Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה- 500X מתומחרת באופן אטרקטיבי לדעתך? כי לדעתי, ברגע שיפורסמו המחירים הרשמיים של האבארט/124, נקבל שוב הרצאה על זה שיש להם הקצאה נמוכה וזכותם לתמחר כמה שבא להם - עובדה שקונים.
אטרקטיבי, ודאי שלא, אבל גם לא הזוי כפי שנניח תומחרה בתחילה ה 500L. בסך הכל הוא מסתדר בשורה עם המתחרים מבחינת המחיר ועולה על מרביתם מבחינת יכולותיו, הצרה היא שמדובר כידוע במותג ״מפוקפק״ עבור רבים ולכן הוא נדיר יחסית על הכביש וכך כנראה יישאר. פורים שמח שיהיה.
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שטויות במיץ גזר כל סיפור המותג המפוקפק.

מספיק להמציא תירוצים הזויים (כמות מוגבלת, הכל נמכר בהשקה. מכירות לא מסירות).

ה500x לא מתומחרת טוב. לא נמכרת.

למה ה500 כן נמכרת יפה? היא לא פיאט?

והגולייטה? והמיטו בזמנו?

ורנו/פיזו/דאציה ?

התירוץ הזה שמור רק לרכבים מסויימים שמתאים?! לא!

עמישראל הוכיח כבר שבתמורה הנכונה הוא ישבור כל סטיגמה.

הוא יקנה ידני. ויקנה מיני. ויקנה 3 צילנדרים. ויקנה מנוע 1.2 במשפחתית.

פורסם (נערך)

בתור אחד שאי אפשר לומר עליו שהוא אנטי-איטלקיות, שבדיוק לפני שבוע התייעצו איתו לגבי ג'יפון חדש (להורים) -

ה500X בכלל לא היתה על הפרק.

היא יקרה מהתחרות, וככזו מתאימה לנישה מאוד ספציפית של אנשים (שמעוניינים בג'יפון-תקציבי, מעוצב, עם יח' הינע טובה - ומוכנים לשלם על כך אקסטרה).

לדעתי בתמחור הנוכחי שלו הוא נישתי מדי, בתמחור יותר אגרסיבי הוא היה יכול להציע ערך מוסף למרות המיתוג הבעייתי - ואולי אפילו להצליח.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
זה מצחיק שעל שטויות כאלה אנשים פוסלים רכבים מהסוג הזה.

אם הייתי צריך לבחור בין כמה משפחתומטיות מדכאות זה אולי היה שיקול.

בכל אופן אין עוד מחיר רשמי, למה אתה כזה בטוח שהמחיר יגיע ל350K כמו רודסטרים של מותגי יוקרה גרמנים?

תתפלא אני יפסול על כל דבר שנראה לי, אני משלם סכום נכבד אני מפצה לתמורה.

דוגמא נוספת, אני בחיים לא ישלם מיליון שקל על ניסאן GTR למה? גם בגלל שזה ניסאן.. וגם בגלל שהאיכות לא מתקרבת לגרמניות במחיר הזה. לכן הייתי בוחר בקלות ב911 למשל, או במוו i8 שכנראה תתומחר במיליון בערך.

ואם נחזור לנושא האיטלקיות, הרכבים היחידים תוצרת איטליה שהם גם איכותיים זה פרארי ולמבורגיני.

וליביגני היקר לא כל אחד מחפש רכב נהיגה פסיכי, הTT הוא רכב ספורט שמאפשר לבלות איתו בנוח גם ביומיום עובדה שהוא נמכר מאוד יחסית.

פורסם

יש לא מעט מהן באזור הרצליה פיתוח וגם צפון תל אביב, כנראה שזה לא מפתיע במיוחד.

אבל עזבו אותכם מעוד ויכוחי סרק על 500X. בואו נחכה לספיידר, זה יתן פה חומרים לחודשים של ויכוחים חסרי תכלית על "מה היה אם" :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השימושיות היומיומית של ה-TT מוגבלת בדיוק, אבל בדיוק, לקלות (הלא קיימת) של הכניסה אליה והיציאה ממנה. זה שהאוטו איכותי ומעוצב נהדר זה נכון, אבל לא לעשות ממנו קורולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תתפלא אני יפסול על כל דבר שנראה לי, אני משלם סכום נכבד אני מפצה לתמורה.

דוגמא נוספת, אני בחיים לא ישלם מיליון שקל על ניסאן GTR למה? גם בגלל שזה ניסאן.. וגם בגלל שהאיכות לא מתקרבת לגרמניות במחיר הזה. לכן הייתי בוחר בקלות ב911 למשל, או במוו i8 שכנראה תתומחר במיליון בערך.

זכותך. כל אחד וסדר העדיפויות שלו.

כמו שאתה פוסל על כל דבר שלא נראה לך, אני צוחק על כל דבר שלא נראה לי. :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ה500x לא מתומחרת טוב. לא נמכרת...

בזכרון יעקב יש ריכוז של איזה 5-6 כאלה, ככה שמפה נראה שהם "מילאו את הכבישים" ב 500X.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
שטויות במיץ גזר כל סיפור המותג המפוקפק.

מספיק להמציא תירוצים הזויים (כמות מוגבלת, הכל נמכר בהשקה. מכירות לא מסירות).

ה500x לא מתומחרת טוב. לא נמכרת.

למה ה500 כן נמכרת יפה? היא לא פיאט?

והגולייטה? והמיטו בזמנו?

ורנו/פיזו/דאציה ?

התירוץ הזה שמור רק לרכבים מסויימים שמתאים?! לא!

עמישראל הוכיח כבר שבתמורה הנכונה הוא ישבור כל סטיגמה.

הוא יקנה ידני. ויקנה מיני. ויקנה 3 צילנדרים. ויקנה מנוע 1.2 במשפחתית.

למה לכעוס ? אתה דווקא מייצג נאמן למדי של הרוב, זה שיודע גם מנסיון של חברים, גם מהמוסכניקים, שפיאט זה אוטו מחורבן שמתקלקל בלי סוף ואף פעם אי אפשר למכור אותו. אז בהחלט נכון שה 500 נמכרת לא רע בכלל, כי היא מעוצבת נכון ונישתי מספיק בכדי לקסום למי שרוצה להיראות מחובר אבל אין לו מספיק כסף למיני, אבל ל x די מתחרות עם מוניטין יצוק בפלדה ועם מחיר דומה, אז למה לקנות פיאט ? וכאן אני דווקא מתחבר אליך שכן תמחור מכון לפיאט קיים, הוא פשוט צריך להיות הרחק למטה בכדי לקסום למישהו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אל תקנו לינקולן MKS, אל תקנו גם קרייזלר 200. אה, אין בארץ? לא נורא.

500L ודודג' ג'רני לא קונים כאן ממילא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בזכרון יעקב יש ריכוז של איזה 5-6 כאלה, ככה שמפה נראה שהם "מילאו את הכבישים" ב 500X.

אצלי ברחוב יש שני qx60. כנראה אחד הsuvים הנפוצים בארץ. אחרי ה500x.

לא מבין את הטרול ההוא עם הטבלאות מסירות שמשבש את מה שכולם כאן בקארספורום יודעים יותר טוב מכולם.

פורסם

רשימה מאוד לא מחמיאה לקונצרן פיאט קרייזלר אבל בהחלט, אות רכב השנה ורכב העשור בקטגוררית הרכב הגרוע הוא האטראג'.

בפעם הראשונה שנכנסתי, התנעתי והתחלתי בתנועה ציפיתי ליצפאן שיצוץ מהמושב האחורי ויספר לי ש"חייך, אכלת אותה!".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האטארז׳ מתומחר בצורה כדאית לרוכשים הפוטנציאליים. אז הוא נמכר טוב. למרות שהוא חרא עם גלגלים.

אבל זה לא בגלל שהוא מיצובישי. אלא כי יש לו יבואן שיודע למכור.

כל רכב, גרוע ככל שיהיה, ימכור כאן מצויין במחיר הנכון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

94K זה מחיר טוב לחרא על גלגלים (כדבריך)?

לדעתי אם זה היה רנו למשל, אנשים לא היו נוגעים בה במקל במחיר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...