Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האטארז׳ מתומחר בצורה כדאית לרוכשים הפוטנציאליים. אז הוא נמכר טוב. למרות שהוא חרא עם גלגלים.

אבל זה לא בגלל שהוא מיצובישי. אלא כי יש לו יבואן שיודע למכור.

כל רכב, גרוע ככל שיהיה, ימכור כאן מצויין במחיר הנכון.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התמחור הטוב זה לא 94K, התמחור הטוב זה באזור ה-25-30% פחות, כי אותם רוכשים פוטנציאליים שנקמיצ'י מזכיר הם לא לקוחות פרטיים ואף אחד מהם לא משלם 94K.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתור אחד שאי אפשר לומר עליו שהוא אנטי-איטלקיות, שבדיוק לפני שבוע התייעצו איתו לגבי ג'יפון חדש (להורים) -

ה500X בכלל לא היתה על הפרק.

היא יקרה מהתחרות, וככזו מתאימה לנישה מאוד ספציפית של אנשים (שמעוניינים בג'יפון-תקציבי, מעוצב, עם יח' הינע טובה - ומוכנים לשלם על כך אקסטרה).

לדעתי בתמחור הנוכחי שלו הוא נישתי מדי, בתמחור יותר אגרסיבי הוא היה יכול להציע ערך מוסף למרות המיתוג הבעייתי - ואולי אפילו להצליח.

אם המתייעצים הם אלו שהמוסכניק אמר להם לברוח מרנו, אז מה הפלא שהפיאט לגביהם הוא "מוקצה". אני מעריך בזהירות שגם אותך למרות אהבתם והערכתם, הם מקטלגים היכן שהוא בין אלו שעם כל מעלותיהם, יש להם איזו סריטה.

ואפשר לחדול מהענין הזה של "יקרה", היא לא, היא מקבילה במחירה למתחרות שחלקן גם נחות ממנה וכל השוואה למחירי חו"ל תלמד על כך. מה שנכון הוא שהיא יקרה בשביל פיאט ובדיוק לענין הזה כיוונתי קודם. פיאט בשביל למכור צריכה להסתכל על המתחרות הרחק מלמטה בכל הנוגע למחיר, ככה זה.

פורסם

אני לא מבין איך אתה שם את פיאט ואלפא באותה סירה. הפואנטה שלך מספיק טובה עם ה500, עם האלפא זה לא בדיוק תופס כי המותג חזק בפני עצמו.

ואגב, אני לא אומר את זה כי יש לי אלפא, או יותר נכון אני כן אומר כי יש לי אבל לא ע"מ להגן על המותג. מאז שאני עם הרכב גיליתי שלהדיוטות בתחום יש תפיסה מאוד שונה עבור המותג מאיך שאני רואה אותו. רוב האנשים שדיברו איתי (שכאמור, לא מעולם הרכב) התייחסו אל הרכב כמותג "פרימיום", וזאת בלי שיש להם מושג מה זה תלתן ירוק - מבחינתם יש לי אלפא רומאו, ה"מבינים" יודעים שזו ג'ולייטה.

כמובן שזו לא אותה תפיסה שיש לפיאט... התגובה העיקרית לפיאט מפי אנשים כנ"ל, היא תמיהה על למה קניתי פיאט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אלפא רומיאו הייתה ידועה כבעייתית בדיוק כמו הפיאט. אם לא יותר (פיאט מסובכת?)

אז היא בעייתית פרימיום, אבל עדיין. אם הם הצליחו אין סיבה שפיאט לא יצליחו.

יותר קשה להתחרות באודי מאשר בסקודה.

פורסם

מבחינת אמינות: אתה צודק ותדמית האמינות שלהם עדיין לא טובה, למרות שהחולייטה והמיטו בסדר גמור.

עם זאת, לרכב עם ערך מוסף מבחינה תדמיתית, נניח ספורטיבית, או פרימיום, וואטאבר - יותר קל להתמודד עם הצרכן מאשר רכב בלי שום ערך מוסף. לכן אני טוען שאין הגיון לשים את הרכבים באותה "סירה השוואתית".

ומבחינת מה יותר קשה, אם נלך לטבלאות נדמה לי שניתן להוכיח לך בצורה אמפירית שהשורה האחרונה שלך לא מחזיקה מים, נדמה לי שבאופן יחסי לסגמנט אלפא מצליחה יותר מפיאט

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אבל זה מה שאמרתי [emoji15]

שגם כאשר התחרות קשה יותר אפשר להצליח באמצעות מתן חבילה הגיונית לרוכש.

הרי יותר קשה להתחרות באודי מאשר בסקודה ובכל זאת אלפא מוכרת פה גולייטות.

פורסם
אז איך כבודט מסביר את הפיאט 500?

או את המיטו? והגולייטה?

את ה 500 הסברתי בהודעה קודמת, את הג'ולייטה/מיטו מסביר אוריו. והגם שאני לא ממש מסכים עם דעתו, בשביל להניח את דעתך די בה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

"מסע מוטורי שכולו אדנלין..."???

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לך מלל שיווקי מוצלח יותר?

אז אני מבין שאתה אחראי על המלל :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...