Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחר שהחזקתי במשך כחמש שנים ברנו מגאן שנת 2008, הגיע הזמן להתקדם.

אמינות הרכב היא הגורם הכי חשוב לי. וכאן המגאן הפתיעה מאוד לטובה. אני חייב לציין לטובה את חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום לפני שרכשתי את הרכב, שנעזרתי בה רבות והתבררה כרצינית ומדויקת.

אני מעוניין כעת לשדרג לרנו מגאן או פלואנס, מהשנים 2012-2015. רכב שני במשפחה, לנסיעות קצרות.

מה חוות הדעת על שני הדגמים מהשנים הללו?

ראיתי שהפלואנס היא בעיקר דיזל ואין לי שום ניסיון ברכבי דיזל.

אודה לתשובות בדגש על היבטים של אמינות, תקלות ואחזקה.

תודה רבה.

פורסם

דיזל לנסיעות קצרות פחות מומלץ כי מסנן החלקיקים לא מגיע לטמפרטורת עבודה ועלול להיסתם.

פרט לזה רכבים טובים ואמינים כשלגירסאות הדיזל גיר רובוטי דו מצמדי שאני אישית לא אהבתי את ההתנהגות שלו וסובל ממוחות גיר שהולכים בסביבות ה 100,000 קילומטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שים לב שבפלואנס כל גירסת מנוע מגיעה עם גיר אחר.

דיזל 1.5 - גיר רובוטי מצמד כפול בכל השנים.

בנזין 1.6 עד 2012 - מנוע רנו וגיר 4 הילוכים שניהם כמו של מגאן 2008.

בנזין 1.6 2013 ומעלה - מנוע של ניסאן וגיר רציף של ניסאן (כמו של ניסאן ג'וק ומיקרה).

בנזין 2.0 כל השנים - מנוע של ניסאן וגיר רציף של ניסאן אבל שונה מזה של 1.6, יותר ישן וכזה שמיועד למנועים יותר חזקים.

אם צריכת דלק לא פאקטור משמעותי, הייתי מכל אלו בוחר את ה 2.0 ליטר בנזין. הכי חזקה, הכי מאבזרת ועם הגיר הכי מוצלח מכולן.

פורסם

ניתן. יש אם כי לא המון. הייתי מתעקש על רכב מפרטי וברמת הגימור הגבוהה ביותר בלבד (רמות הגימור הנמוכות ערומות למדי וגם ככה מדובר ברכב די בסיסי). הבנזין 1.6 לאחר מתיחת הפנים נוסע סביר למדי. הדיזל מצויין וקיים גם ברמת הגימור הגבוהה. הוא מומלץ יותר למי שמסתובב בעיקר מחוץ לעיר.

חזיר דיזל

פורסם

אמנם לא השנתונים שאתה מחפש.

אבל יש ברשותי פלואנס 2 ליטר 2010.

הרכב עצמו מאוד נוח ומרווח. מבחינת אמינות:

מראה עד עכשיו אמינות טובה התקלה היחידה מעבר לטיפולים שוטפים ובלאי הייתה מיכל מים סדוק.

מעבר לכך למנוע יש שרשרת תזמון מה ש"חוסך" החלפת רצועה.

סך הכל אחלה רכב משפחתי בכסף קטן.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם
אמנם לא השנתונים שאתה מחפש.

אבל יש ברשותי פלואנס 2 ליטר 2010.

הרכב עצמו מאוד נוח ומרווח. מבחינת אמינות:

מראה עד עכשיו אמינות טובה התקלה היחידה מעבר לטיפולים שוטפים ובלאי הייתה מיכל מים סדוק.

מעבר לכך למנוע יש שרשרת תזמון מה ש"חוסך" החלפת רצועה.

סך הכל אחלה רכב משפחתי בכסף קטן.

תודה.

ככל שיש עוד התייחסויות אשמח לשמוע.

פורסם

ממליץ על הדיזל עקב האמינות וצריכת הסולר החסכונית. מרווחת, נוחה יחסית,שקטה, ודי חזקה ( יחסית לסגמנט, כן?). נקודות החולשה: מזגן לא מספיק טוב. במחירים שהיא נמכרת אחלה תמורה. הרכב מזדקן יפה- כמו המאגן. יש המון ממנו. המוסכים מכירים את כל השטיקים וקל למצוא חלקי חילוף בפירוקיות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
תודה.

ככל שיש עוד התייחסויות אשמח לשמוע.

אם יש שאלות נוספות אז בכיף.

לנסיעות קצרות ועירוניות הייתי מוריד את גרסת הדיזל, החסכון בדלק יהיה לא משמעותי והמסנן חלקיקים דורש נסיעות יותר ארוכות ומהירות כדי לא להיסתם.

• תוכן חדש...