Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרה לסרטון מ-The big bang theory:

וירוס ששורד = וירוס שמדביק לפני הופעת הסימפטומים

תיאורטית יכול להתקיים וירוס מידבק מאוד, שהסימפטומים מופיעים מאוחר והורג באחוזים גבוהים

נניח הכלאה בין חצבת (יכולת הדבקה), איידס (הסימפטומים מופיעים מאוחר מאוד אפילו, גם כלבת יכול להיכנס פה) וכלבת (הורג באחוזים גבוהים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק תיקון לגבי כלבת, הורג ב-100%. יש תאור בודד של מישהי שהחלימה מכלבת, אבל אאל"ט נותרה פגועה קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידוע, יצרתי את ה"מפלצת"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לראשונה: נמצאה תרופה שמורידה משמעותית את שיעור התמותה מקורונה

חוקרים מאוקספורד בפריצת דרך שמוגדרת ״משמעותית״. סטרואיד זול (עלות של עשרות בודדות של פאונדים) התגלה בניסוי כמקטין משמעותית את התמותה מקורונה. התרופה, Dexamethasone, הקטינה בשליש את שיעור התמותה בקרב חולים שנזקקו למכונת הנשמה ובחמישית בחולים שנזקקו לחמצן.

מדובר בחדשות מאוד מעניינות. לטענת החוקרים כ-5000 מקרי מוות בבריטניה לבד היו יכולים להמנע אם היה נעשה שימוש בתרופה מתחילת ההתפרצות.

image.png.a57140c887da7b609c612fbadc2b1834.png

• רעיון טוב! 3
פורסם

מתחילות להגיע תרופות,יש שמועות לחיסון ראשון בספטמבר.

תהפוך להיות עוד שפעת או שהפאניקה תימשך עוד הרבה זמן מעבר?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

לגבי הסטרואידים, חש גם מחקרים עם תוצאות הפוכות לגמרי.

The jury is out.

לגבי חיסון - מדובר במקרה הטוב בתחילת 2021, וגם זה כנראה אופטימי. אפילו אם נכנסים לייצור מסיבי במקביל למחקר phase 3.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בערך עבר חודש וחצי אחרי ששיחררו הכל.

בינתיים, לא נראה שיש תוהו ובוהו והעסקים מתנהלים כרגיל . (אלו שלא נסגרו)

הקורונה עדיין לא מוגרה אבל בינתיים, לא שומעים על קטסטרופה ועל אלפי מונשמים.

האם באמת יש ממה לחשוש ולדאוג?

זו לא בסה"כ עוד אתגר של המין האנושי?

בהרבה מקומות ההנחיות נזרקו לפח.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

לא מוגרה, וקיימת סבירות גבוהה שלא יימצא חיסון, בטח שלא בזמן סביר.

מה השתנה?

1. עדיין יש ריחוק חברתי בגדול (תנסו להשוות לעולם שלפני קורונה, שפת הגוף של האנשים השתנתה, אפילו בארץ)

1ב. השתפרה ההיגיינה, כן כן

2. דרכי הטיפול השתכללו - יותר דילול דם, פחות הנשמה, כל מיני כיוונונים משעממים ויעילים שמצילים חיים יותר מכל הצהרה מפוצצת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בספטמבר? של מי?
חדשות 13 פרסמו שמוצאו תרופה שמקטינה משמעותית את התמותה

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

אמרה אותו דבר לפני שבועיים, אולי שתנסח את הדברים אחרת. 
אולי שיעמידו אותה לדין על שרלטנות והטעיית הציבור בזדון?

כן, זה סוד גדול. לא כתבו שבוע שעבר על זה שהממשלה רוצה לסגור שכונות בדרום תל אביב ועל התפרצות בנווה שאנן. לא ספרו ל זה שיש מהגרי עבודה בלי סטטוס חוקי שפוחדים להבדק ושזה מסוכן. אין עכשיו בדיוק בכותרות הראשיות בידיעות ראיון עם ראש העיר בבאקה אל גרביה שמדבר על ההתפרצות שם. לא מפרסמים בכלל נתונים על המחלה. או שכן. כי הרי אתה גם מתעצבן שאומרים שמתחיל גל שני.

עזוב, נו, אנחנו יודעים מה אתה רוצה שיגידו: ״בין אם יש מחלה לבין אם אין, לטרנספורטר מותר לעשות מה שהוא רוצה, מכיוון שהוא בטוח לא ידבק והאירועים שהוא לוקח חלק בהפקה שלהם בטוח לא יובילו להדבקה, וגם אם כן - אלוהי המגדלים ירפא את כל מי שיהיה חולה. מוות של כל אחד אחר לא מעניין, כי זה בטח מישהו שלא משתייך לאוכלוסיה של אלו שגרים במגדל, ואז או שזה עניים מגעילים. או שזה בני מיעוטים. או שזה מהגרים לא חוקיים״.

צודק
שבוע שעבר דברו על זה
אחרי חודש שזה קורה וכבר לא יכלו להסתיר את זה כי רון חולדאי פרסם את זה לפני שצשרד הבריאות טרח לעדכן

תמיד מעדכנים בדיליי של כמה שבועות שחס וחלילה לא נבקש לאכוף

פורסם
לפני 2 שעות, sperial כתב:

רק תיקון לגבי כלבת, הורג ב-100%. יש תאור בודד של מישהי שהחלימה מכלבת, אבל אאל"ט נותרה פגועה קשה.

וואו. את זה לא ידעתי. אפילו למוות השחור לא היה 100% תמותה.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Transporter כתב:

חדשות 13 פרסמו שמוצאו תרופה שמקטינה משמעותית את התמותה

הלפרין אמר שמועות על חיסון בספטמבר.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

כבר התיחסתי לתרופה - יש מידע סותר ממחקרים אחרים.

לגבי חיסון - התהליך יקח זמן. צריך זמן לבחון את תגובת המחוסנים, לפחות מספר שבועות אחרי קבלת החיסון, שכן לעתים יש השפעות לואי מאוחרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, ChemGuy85 כתב:

וואו. את זה לא ידעתי. אפילו למוות השחור לא היה 100% תמותה.

מחלה נוראית, אם לא הנוראית ביותר שידועה לאנושות. ברגע שהיא מתפרצת זה גזר דין מוות (למרות שאפשר למנוע אותה אם יודעים שהיא קיימת בגוף עד שהיא מגיעה למוח). ואיזה מוות... עדיף כבר לקבל המתת חסד.

מזכיר לי שבצבא נשכה אותי חתולה ושלחו אותי לאיזה סניף של לשכת הבריאות לתשאול וקבלת חיסון(ים). היה מלחיץ העניין. אני זוכר שכל יום הייתי מחפש את אותו חתול בבסיס לוודא שהוא לא התפגר מכלבת.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

אכן תואם את הערכות, המספרים ממשיכים לעלות, כנראה בקצב איטי מידי לדעת השרים.

אז ימשיכו בעוד הקלות.

אולי לא נמצא החלטה בפרוטוקולים שנותנים לוירוס לשרוף את עצמו , אבל בפירוש מתנהגים ככה.

image.thumb.png.2aaffbd43f9ba96830b1589cc3444a1c.png

• תוכן חדש...