Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיבור בסמלת הוא 380 לאבארט 280 לפיאט...אבל המחיר לא סגור ויש עוד זמן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

280K עם תמחור דומה למיאטה 1.5 באירופה.

ה-BRZ, שהיא גם מוצר של סמל"ת (ועולה 225K), מתומחרת כמו המיאטה 2.0 באירופה.

יש מצב "שהבעיה" פה היא FCA ולא סמל"ת? מנקנקים אותם במחירים?

פורסם
הדיבור בסמלת הוא 380 לאבארט 280 לפיאט...אבל המחיר לא סגור ויש עוד זמן

אם זה הדיבור, עדיף לשתוק.

מחירים הזויים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ניב פחות 5-10 אחוז זה מה שאני מבין שהולך לקרות, אבל נראה מה בדיוק יגיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פשוט אומרים שאם כל יבואן אירופי מתמחר את ה124 באזור ה מיטו QV, אין שום סיבה שבארץ 124 תעלה כמו מיטוQV +100K ש"ח.

.

מסתבר שדווקא יש :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה זה "יפתיעו" בשבילך? כי בשבילי הפתעה תהיה רק אם יהיה מחיר של 200K ומטה [לפיאט].

מתחת למיאטה לא ממש יפתיע, אלא יותר יעודד. אפילו אפרגן לתמחור כזה.

כל מה שנמצא שקל מעל למיאטה ייקרא צפוי וכל שקל מעל 250K ייקרא פשוט סמל"ת כרגיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מעבר לכך, לא כל דבר סובב סביב היבואן הישראלי. ראשית, מדובר בחברה בע"מ (סמל"ת) אשר הוקמה למטרת רווח וזכותה לקבוע בעצמה את הרווח. שנית, היבואן צריך לקבל מחיר מסוים מהיצרן האיטלקי ורק אח"כ קובע את המחיר. מעבר לכך, מחירים מסוימים נקבעים מתוך רצון של היצרן העולמי לבוא לקראת היבואן המקומי מחד, אך מאידך גם ביחס לכמות המכוניות שהיבואן מתחייב להעלות לכביש כאן - ככל שהכמות גבוהה יותר, כך המחיר יהיה זול יותר ליבואן (בד"כ).

בקיצור - תהיו סבלניים, חבל על הניחושים.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

יש סיכוי לא רע שגם סטיו וגם אביה צודקים.

אגב, אם המחיר יהיה פחות מ200, אני קונה. אבל זה לא באמת משפיע על כלום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האקסיומה הזו שמנסים להתוות פה שכאילו "אם אתה לא מתכונן לקנות/ אין לך תקציב לקנות, אז אסור לך לדבר על הרכב" היא מגוחכת, מופרחת ונא להפסיק איתה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה עם האקסיומה של "בוא לא נשגל את המוח על שמועות על מחירים אלא נעבור לדבר כשיהיה מחירון רשמי"? מוגש בחסות הפיאט טיפו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שים לב איזה גישה גורמת לסתימת פיות ואיזו גישה גורמת לדיון פורה ומעניין (אולי לא לך, אולי לא לטעמך) ואח"כ כשזורקים הערות על סתימת פיות, תיזכר בהודעה הזאת שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתימת פיות? כי אמרתי שלדבר על מחיר שהוא שמועה זה שיגולי מוחין? אני טועה? זה דיון רציני? אם כן - אני פותח 10 שרשורים היום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...