Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי סיטרואן C4 2015 B7 1.2 puretech

הדגם הרגיל, לא פיקאסו.

הרכב נוסע מעולה, במיוחד עכשיו עם הרביעיית מישלן החדשה. הגב מתכווץ כל פעם שאני נכנס לרכב אחר.

מה אמור להיות עובי רפידות ודיסקיות בלם מינימלי?

בנוסף מתלבט איך להתנהל עם הטיפולים הקרובים.

הרכב עם 5 שנות אחריות חלקית, ועברו בערך 9 חודשים אאלט מהטיפול הקודם. לכן חשבתי לעשות טיפול עכשיו בלובינסקי ואולי להגדיר להם שהוא רק פילטרים ושמנים, ואז העלות טיפול הרבה יותר נמוכה.

אז כרגע התכנון הוא לעשות טיפול שמנים עכשיו ועוד טיפול בסוף אוגוסט ביציאה מהאחריות, לוודא שאין ריקולים שקטים פתוחים וכו וכו. הרכב כבר עבר החלפת טיימינג.

בגלל שאני חושש מעלות החלפת בלמים בחברה, יש לי מכונאי עם ידי זהב, אדם ישר וצנוע.

שוקל להכניס אליו שיבדוק את מצב הבלמים.

האם יש משהו מיוחד/מורכב/שונה בטיפול בבלמים ברכב הזה?

עד כמה אפשר לראות מה מצב הבלמים שלי ללא פירוק גלגלים? כי חשבתי לעשות גם בדיקת פרונט, לוודא שהכל מיושר במיוחד שיש רביעייה חדשה ולנסות להציץ שם במצבם במכון הפרונט. אולי אני אבקש מהם לבדוק בלמים, אבל פחות סומך עליהם.

תודה רבה !

פורסם

כדי לראות הכי טוב את מצב הבלמים יש צורך בלהוריד גלגלים. שאתה לא סומך על מישהו פשוט אל תלך אליו כי אז ההרגשה הלא בטוחה תלוונ אותך כל פעם שתעלה על הרכב.

פורסם

אני סומך על המכונאי שלי. בעיניים כמעט עצומות. רציתי לחסוך לו זמן ולדעת מראש מה מינימום עובי.

הוא מגיע יותר מעולם פורד מאזדה וקוריאניות לכן אני שואל אם יש פה איזה טריק צרפתי מיוחד בטיפול בבלמים.

בנוסף רציתי להתייעץ עם הפורום בתוכנית הטיפולים שחשבתי עליה.

אם יגידו שאין שום טעם לנסות לשמר אחריות יצרן חלקית עד גיל 5 אז אביא את השמן והפילטר למכונאי ונעשה הכל אצלו.

לי זה יותר פשוט.

פורסם

עובי מינימאלי לרפידות בלם קידמיות הוא 2 ממ, ללא תלות בארץ הייצור.

באחוריות לפעמים כותבים 1ממ, אני לא הייתי יורד מתחת ל2.

יום טוב גם לך

פורסם

מה לגבי צלחות אחוריות?

מינימום לצלחות אחוריות 7 ממ

הצלחות הקידמיות הן צלחות מאווררות, האחוריות לא. לכן ההבדלים בעובי

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי רפידות בלם, בד"כ הרפידות בפינה הקדמית-שמאלית נשחקת ראשונה. להוריד גלגל לוקח 5 דק, ממליץ בלי קשר לרכוש ג'ק עגלה שיהיה בבית. הזולים ב120 ש"ח שיש בכל חנות חלפים בהחלט מספיקים ומקצרים את הרמת והורדת הרכב משמעותית (אין סיבה לנסוע איתו ברכב, אבל להחלפות יזומות או הצלבות צמיגים זה מאד נח).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מידע יצרן (עליך לבדוק מה יש אצלך או לצרף מספר שלדה),

בדגמי ה 1.2T עם 110 כ"ס יש צלחות 266 ממ, עובי צלחת חדשה 22 ממ, עובי מינימאלי לאחר חריטה 20 ממ.

בדגמי ה 1.2T עם 130 כ"ס יש צלחות 283 ממ, עובי צלחת חדשה 26 ממ, עובי מינימאלי לאחר חריטה 24 ממ.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...