Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדמיין את המשפט בישיבת המנהלים "פיאט 500 מכרתי לך ב 300K ש"ח אז אבארט רודסטר אני לא אמכור ב 300K?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה יותר גבוה הוא כבר יכול להיות?

המאזדה גם ככה מתומחרת הרבה מעל המחיר האידאלי שלה, עם תג מחיר של קרוב לרבע מליון שקל.

האברט תגיע גם היא עם בערך 160 כ"ס, כמה כבר אפשר לבקש על רכב כזה? 300K?

אתה באמת רוצה לאתגר את סמל"ת בתמחור לא הגיוני?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

המחיר הולך להיות מעל 300...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הגם שאני חובב גדול של המותג ומחזיק ב-124 ספיידר קלאסית, נראה לי ש-47 עמודי שרשור על רכב שאפילו פרומיל מאזרחי ישראל לא ירכוש אותו זה "אעפס" קצת מוגזם, במחשבה שניה מה פרומיל? אולי צריך לומר פרומיל של פרומיל, איזוטריה במיטבה.תמיד מדהים אותי איך כל שרשור הנוגע לקונצרן האיטלקי שאמנם חביב עלי מאד אך נטול כל אחיזה אמיתית בשוק הישראלי, זוכה כאן לכל כך הרבה התייחסות.אבל תמשיכו, באמת שתמיד כיף לי לקרוא על הספיידר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני לא חושב שמישהו ציפה למשהו אחר.

חבל שאין פירוט לגבי תיבת ההילוכים - האם פלנטרית או דו-מצמדית?

פלנטרית.

אם מדובר באותו מנוע שיש לי בפונטו ואצלי יש 180 אז הוא כנראה יהיה חזק לפחות כמוהו אם לא יותר.

פורסם

המכונית תגיע ארצה ברמת אבזור גבוהה למדי שתכלול את מערך המולטימדיה של פיאט, עור ושאר פינוקים. לא פחות חשוב, המכונית תגיע תחילה רק עם תיבה אוטומטית (שישה הילוכים).

OH LAWD איזו באסה. אני מניח שזה יהיה כדי למכור. בהתחלה כנראה פונים לפחות חובבי הנהיגה, שזו אסטרטגיית מכירות נכונה.

זה מסתדר עם העובדה שמביאים דגם עם מושבי עור ואבזור נדיב.

מסקרן בכמה תתומחר.

מה "אבזור נדיב" מה?! זה בדיוק אותו דבר כמו שיש במאזדה.

אני לא מבין, הם הולכים לקחת יותר כסף על מכונית שפחות מכוונת לנהג? איך בדיוק זה קורה?

זה התחיל ב"זה אוטו ספורט, יהיו מוכנים לשלם עליו יותר כסף"

וזה ממשיך עם "זה אוטו ספורט, אבל אוטומטי, אז מה שזה עושה אותו פחות ספורטיבי. אפשר לקחת עליו עוד יותר כסף"?

בסוף יקחו על הטיפו 450 אלף שקל. מה, זה בדיוק כמו ה-124, אבל עם עוד דלתות ומקום בבגאז', אפשר לקחת עליה ממש הרבה כסף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבזור נדיב זה היה כתוב בכתבה, אז שיערתי שזה נכון.

כן, זה בדיוק מה שהם הולכים לעשות. הם הולכים למכור את הרכב הזה למי שרוצה גג פתוח/שיק, חסידי המותג האמידים [ואבארת' יודעים לייצר חסידים וגם למכור מכוניות במחיר מופרז] וכל מי שרוצה רודסטרית שיש בה אבזור וסטייל. הם החליטו שכדי למכור הם הולכים על הלקוח הישראלי האמיד ולא על חובב הנהיגה. בעיניי זו אסטרטגיית מכירה נכונה כי לדעתי היא תמכור יותר מאשר גרסה ידנית במחיר מופרז הייתה מוכרת. כמו כל יבואן הם רוצים כסף ולא לשחק אותה מותג חלוץ בתחום חובבי ההגה. גם מאזדה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם המאזדה לא מרגישה ערומה, למרות שאין לי באמת מושג מה יש בה כי בכול נסיעת המבחן הייתי יותר מרוכז בדבר הזה שמסובבים והידית הזאת עם המספרים והאלה שלוחצים עם הרגליים.

מה שכן, אין מצלמת רוורס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

סמל"ת לא יפספסו הזדמנות לפספס הזדמנות, וחבל.

יכלו להיכנס לוואקום שהשאירה המיאטה, לתמחר אותה בצורה נורמלית, ולמכור כמות יחידות מכובדת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מבין לפי המחיר שזה טריבוטו סברה/איזראל/פריארלנד

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אולי ייכנסו לואקום עם ה-124 הרגילה. מקווה שכן. אז נוכל להתגאות שיש לנו רודסטרית שעולה פחות ממיליון משכורות ממוצעות, ואפילו מים בברז באופן קבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מדמיין את המשפט בישיבת המנהלים "פיאט 500 מכרתי לך ב 300K ש"ח אז אבארט רודסטר אני לא אמכור ב 300K?"

לפיאט 500 הם קראו טריביוטו כדי למכור אותה במחיר כזה, אז הם חייבים כנראה להמציא איזה טריביוטו לאבארט רודסטר כדי למכור אותה במחיר כזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ניב, מה יהיה המחיר של ה-124 הרגילה (הבסיסית, מה שנקרא "החל מ...") ממה ששמעת?

המחירים עוד לא סגורים. אבל ממה שהבנתי אל תצפו למחירים זולים או אפילו קרוב לזה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...