ממורמרים שאין להם מושג מאיפה יביאו כסף (זה היה לפני הקורונה)

כל עליה של 0.0001% במדד מלחיצה אותם

כל יום מישהו אחר נזכר שצריך לשנות כל מיני דברים וזה עולה כסף שאין להם

יכול להיות שב 2018 הם עברו את מבחן ההכנסה אבל היום פשוט אין הכנסה

אמרתי לך כבר. יש המון אנשים שהיו מאוד מצליחים והפכו לעניים עוד לפני הקורונה

אז אין שום סיבה שבנאדם שהרוויח "סביר מינוס" והצליח לחסוך כסף לא יהפוך לכזה אם הוא כבר כמה חודשים מובטל ויש לו גם משכנתא

ברגע שהדירות יחזרו לקבלן וימכרו שוב במחיר למשתכן ללא הגרלה תהיה לי ולאחרים אפשרות לקנות אותן

"איך זה קשור"?  בוא נחשוב אולי כי אני רוצה לקנות ?

אני אישית מכיר אנשים מהתחום שלי שכבר 5 חודש לא עובדים והצעתי להם עבודה אצלי בשכר מעולה ולא התאים להם כי מהפתאום שיעבדו בעבודה קשה שלא המקצוע שלהם

ואני לא מדבר על אנשים שהיו רגילים להכניס 150,000 בחודש אלא על פרילנסרים שהביאו 15,000 20,000 והיו סבבה עם זה

אין לי מושג מה אותם אנשים מתכוונים לעשות עם החיים שלהם ועם החובות שהם צוברים

אבל אני בטוח שיש עוד אלפי אנשים כאלה בכל תחום שיושבים בבית ופשוט לא מתאים להם לעבוד בעבודה אחרת כי מה פתאום שיראו אותם מחליפים מקצוע

לחלק מהם יש דירות מחיר למשתכן, לחלק יש דירות רגילות שכנראה יצטרכו להפטר מהם אם לא יהיה כסף

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 7 שעות, korola כתב:

בשביל ניסוי אתה צריך איזו קבוצת ביקורת.

יש מצב יפתחו חינוך חרדי ולא את הממלכתי ואז גם יהיה רפרנס.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 שעות, Transporter כתב:

קראתי אתמול שביל גייטס אמר שאנחנו רק בהתחלה וימותו עוד מליונים

ולמה לנו להתיחס לדבריו ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 40 דקות, Potato כתב:

ביל גייטס שלא לגמרי באשמתו מפתח שגעון גדלות.

איך ולמה?

לפני 15 דקות, מרק10 כתב:

ולמה לנו להתיחס לדבריו ?

כי הוא משקיע המון זמן וכסף בכול מיני פרוייקטים כדי להטיב עם האנושות ככה או אחרת...

כפרה על בילי בוי.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

איך ולמה?

טבעי שזה יקרה אם אתה שולט בתאגיד השלישי או הרביעי בגודלו בעולם.

פורסם
לפני 44 דקות, מרק10 כתב:

ולמה לנו להתיחס לדבריו ?

נותנים לו קרדיט כי הוא זה שאמר לפני כמה שנים שהעולם לא מוכן למגפה וכשהיא תגיע יהיה פה כאוס וכו'

אם הוא יודע לנבא כמה עוד ימתו אני לא בטוח

אבל גם לא מזלזל בו

פורסם

באותה מידה בדיוק גם יכלה שלא להיות מגיפה.

גם צונאמי יכול לפגוע בניו יורק והיא לא מוכנה לזה...אי אפשר להתכונן לכל תרחישי הקצה שקיימים.

• תוכן חדש...