Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, השוואה בין תפוחים לתפוזים.

הרכב משמש כרכב ראשון, בד"כ עד שני נוסעים. קילומטראז' נמוך - עד 15K לשנה.

חניה עירונית משמעותית.

פורסם (נערך)

ג'אז, קטנה יותר אבל מאוד מרווחת.

קח בחשבון שהמשלוח הבא מגיע במאי אלא אם כן אתה רוצה כחול ואז זה עוד זמן המתנה.

היתרונות של הג'אז על הקרוסאובר - צריכת דלק, אבזור בטיחות , מחיר , זריזה יותר .

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אישית הייתי מעדיף את הג׳אז- מחירה נמוך, היא יותר כמו מיקרוואן מאשר סופר מיני, מרווחת, מאובזרת (גם אבזור בטיחות), אם הנביעה עירונית אז העובדה שהמנוע יותר חלש לא אמורה ממש להפריע לך. היא גם קטנה יוצא ונוחה לחנייה, בלי שטחים מתים מיותרים, ולדעתי יש גם מצלמה.

פורסם

בפורומים בחו"ל מתלוננים על מראות צד קטנות בסוזוקי וכתוצאה,שטחים מתים גדולים.

מבנה הג'אז לעומת זאת מציע ראות טובה והעדר שטחים מתים.

את שאר יתרונות הג'אז כבר ציינו.

לגבי ישיבה גבוהה-הקרוסאובר לא באמת ג'יפ והישיבה בו כמו במשפחתית רגילה

בג'אז הישיבה יותר גבוהה.

היתרון של סוזוקי ,לדעתי בתא המטען בלבד-ישנה מעין רצפה מתפרקת שעשויה מעץ היא כוללת שני צדדים צד אחד רך יותר וצד קשיח יותר .

אם רוצים להעביר מטען כבד, הופכים את רצפה .

ישנו מנגנון נחמד שבעזרתו אפשר לפתוח את תא המטען בלחיצה קלה , זה נוח כאשר יוצאים עם הרבה קניות מהסופר.

פורסם

הייתי באותה התלבטות ובחרתי בג'אז.לטעמי רכב מצויין לזוג או משפחה של ארבע ומטה. הזמנתי בדצמבר וטרם קיבלתי, אז קח בחשבון המתנה די ממושכת.

גם הקרוסאובר רכב מצויין, אבל יקר מהג'אז ומאחר והג'אז עונה על צרכי בחרתי בה.

פורסם
זו באמת בחירה מעט מוזרה משתי מכוניות מקטגוריות שונות.

מה חשוב לך? מה הפרמטרים לפיהם אתה מחליט? מה הצרכים שלך?

חשוב לי :

1. אמינות

2. תא מטען סביר לקניות בסופר

3. יכולת להסיע 5 מבוגרים לעיתים רחוקות

4. קלות חניה בעיר

הצרכים שלי כמו שאמרתי זה רכב ראשון (השני משמש רק לבית-עבודה והוא מאזדה 2)

קילומטראז' נמוך. צרכים בסיסיים מינוס.

פורסם

טידה - הקרוסאובר בהחלט אינו ג'יפ, אבל כמו קודמותיו (הליאנה וה-SX4) הישיבה בו גבוהה. איני יכול להשוות לג'אז כיון שמעולם לא ישבתי בה.

סיפור המראות מוזר בעיני - יש לי קרוסאובר, אני ממש לא חש בשטחים מתים.

פות"ש - אתה צריך להחליט אם אתה צריך\רוצה משפחתית או מיקרו-ואן ואז בחר לפי המבחר הקיים, לא להפך.

מבחינת המחיר - ככל הנראה ההפרש לא גדול. אני שילמתי לפני חודשיים בערך 114,000 ש"ח תמורת הקרוסאובר וקיבלתי במחיר זה כמה צ'ופרים קטנים מעבר לסטנדרט. בכל מקרה, מחיר המחירון (של כל רכב) הוא רק נקודת מוצא, והמחיר שתשלם נגזר, במידה רבה, מכושר ניהול המו"מ שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבר יצא לי לבצע נסיעת מבחן בג'אז ולפני מספר שבועות בקרתי בסוכנות סוזוקי .

הישיבה בקרוסאובר הייתה עבורי סטנדרטית לגמרי , לצורך העניין הישיבה בוויטרה הרבה יותר גבוהה .

שאלתי את נציג המכירות , בהתחלה הוא אמר שלא ישבתי גבוה בקרוסאובר כי לא הרמתי את המושב, הראתי לו שהמושב מורם עד הסוף.

נוחות ואופן הישיבה המועדף הם פרמטרים סובייקטיבים ולכן כל אחד חייב לבדוק בעצמו מה יותר נכון עבורו .

כמו לכל רכב ,לשני הרכבים יתרונות וחסרונות , אני מעדיף את הג'אז כמכלול .

• תוכן חדש...