Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מראה צד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רכב: דודג' ג'רני.

היום נסעתי לתומי בכביש ולפתע אשה ירדה מהמדרכה לכביש וכתוצאה מכך היא פגעה במראת הצד, כתוצאה מהפגיעה המראה התנפצה וגם בית המראה נשבר זאת אומרת הפלסטיק שמחזיק את בית המראה, וכל המראה תלויה כעת על חוט החשמל. היא נתנה לי את הטלפון שאעדכן אותה בעלות הנזק והיא תישא בו.

השאלה שלי, מה אני אמור לעשות במקרה כזה, איפה מתקנים כזה דבר? במוסך או במקומות מיועדים? כמו"כ מחר תיכננתי לעשות טסט לרכב, זה יהיה בעיה לעבור? ליפפתי את הבית מראה לבסיס בעזרת סלוטייפ וככה זה לא מתנדנד.

תודה.

פורסם

איזה מזל נאחס יש לך אתה תיהיה בריא ... יום לפני הטסט המראה נשברת ...

כעקרון יצא לי לראות לפני שנתיים או שלוש, שפסלו מישהו בדיוק כמוך בא עם סלוטפ על המראה וזה במכון טסטים שנחשב "גמיש" יחסית באזורנו.

על פי החוק היבש אתה צריך מראות תקינות ושלמות.

אתה יכול לקבע, ללכת לטסט לנסות, מקסימום ...

פורסם

הייתי הבוקר במוסך דודג' שם קיבלתי מחיר של 2000 של מקורית חדשה. אבל אין במלאי בארץ, וייקח כחודש שיגיע מחו"ל.

קיבעתי אותה בינתיים עם סלוטייפ, עברתי טסט, אך נרשמה הערה שמראת ימין שבורה.

קיבלתי אישור תנועה לשבוע עד שאני יתקן.

אז רציתי לשאול איך התהליך במקרה כזה

1. האם כל עוד לא יתוקן המראה אצטרך לבוא למכון כל שבוע מחדש כדי לקבל אישור זמני לעוד שבוע?

2. האם כשאגיע למכון אחרי שאתקן את הליקוי אצטרך לעבור את כל המסלול מחדש או שייבדקו רק את תקינות הליקוי?

3. אני עברתי עם ת"ז ויפוי כח של בעל הרכב, האם גם כשאגיע להארכת הטסט או כשאגיע לאחר התיקון כדי לקבל אישור סופי אצטרך שוב להצטייד ביפוי כח ות"ז או שזה לא נדרש?

תודה.

פורסם

רכב קצת פחות נפוץ.

ניסית לחפש מראה לא במוסך המורשה?

ממליץ על 'אימפרית החלפים' בחולון. עשו לי עבודה טובה עם מראה שמישהו שבר לי.

לא בטוח שיהיה להם, זה רכב פחות נפוץ כאמור.

פורסם
הייתי הבוקר במוסך דודג' שם קיבלתי מחיר של 2000 של מקורית חדשה.

אז רציתי לשאול איך התהליך במקרה כזה

1. האם כל עוד לא יתוקן המראה אצטרך לבוא למכון כל שבוע מחדש כדי לקבל אישור זמני לעוד שבוע?

2. האם כשאגיע למכון אחרי שאתקן את הליקוי אצטרך לעבור את כל המסלול מחדש או שייבדקו רק את תקינות הליקוי?

3. אני עברתי עם ת"ז ויפוי כח של בעל הרכב, האם גם כשאגיע להארכת הטסט או כשאגיע לאחר התיקון כדי לקבל אישור סופי אצטרך שוב להצטייד ביפוי כח ות"ז או שזה לא נדרש?

תודה.

לעניות דעתי:

1. לא עברת טסט. אישור התנועה לשבוע הוא חד פעמי. אתה חייב לתקן תוך שבוע.

2. לא. רק יבדקו את המראה ואם תקין תקבל אישור שעברת את הטסט.

3. אני לא בטוח. עדיף שתגיע עם יפוי כח מאשר שתלך ותחזור.

פורסם

אני חייב להבין משהו:

אישה ירדה לכביש, כלומר הולכת רגל, מהמכה שברה לך את המראה, ולה לא קרה כלום???

באיזו מהירות זה קרה?

פורסם

הזמנתי לפני חודש מראה מחו''ל, בארץ רצו על חדשה 1500 ועל משומשת 700 לבסוף קניתי חדשה מחו''ל כולל משלוח ומיסים יצא 800 ש''ח בערך. את המוכר מצאתי באיביי והקניה בוצעה ישירות ממנו.

לפני כשבוע המראה הגיעה מגרמניה וטרם הותקנה כי סידרתי את הישנה ככה שהיא מתפקדת טוב עד לפעם הבאה שתתפרק ואז אחליף...

ממליץ לבדוק את האופציה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...