Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי SX 4 סדאן שנת 2011 שנמצאתי אצלי כ 4 שנים. קניתי אותה ממישהו שהמשפחה שלנו מכירה כשלאוטו היה אז 14K קמ והיום לאוטו יש 55K. הרכב במצב מצוין מבפנים ומבחוץ ומגלה אמינות מעולה. עכשיו, אותו בחור נאמן לרכבי סוזוקי והוא מוכר אותן כל 4 שנים כשהוא בקושי נוסע עליהן. הלך וקנה לו קרוסאובר 2014 חדשה והיום שוב מעוניין למכור אותה כשהאוטו עשה 10K ק"מ. לפי מה ידוע לי הוא רק החליף כנף קדמית.

הוא דורש על האוטו 76K. מה לדעתכם המחיר הריאלי שניתן לנסות להוריד?

אני באופן אישי מאוד מרוצה מה SX4 שלי ובמיוחד מתא המטען הגדול שמאוד עוזר כשיש 2 ילדים. ועדיין, אני בהתלבטות גדולה, האם בכל זאת יהיה נכון להתקדם בשנתון בהתחשב בכך שה SX שלי כבר בת 8 (לפי יד 2, המשוקלל הוא 33K). מצד שני, הסוזוקי היא לפני הדגם טורבו המשופר יותר, ואני לא יודע עד כמה תא המטען שלה יספק אותי.

אז זו השאלה שלי בעצם... האם יהיה נכון להתקדם בשנתון ולרכוש את הסוזוקי הזו או שעדיף להישאר עוד כמה שנים עם ה SX 4 שלי.

פורסם

76K זה לא מעט...

מצד שני אתה מקבל רכב ממש חדש פשוטו כמשמעו...אז שווה תוספת של כמה אלפים לדעתי.

הבגאז של הרכב קצת בעייתי, אתה צריך לבדוק שהוא מתאים לך.

אם זה מתאים, אני הייתי מתקדם...2011 זה כבר רכב די ישן. סגור איתו מעכשיו שעוד 4 שנים תקנה ממנו את הרכב הבא :)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
76K זה לא מעט...

מצד שני אתה מקבל רכב ממש חדש פשוטו כמשמעו...אז שווה תוספת של כמה אלפים לדעתי.

הבגאז של הרכב קצת בעייתי, אתה צריך לבדוק שהוא מתאים לך.

אם זה מתאים, אני הייתי מתקדם...2011 זה כבר רכב די ישן. סגור איתו מעכשיו שעוד 4 שנים תקנה ממנו את הרכב הבא :)

הוא מתכוון לקנות את הויטארה עכשיו :lol:

בכלל, האם הקרוסאובר בשנים שלפני הדגם המחודש, מומלץ? לפי קריאה קצת ברשת, הבנתי שלא להיט

פורסם

הבנת לא נכון.

קרוסאובר כן מומלץ למשפחה של 4 נפשות. אולי הגיר הרציף קצת פחות אמין , אבל בכללי מדובר בשיפור אחרי SX4 .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

440 ליטרים בקרוסאובר מול 515 ל' ב SX4 סדן. אבל בגלל הדלת החמישית בקרוסאובר הוא יותר נוח להטענה. אין שום בעיה להכניס עגלה + נספחים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוטו בסדר גמור, קצת חלש אבל זה לא משנה.

הוא עושה את העבודה, אמין וזול לתחזוקה.

אני פחות התחברתי לבגאז שלו שהיה לי לא נוח..תבדוק אם זה מתאים לך, במידה וכן - אחלה עסקה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מה לגבי צריכת דלק? האם יש שיפור מה SX4 סדאן? או שאותו הדבר?

מה המחיר הריאלי שאתם חושבים שאני צריך לנסות לרדת איתו בהתחשב בנתוןני האוטו והשוק?

פורסם

מה המחיר הריאלי שאתם חושבים שאני צריך לנסות לרדת איתו בהתחשב בנתוןני האוטו והשוק?

השוק חלש מאוד , אני לא הייתי משלם יותר מ 70 על הרכב.

מכרתי השבוע ויטרה מודל 15 עם 25,000 ק"מ על השעון , רכב שהוצאתי מהסוכנות במחירון לאדם אשר הכיר את הרכב.

מיד שתים לא קיבלתי ולו טלפון אחד מעל 200 איש צפו במודעה.

פתח יד 2 , חפש רכבים עם נתונים דומים ותרים טלפון בדוק את השטח בעצמך ותראה את המצב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צריכת דלק של קרוסאובר קצת יותר טובה ( בנהיגה מנהלתית ) בזכות הגיר הרציף .

פורסם
האוטו בסדר גמור, קצת חלש אבל זה לא משנה.

הוא עושה את העבודה, אמין וזול לתחזוקה.

אני פחות התחברתי לבגאז שלו שהיה לי לא נוח..תבדוק אם זה מתאים לך, במידה וכן - אחלה עסקה.

האוטו מרגיש חלש לעומת ה SX4?

פורסם
440 ליטרים בקרוסאובר מול 515 ל' ב SX4 סדן. אבל בגלל הדלת החמישית בקרוסאובר הוא יותר נוח להטענה. אין שום בעיה להכניס עגלה + נספחים.

ה-440 ליטר זה מתחת למכסה. תכליתית תא המטען של הקרוסאובר מצויין, הגישה יותר נוחה ואין הגבלה של זרועות הצירים שיש ב-SX4 (שתא המטען שלו מעולה בהשואה לסדאנים מקבילים). נסעתי לנתב"ג עם 5 מבוגרים כולל 3-5 מזוודות, תיקי גב וכל שאר הציוד לטיולים של שבוע - שבועיים.

מבחינת צריכת הדלק - הקרוסאובר חוסך להערכת לפחות 10% ואולי יותר בהשואה ל-SX4. המחיר הוא רכב פחות זריז (ההבדל הוא בתיבת ההילוכים, כיון שהמנוע עותו מנוע וההפרש במשקל זניח).

נהגתי מספר שנים ב-SX4 והוא עדיין במשפחה - משמש את בני הבכור, בעוד שאני עברתי לקרוסאובר - כך שהאמור הוא מניסיון אישי.

דרך אגב - סיפור תיבת ההילוכים לא לגמרי ברור לי. ניסיתי למצוא מידע במרשתת ומה שהבנתי הוא שמדובר בסדרות ייצור מוקדמות שבהן איזה רכיב במחשב ההילוכים היה מתחמם. אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון, אז לקחת את המשפט הזה עם קורט מלח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני במקומך ( במידה והכיס מאפשר והמחיר לא חריג ביחס לרכבים אחרים שנמכרים בלוחות עם אותם הנתונים ) הייתי סוגר איתו עסקה.

הרכב שלו חדש, אין חשש ליפול על חתול בשק, אתה מכיר את הבעלים ואיך הוא מתייחס לרכב.

קרוסאובר הרבה יותר מבוקש מאשר SX4 - עוד יתרון לעתיד.

• תוכן חדש...