Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, לטיפו היתה סה"כ שילדה טובה לזמנה, שהוכיחה, בדגמים אחרים, שעם כיול נכון היא יכולה להפוך למצויינת.

הטיפו כוונה להציע התנהגות בטוחה ששולבה בנוחות נסיעה טובה למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שוב, לטיפו היתה סה"כ שילדה טובה לזמנה, שהוכיחה, בדגמים אחרים, שעם כיול נכון היא יכולה להפוך למצויינת.

הטיפו כוונה להציע התנהגות בטוחה ששולבה בנוחות נסיעה טובה למדי.

לא רק בדגמים אחרים.

בשעתו שווקה בארץ גם הטיפו 16V במרכב 3 דלתות(נקראה בשפת המקור Sedici valvole).

ב-1994 זו היתה ההוט האץ' הקומפקטית(להבדיל מהוט האץ' על בסיס מיני/סופרמיני) הזולה ביותר בארץ - ואחת המהנות שבהן (מחירה החל מ-77.000 ש"ח, בעוד מתחרותיה תומחרו באזור ה-90-100 אש"ח).

על בסיסה יוצרה גם הפיאט קופה.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש לפחות אחת כזאת גודשת ויפהפיה. בכל פעם שאני רואה אותה אני מרייר.

חוץ מפיאט קופה, היא שימשה בסיס לעוד שלל דגמים אחרים, גם אם לעתים עם שינויים קלים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור מי שהיו לי את שני הרכבים, מנהיגה, לא היית יכול לנחש בחייך שהפיאט קופה והטיפו חולקות שלדה. לא היה ביניהן שום מאפיין התנהגות משותף.

הטיפו, בניסיון להפוך אותה לידידותית לנהג המשפחתי, סבלה מהגה סופר רך, כזה שמזכיר את ההגאים החשמליים של היום, וכאמור, תחושה ברורה של מרכז כובד גבוה עם זוויות גלגול לא נעימות בעליל.

יותר מהכל היא היתה מה שמכונה "מכונת תת היגוי". כלומר, בנויה להיות צפויה ומאוד משעממת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם ההאצ'בק בדרך.

הו הו הו !

אולי אני טיפה אופטימי אבל האחורה בהחלט דומה לרינדורים מהאינטרנט שהעלתי קודם. גם הגריל בדיוק אותו הדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקופסה הכי פרקטית שהייתה לי אי פעם. אני הייתי מכניס אופני הרים בלי להסיר את הגלגל הקדמי. כשעברתי דירה קיפלתי את המושב האחורי ודחפתי פנימה תנור אפייה בגודל מלא + ארגזים. פשוט מסחרית בגוף של פרייבט.

חבל שמנוע 1.4 לא סחב ולא היה מזגן. חוץ מזה אחלה רכב. שירת אותי בנאמנות שנים.

פורסם
לא רק בדגמים אחרים.

בשעתו שווקה בארץ גם הטיפו 16V במרכב 3 דלתות(נקראה בשפת המקור Sedici valvole).

ב-1994 זו היתה ההוט האץ' הקומפקטית(להבדיל מהוט האץ' על בסיס מיני/סופרמיני) הזולה ביותר בארץ - ואחת המהנות שבהן (מחירה החל מ-77.000 ש"ח, בעוד מתחרותיה תומחרו באזור ה-90-100 אש"ח).

על בסיסה יוצרה גם הפיאט קופה.

זכור לי שנמכרו 2 כאלה ואחת מהן שופרה בכבדות.

מישהו יודע עלה בגורל השניים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זכור לי שנמכרו 2 כאלה ואחת מהן שופרה בכבדות.

מישהו יודע עלה בגורל השניים?

נמכרו יותר משניים. בסביבות עשרה.

אף לא אחת מאלו ששרדו נשארה לא מוגדשת.

פורסם

לא הזכרתם, אז אני אזכיר שבקרב נשות רמת אביב הייתה פופולארית טיפו 2.0GT אוטומטית (לא אותו מנוע כמו אחותה הבכירה המצויידת ב 16V אלא מנוע 8V 115 כ"ס).

היה אחלה רכב, מהיר, זריז, מאובזר אבל ממש לא ספורטיבי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...