Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי משהו, הגרסה הרגילה של הפיאט 124 בעלת מנוע 1.4 ועם 160 כ״ס וגרסת האבראת׳ רק עוד 10 כ״ס?!?!

*** מחיר התחלתי של 40000יורו :shock:

160 כ"ס זה בגרסה האמריקאית, בגרסה האירופאית של ה-124 זה 140 כ"ס.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפיאט יש 140 כ"ס.

לאבארט 170 כ"ס.

מעניין איך מכוייל הרכב, לפי התמונות יש שם הרבה מאוד חיזוקי שלדה שלא נראה שיש במיאטה. בטח יהיה הרבה יותר קשיח.

לגמרי עושה חשק !

!AWDSOME

פורסם (נערך)

במידה והרכב לא יעבור את ה 300k אני קונה! למרות שלפי פרסום המחיר באירופה הסיכוי נמוך.

אם הם ימצבו אותה בסביבות המחיר של הTT, SLC, Z4 זאת תהייה טעות

**למה לא שמו לגרסת האברת׳ את מנוע ה1750 עם 240כ״ס של התלתן? (זה יכל להיות מפלצת).

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

כי אז היא הייתה מתחרה במחיר במזראטי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מדמיין את המשפט בישיבת המנהלים "פיאט 500 מכרתי לך ב 300K ש"ח אז אבארט רודסטר אני לא אמכור ב 300K?"

המחיר היה 400 אלף שקל ונניח שגם אם נכנס מישהו לאולם, דפק על השולחן וצעק: "שריין לי מתוקה כזאת, עכשיו!" אני בספק אם הורידו לו 100K ש"ח מהמחירון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4365443,00.html

באשר לפיאט 124 אבארט, אני לא אתפלא אם היא תעלה בסופו של דבר קצת פחות מחצי מיליון שקלים. ימים יגידו.

פורסם
לפיאט יש 140 כ"ס.

לאבארט 170 כ"ס.

מעניין איך מכוייל הרכב, לפי התמונות יש שם הרבה מאוד חיזוקי שלדה שלא נראה שיש במיאטה. בטח יהיה הרבה יותר קשיח.

חיזוקי שלדה? בשביל מה צריך את זה עם 170 כ"ס? מדובר ברודסטר. היא מגיעה מראש עם חיזוקים. יותר = יותר משקל. מה גם שאם אתה רוצה קשיח, פשוט תקשיח את המתלים. זו לא אליז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרבה חיזוקי שלדה? בסה"כ מוט גישור עליון. בדיוק כמו במיאטה.

פורסם

וואו, לא צחקתם. באמת 40K יורו.

ה-695 טריביוטו פרארי עלתה 35K יורו שתורגמו ל-400K ש"ח אצלנו.

כבר נכנס לסביבת המחיר של S2000 משומשות...

פורסם

באשר לפיאט 124 אבארט, אני לא אתפלא אם היא תעלה בסופו של דבר קצת פחות מחצי מיליון שקלים. ימים יגידו.

חצי מיליון? למה לעצור שם? 600,000 ש"ח!

בכל אופן, לעניות דעתי FCA נסחפו עם המחיר שלה. 40,000 יורו זה לא מעט כסף ויש כל מיני רכבים מעניינים במחיר זה. אם הייתה מקבלת את ה-1.75 זה היה נראה אחרת.

למרות זאת, הרכב בהחלט מעורר את בלוטות החשק!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

AVIA אם הקופטיציונה הגיע ל240 אלף,לא הייתי בונה על תקווה עממית אצל סמלת.

אבוד מראש...מה איכפת לי,שהם ימכרו 4 יח' בשנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...