Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

יש לי סיאט לאון 8/15, שמקפיצה לי שגיאה לעיתים רחוקות אומנם ולמשך 1-2 שניות במהלך נסיעה:

error: workshop:

leave vehicle only when selector lever is in position p.

משיטוט ברשת הבנתי שזו תקלה יחסית נפוצה ויש צורך להחליף את ידית ההילוכים,

ביום שישי עשיתי לרכב טיפול 60k , ובנוסף ביקשתי שיבדקו את הבעיה במסגרת "רצון טוב",

אציין ששנה שעברה הוחלפה הידית / כיסוי לידית הילוכים בלבד לטענתם, לאחר בקשה שלי מכיוון שהייתה בלויה ובמסגרת האחריות החברה אישרה.

היום חזרו אליי ומסרו לי שהחברה מוכנה להשתתף ב70% מעלות החלק (כ4000 ש"ח!) ועליי לשלם את השאר כולל עבודה, על החלק אמור לצאת סביב ה1200 ש"ח + העבודה, סדר גודל של 1500 ש"ח סכום מאוד מאוד יקר וזה עוד לפני מע"מ אם אני זוכר נכון..

השאלה שלי האם יש לי מה לעשות? יש טעם לנסות לפנות לחברה בעצמי אולי? או שזה מה שמקובל בשנה השלישית ואין טעם לנסות (למרות שהתקלה נפוצה).

עריכה אחרונה על ידי or232
פורסם

בתור אחד שעובד בצמפיון המרכזי ומחליף את הידיות

עדיף לך לעשות את העבודה

יש לך גם שנתיים אחריות על החלק

פורסם

האמת שגם אצלי החלה להופיע שגיאה ולהיעלם ממש מהר (אפילו לא הספקתי לקרוא מה כתוב) אבל היא אכן מתחילה ב error workshop

יכול להיות שמדובר באותה השגיאה?

ובכלל אם מדובר בתקלה גורפת בידית ההילוכים, זה לא אמור להיות ריקול על חשבון החברה, כמו שהיה בזמנו עם המכטרוניק?

פורסם

גם אם אחליף בעצמי, עלות החלק גבוהה ומאוד מתסכל להוציא סכום כזה עכשיו לאחר הטיפול + עלות אגרת רישוי שנתי שכבר קיבלתי לשלם.

אני חושב שאשאיר את זה ככה, כרגע כל עוד המצב לא מחריף אין לי בעיה לחיות עם זה.. (בינתיים מיום שישי של הטיפול לא הופיעה התקלה ונסעתי מאז 300 ק"מ).

מה שגורם לי להסס זו התהיה מה יקרה אם המצב יחריף אחרי שתעבור השנה השלישית.. אצטרך להיפרד מסכום הרבה יותר גבוה..

פורסם

גם אצלי באוקטביה התקלה מופיעה פעם ב...

כרגע לא עושה עם זה כלום...והרכב באחריות. מאמין שאגש מתי שהוא לצמפיון לשמוע קצת חפירות אבל נכון לעכשיו ממש לא בא לי שישימו ידיהם אפילו על ידית הפתיחה של הרכב. אגב...המנגנון ראיתי פה ושם שנימכר באיביי בעלות של סביב ה 300 דולר אני חושב.

פורסם

סורק תקלות (OBD) יאתר את התקלה שהופיעה לי גם אם כרגע היא לא קורית (כבר כמה שבועות שלא הופיע כלום)?

פורסם

התקלה הזו די סטטית, אבל אם להגרר איתה המון זמן... בסופו של יום?

לא תוכלו להוציא מפתח מהסוויץ' .

לתשומת לבכם.

פורסם
התקלה הזו די סטטית, אבל אם להגרר איתה המון זמן... בסופו של יום?

לא תוכלו להוציא מפתח מהסוויץ' .

לתשומת לבכם.

אתה אומר את זה מידע אישי?

פורסם

מלחיץ.. מעדכן שאצלי חלף עוד שבוע מהטיפול סה"כ 800 קילומטרים מאז ולא הופיעה שוב השגיאה..

יכול להיות שעשו איפוס ועדכון כלשהו לגיר וזה פתר את הבעיה?

פורסם
אתה אומר את זה מידע אישי?

אם זכרוני אינו בוגד בי, Max.M מועסק כקצין רכב או משהו כזה, בחברה גדולה ודי מכיר את הדגמים שנמכרים בשוק הליסינג על תקלותיהן הרבות. מנסיוני עם הפוסטים שלו, הוא לא בן אדם שזורק דברים באוויר.

• תוכן חדש...