Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נסיון אישי עם אף אחת מהמכונות האלה, אבל יש לי מכונה של לייבור דגם ישן יותר והיא אצלי כבר שנה וחצי, לחץ 120 באר. עושה עבודה מעולה.

לדעתי המכונה מהלינק הראשון טובה ועונה על הדרישות בשביל משתמש ביתי, יש לי גם גלגלים שזה נותן ניוד יותר נוח במהלך העבודה.

בכולן מגיע צינור 3-4 מטר שזה קצת חיסרון אבל בעתיד תוכל לקנות יותר ארוך במידת הצורך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לי את הקארשר K2 קומפקט, להגיד לך בדיוק אני עדיין לא יכול, כי יש לי אותה חודשיים 3, בערך.

ממה שכן יצא לי להשתמש, מדובר במכשיר טוב, עוצמה מפתיעה ביחס למידות הקטנות של המכשיר.

מה שכן תקפיד על ההוראות של, לתת למכשיר לנוח אחרי 10 דק' עבודה.

פורסם (נערך)

אני משתמש במכונה הזאת

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-2100-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%98-LAVOR-%D7%93%D7%92%D7%9D-RISE-HR-145/pi1OT4AE0165

החסרון בה שהיא רועשת מידי, במידה ואתה שוטף את הרכב בצד שהמכונה נמצאת זה ממש מרגיז.

אחלה מכונה בכללי, רכשתי בזמן האחרון מיכל מקציף, מאז אני לא מפסיק להשתמש במכונה :)

נרכשה במחיר 850 שקל, באותו אתר, סוג של מכירה היה מכרז.

IMG_2802.jpg

עריכה אחרונה על ידי em22
פורסם

שיםלב המכונות הללו לא מקצועיות ונוטות להתחמם ,בהוראות הפעלה כתוב לעשות הפסקה כל זמן מסוים בזמן הפעלה ואת זה רובנו לא מבצעים . עדיפות לקרצ'ר כי השרות לאחר קניה יותר טוב אך התיקון אם הוא לא באחריות יקר יותר .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

לי יש דגם של חברת קרצ'ר. מכונה אמינה מאוד ללא שום בעיות.

בכל אופן הייתי ממליץ לך להיכנס לאתר של קרצ'ר ולהכניס את מספר בדגם ולראות האם באמת רלוונטית לשטית רכב / חצר וכו' ובאיזו עוצמה.

פורסם

לפני מעל שנה רכשתי את הLAVOR 120 BAR עבדתי איתה מאז המון ואני מאוד מרוצה, כולל עבודות ארוכת יותר משטיפת רכב.

שמעתי כי גם שרות היבואן טוב אך לא יצא לי להשתמש בו.

• תוכן חדש...