Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2020 הגיע לשוק 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הצלחתי להבין מה האינטרס של היבואן למכור לחברות הללו הרבה יותר זול כדי שישווקו אותן בתור 0 ק"מ ?
הרי בסופו של דבר הם מרוויחים הרבה פחות כסף וגם מפסידים לקוחות .
אמנם פחות רווח על כל רכב אבל מוכרים יותר רכבים.
וגם פחות עלויות שיווק ומכירה.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

בתור בעלים של פוקוס 2017 אם היה לי תקציב פנוי כרגע הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.

המחיר של ה-0 ק"מ לא כ"כ אטרקטיבי בעיניי. רק אתמול קיבלתי עלון שיווק במייל מדלק מוטורס שהטורר נמכרת ב124900. אז לשלם רק 5 אלף פחות בשביל לקבל 0 ק"מ לא שווה.

פורסם

אני חושב שאחת הבעיות של פוקוס חדשה בארץ זה חוסר מגוון, נגיד למה לא להביא הצ'בק דיזל או עם מנוע 1L?

• רעיון טוב! 1
פורסם
ה-x7 גם בלי האתרים חוגג לך במגרשים בצפון.
זה קשור לדיון על מכירה במסלול אפס ק"מ?

אני חושב שאחת הבעיות של פוקוס חדשה בארץ זה חוסר מגוון, נגיד למה לא להביא הצ'בק דיזל או עם מנוע 1L?
זו בעיה ברוב שוק הרכב. מגוון זה לא הצד החזק בישראל.
מגוון גרסאות סטיישן/דיזל/ידני מצומצם בהרבה ממדינות שאנחנו אוהבים (לנסות) להדמות להן.
יש לזה סיבות טובות כנראה. אבל גם אם לא זה בודאי לא משהו ייחודי לפוקוס.
אולי אפילו מצבה טוב יחסית

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, wildlands2019 כתב:

^

בדיוק, מכמה סיבות:

1. היא פורד.

2. אפילו פוקוס.

3. היא לא SUV

4. אין לה פתחי מיזוג מאחור.

5. אין לה מערכת BLIS (Blind spot)

6. היא לא היבריידית או חשמלית.

7. היא לא חסכונית במיוחד.

8. עיצוב פנים לא מודרני.

9. היא אירופאית.

לא יודע איך יהיה שוק יד שניה שלה, אך כחדשה, לא חושב שהיא תצליח כל כך.

סעיפים 1,2,3 הם אותו דבר בנוסחים שונים. 

סעיף 5: חסר בהמון רכבים

סעיף 6:  כנ"ל כך גם 8.

אני חושב שהיא תצליח כחדשה וכמשומשת. רכב מוקפד ועשוי היטב, מחיר מושלם (כמעט כמו מחירו בחו"ל), מהנה. 

חבר'ה... לא לשכוח זה מותג  מעולם שלישי (דאציה וכדו'). זה פורד!!! אז פעם אחת פיקששו עם תיבה, מכאן ולציין את פורד כמותג זבל הדרך רחוקה.

אנחנו הישראלים לא דפוקים. רואים עיצוב (הרי זה מה שמוכר היום), מחיר, בטיחות, נהיגה ואיכות,כן וגם אמינות!!! (יש לי עוד פורד במשפחה) הם יקנו.כן יקח זמן... אבל יקנו. 

לא יקנו? יותר טוב, רק אני ובודדים נהנה מהרכב.  

• מעניין 1
פורסם

לטויוטה לקח שנתיים להתאושש מהתדמית של הגיר הרובוטי, פורד הוא רכב מצוין עם אנשי שיווק לא ממש מוצלחים כנראה. בחול שכרתי כמה פעמים פורד מונדיאו סטיישן - אמנם ידני ודיזל - אבל היה אחלה רכב. אם היבואן יאריך קצת את האחריות על הגיר הוא ימכור כנראה יותר.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כל מה שאתם רושמים לזכות הפוקוס הוא לא יותר ממחשבות חביבות. 

הפוקוס לא קיים בשוק הליסינג, בעיקר כי הוא לא היברידי, (ולא פלאג אין) וגם כי הוא לא זול. 

בשוק הפרטי הוא זניח כי הוא לא חלק מאופנת הג'יפונים.

מה נשאר - נישה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם הפוקוס st line נמכרת בליסינג אבל בשושו.   יודע כי חיפשתי כזו והשבוע התקשרו אלי מחברת ליסינג ואמרו שהיא הגיעה לליסינג אם אני עדיין מעונין, אבל קניתי כבר רכב אחר. (לא זוכר איזו חברת ליסינג אולי שלמה סיקסט) 

פורסם
בתאריך 9.9.2020 בשעה 22:59, MAIMONY כתב:

לא הצלחתי להבין מה האינטרס של היבואן למכור לחברות הללו הרבה יותר זול כדי שישווקו אותן בתור 0 ק"מ ?

הרי בסופו של דבר הם מרוויחים הרבה פחות כסף וגם מפסידים לקוחות .

זה לפעמים גם שיטה להוזיל רכב, וגם לא לפגוע במחירון שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 9 שעות, ko11 כתב:

מכירה באפס קילומטר

כנראה שזה לא שלמה סיקסט,

התקשרתי אליהם סתם סקרנות,כדי לדעת כמה הם מוכרים אותה, טענו שאין להם דגם כזה ב0 ק"מ אך ניסו לדחוף לי הרבה אחרים.

אגב, כן יש להם את האקטיב.

• תוכן חדש...