Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לקראת רכישה של פולו חדשה וניתנת לי האפשרות במעמד הקנייה להוסיף חיישני רוורס שטוחים + מסך (לא מקוריים, התקנה פה בארץ) בעלות של 1500 ש"ח.

האם שווה להשקיע את הסכום הנ"ל ולהיות בראש שקט שכן מדובר בהתקנה של צ'מפיון?

כמה חיישנים שטוחים עולים בחוץ?

ומה אתם אומרים על חיישני רוורס באופן כללי, מיותר להשקיע סכום כזה?

בן

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החיישנים עצמם עולים במקרה הטוב 50-100 ש"ח, השאלה היא איזה מסך מתקינים לך?

בכל מקרה עדיף להתקין מצלמת רוורס, ולא חיישנים.

פורסם (נערך)

אני מתאר לעצמי שמדובר במסך לד קטן שמציין מרחק.

אולי אני טועה אבל מקריאה פה בפורום הבנתי שברכב קטן חיישנים עדיפים על מצלמה בלבד, שכן במצלמה אין כל כך אינדיקציה של מרחק.

יש אופציה לחיישנים לא שטוחים ב650 שקל אבל אני לא כל כך רוצה 4 בליטות מכוערות בצידי הרכב.

חיישנים שטוחים באמת עולים 50-100 שקל והם גובים על כך 1500?

לא מזמן ראיתי פה מישהו שפרסם פוסט על כך שקנה גולף והוא מתחרט שהוא לא רכש בעת הקנייה מצ'מפיון בגלל שהעלות בחוץ יקרה ואף זהה לצ'מפיון. (לא מצליח למצוא אותו עכשיו)

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם
החיישנים עצמם עולים במקרה הטוב 50-100 ש"ח, השאלה היא איזה מסך מתקינים לך?

בכל מקרה עדיף להתקין מצלמת רוורס, ולא חיישנים.

איפה אפשר לקנות חיישנים ב-50 ש"ח?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אבא שלי עם החיישנים שקיבל מהיבואן. לטעמי הם על הפנים בהנחה והם תקינים הם מזייפים המון מצפצפים בלי סיבה הגיונית לרוב. הייתי מציע לוותר על חיישנים או לעשות משהו עצמי בגרושים ולהשקיע את הסכום באיזה מצלמת רוורס טובה.

פורסם

50₪ יקנו לכם חיישנים רגילים.

השטוחים נראים יותר טוב. סט חיישנים שטוחים יעלה באיביי כמה מאות שקלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השטוחים מגיעים בלי צג, בחלק מהדגמים אפשר לקנות מתאם שנותן תצוגה גרפית של החיישנים במסך המולטימדיה.

פורסם

לך על הרגילים. המחיר של השטוחים לא מצדיק.

אחרי המכה הראשונה שתקבל בפגוש האחורי, תצטער שהשקעת בשטוחים. אף אחד לא ידאג להתקין אותם מחדש כמו בהתקנה הראשונית. את הרגילים מתקינים מבחוץ פנימה, את השטוחים מבפנים החוצה, שדורש התעסקות עם פירוק פגוש.

פורסם

וככה בהערת אגב, זוכי הנובל הישראלים עשו בזמנו מחקר שלטענתם בזמן קניית מוצר יקר מאוד (אוטו חדש), ניתן לדחוף לקונה מוצרי לוואי במחיר מופקע (חיישני רוורס ב 1500 ש"ח) שקשה להאמין שבסיטיואציה אחרת הם היו מצליחים למכור לו.

מעניין כמה חיישנים כאלה הם הצליחו למכור ב 1500 באופן פרטי סתם לקונה רגיל שמעוניין בחיישנים ולכמה הם מצליחים למכור במועד מכירת רכב. יש לי ניחוש...

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...