Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שאתה קצת מפספס את הנקודה. זאת לא הבראבו החדשה.

המתחרות שלה אינן המשפחתיות הרגילות.

אני חושבת שאוריו פשוט עשה הקבלה. אם הבראבו לא הצליחה בתור משפחתית קומפקטית גם כשהיה לה מה להציע מול מהתחרות שלה, הסיכויים של הטיפו נמוכים.

בשביל הצלחה יחסית הטיפו צריכה להציע חבילה אטרקטיבית מבחינת פרקטיות ומחיר, בעיקר המחיר. אין לה יתרון משמעותי לא מבחינת מנועים, לא מביחנת עיצוב וגם לא הסמל. אם תתומחר כמו רוב הקטרוגיה שהיא מתחרה בה (מחיר רשמי סביב 110K) אין לה סיכוי, אבל אם ישכילו לתמחר אותה ביחס לתחתית הקטגוריה (איזור ה90K) אז אפשר לפתח ציפיות כלשהן.

ניסיון העבר מלמד שככל הנראה התמחור לא יהיה תחרותי (ע"ע פונטו שהיא הידנית האטמוספרית הכי ישנה ויקרה בקטרוגיה שלה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במקרה של הבראבו, אחת הבעיות העיקריות הייתה בתיבת ההילוכים. טובה או לא טובה (לדעתי טובה למדי וכנראה שמדובר באחד היישומים המוצלחים יותר של חד מצמדי), תיבה רובוטית חד מצמדית בוודאות הרחיקה קונים רבים.

לדעתי, במחיר של 100k, בשילוב עם אבזור טוב הרכב יכול להצליח.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מורזילקה הבינה אותי טוב (:

אני סבור שגם עם תיבה 'רגילה', הבראבו לא היתה מצליחה כאן - אם אני זוכר נכון הרכב שלי עלה בזמנו 135K, שזה פשוט לא מספיק אגרסיבי כשלוקחים בחשבון שהסמל מגיע עם סטיגמה מאוד שלילית לקהל הישראלי, ושמחיר האלטרנטיבות יותר מדי קרוב אליו.

פיאט היא לא טויוטה ולא ואג, היא מותג בעייתי בישראל. הרבה אנשים מאמינים שהרכב לא אמין בעליל ומהווה קופסת פנדורה על גלגלים, תודות לדגמי עבר שכנראה הצדיקו את הסטיגמה. כל עוד יש להם בעיית מיתוג שכזו, גם רכב עם תמורה טובה למחיר יתקשה להצליח - מה שמדבר ללקוח הישראלי בד"כ זה כסף (או יותר נכון, lack of) ולכן נראה לי שרק תמחור אגרסיבי או לחלופין כניסה לשוק הליסינג התפעולי (מה שיאלץ אנשים "בכוח" להכיר את הרכבים) יכול להחזיר אותם למצב של 'מותג רלוונטי'.

כבר זמן לא מועט שנראה שהתמחור לא אגרסיבי בעליל, ולכן אם מניחים זאת על הטיפו המדוברת קשה לי להאמין שהיא תביא איתה איזושהי בשורה - בלי קשר להאם היא כן/לא מוצלחת...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם בארץ מצליחה ראפיד, אטרז', יש לא מעט פיג'ו 301, קצת אלמרה, אז גם לרכב כזה יש מקום. רכבים שמיועדים לעולם השלישי/מזרח אירופה משום מה תופסים חזק בארץ (וזה עצוב, זה מדבר על מצב הכלכלי המתדרדר :-().

מספר האטראג'/ ראפיד/301 בידיים פרטיות הוא אפסי לעומת מספרן בליסינג ולכן זה לא בהכרח מראה על המצב הכלכלי בארץ, שכשלעצמו לא מזהיר, אבל לא קשור.

בדיוק כמו הראפיד/ אטראג'/ 301, הצלחת הטיפו החדשה תלויה כמעט לחלוטין בהצלחת החדרת הרכב לשוק הליסינג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הצצתי בטבלת מסירות וגם במחירונים של כמה מהמתחרות המובילות:

301: נמסרו 1091 מתוך 1379 מהדגם 1.2 הרובוטי (שעולה 90K)

מובילת הקטגוריה היא אטראז' עם 5284 רכבים (תמחור רשמי סביב 90K)

גם במקרה של הI25 הגרסא הזולה יותר עם מנוע 1.4 מהווה את רוב המכירות.

בעיניי, בקטגוריה הזאת מה ששולט זה המחיר ובעיקר מחיר שנמוך מ100K. למרות שהאטראז' זה רכב די נחות, למיצובישי יש שם טוב יותר מפיאט וגם קשה להתחרות ברשימת האיבזור הזאת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בדיוק כמו הראפיד/ אטראג'/ 301, הצלחת הטיפו החדשה תלויה כמעט לחלוטין בהצלחת החדרת הרכב לשוק הליסינג.

לדעתי אין בכלל מה לבנות על מכירות פרטיות אלא לדחוף את ה-1.6 האוטומטי לליסינג כמעט בכוח עם חבילה אטרקטיבית. זה גם מה שיביא, בסופו של יום, מכירות פרטיות ובעקיפין גם יבנה שוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לזה גרסת 5 דלתות? מכוניות סדאן קטנות כאלה תמיד יראו כמו משהו לעולם השלישי, לא משנה כמה ישקיעו בעיצוב.

הדיזל הידני נשמע פיזדייץ, אבל יגיע בכלל לארץ?

תהיה האצ׳בק:

http://it.blastingnews.com/motori/2015/12/nuova-fiat-tipo-hatchback-l-erede-della-bravo-arriva-a-tra-pochi-mesi-00684521.html

פורסם
למה להתעקש על שם שלא היה איזה שוס בלשון עדינה.

הרכב לגמרי היה "שוס" בזמנו, בכל הקשור למרחב פנים, הטענה ושימושיות.

נטול כל יומרות ספורטיביות (בגירסאות הרגילות), הוא היה נעים לנסיעה והיווה תמורה טובה.

החדשה, נו... עוד אוטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מרווח פנים יהיה גם בזאת. מה שלא יהיה זה סביר להניח התנהגות (שדווקא הייתה בטיפו, בניגוד לתדמית שלה. יכולת לא חסרה שם לזמנה) וביצועים. המנועים זה נ' רציני לדעתי, אם-כי שוב - אם תידחף במחיר אטרקטיבי מספיק לליסינג זה לא ישנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרכב לגמרי היה "שוס" בזמנו, בכל הקשור למרחב פנים, הטענה ושימושיות.

נטול כל יומרות ספורטיביות (בגירסאות הרגילות), הוא היה נעים לנסיעה והיווה תמורה טובה.

החדשה, נו... עוד אוטו.

הורי החזיקו רכב כזה בתחילת שנות התשעים, לצד כל המעלות שציינת - העיצוב החיצוני היה מאוד נאה בעיני (בעיקר בדגמים שהגיעו עם חישוקיים קלים מקוריים). בצד הפנימי, לצד המרווח הפנימי הנדיב, ניתן היה למצוא (בחלק מהדגמים) לוח מחוונים דיגיטאלי - בזמנו זה נתן תחושה מתקדמת ומיוחדת בהשוואה לאותם משפחטומטיות "רגילות".

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצאתי תמונות ללא זכויות יוצרים של המוסד:

fiat-tipo-2016-hatchack.jpg

2016-Fiat-Tipo-hatchback-rear-quarter-rendering-1024x677.jpg

האמת? אחת הסופר מיני הנאות. לדעתי לפחות, לוקחת בהליכה מול מאזדה 2 החדשה, שלא לדבר על הקורסה עם החיוך של הג'וקר והאיביזה שנראית כמו כרטיס ביקור מקומט.

במיוחד אם יהיה 3 דלתות ידנית כמו בתמונה, במחיר הנכון האיביזה "ספורט" יכולה לקפוץ מהמגדל של צ'מפיון בבני ברק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו זה מדהים - רכב שעמוד קודם נראה לי 'לא מסתדר בעין', פתאום מסתדר בול.

לא יאמן מה שהאצ' עושה לפרופורציות... מבחינה עיצובית נטו, את הסדאן הייתי פוסל על הסף, את ההאצ' הייתי שוקל בחיוב.

איזה קטע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי סופר מיני סדאן תמיד תראה כמו רכב למדינות נחשלות, לא משנה כמה מתקדמת ויקרה הטכנולוגיה שתדחף שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...