Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק מה שאני מסביר לך, לא יודע כמה היית מעורב בסחר בין לאומי, יבוא, מו"מ מול יצרנים אבל המחשבה שיצרן יגיד ליבואן ותיק וחזק מאוד, "ב 5 מוצרים אתה מושך כמויות אדירות, אז תקבל הנחה של 50% אבל מוצר Y אתה לא מוכר כמעט, אז לא תקבל הנחה" היא מטעית ולא נכונה לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא יודע כמה יבואני רכב ניהלת, אבל בדיוק ככה זה עובד.

אם אתה סוגר כמות, אז תקבל מחיר.

תוספת: ואם נסתכל על זה מהצד של דלק, אז למה להם "להתאבד" על המיאטה?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ת'כלס, הרי העיצוב כבר הוצג, למה הם מסתירים אותו?

בכל מקרה, הצחיק אותי המשפט הזה:

fans of thrilling and affordable roadsters should rejoice that there’s now some competition for the MX-5, even if it is closely related under the skin.

קלוזלי רילייטד? זה. אותו. פאקינג. אוטו.

בכל מקרה, בערך אותה התרשמות, גם אם קצת פחות רצינית ועם יותר מדי קשקושים מסביב.

אם הערכת המחיר שלהם נכונה, אז מדובר במכונית שבגרסתה הבסיסית היא קצת יותר זולה מהמיאטה 160 כ"ס בגרסתה הבסיסית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההבדלים המשמעותיים שעל פיהם יש לבחור ביניהן, לדעתי, הם: 1) יחידת הכוח, 2) העיצוב.

נראה לי שהניואנסים בניהוג פחות חשובים. מקסימום מחליפים לקפיצים ואנטירולים אפטרמרקט.

פורסם
קלוזלי רילייטד? זה. אותו. פאקינג. אוטו.

זה באמת מצחיק, אבל אני מאמין שיהיו הבדלי התנהגות - הפרשי המשקל וחלוקתו (סרחי העודף בפיאט מחד, המנוע שאמור להיות קל יותר מאידך) ומרכיבי המתלים השונים יכולים להשפיע גם במכוניות זהות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השוק הישראלי אמנם אינו גדול, אך הוא בעל חשיבות גדולה מאד עבור מאזדה, לפחות ב 15 שנה האחרונות, מה שאומר שבלי הרבה קשר לביקוש דלק יכולים לקבל, פחות או יותר, איזה מחיר שירצו עבור המיאטה, בלי קשר לכמה יתמחרו אותה ללקוחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כאן אנחנו שוב חוזרים לטבלה אותה הביא שמוליקמיאטה - אם היחס בין מחירי המאזדה6 בארה"ב וכאן זהה ליחס שבין מחיר המיאטה בין שם לכאן - אולי היצרן פשוט נגנב ותמחר אותה גבוה מדי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ושוב אני אגיד. השוק של המיאטה בארה״ב הוא לא גדול. אין קשר בין זה למחיר.

כמעט חצי מיליון רכבים מאז שהושקה ה NA, זה השוק הכי חזק של המיאטה.

אף אחד לא טוען (ואני מקווה שגם לא חושב) שהמיאטה היא הלחם של מאזדה. ברור שהCX-5/6/3/תבחר דגם יהיו יותר המוניות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ושוב אני אגיד. השוק של המיאטה בארה״ב הוא לא גדול. אין קשר בין זה למחיר.

לא גדול? זה השוק הכי גדול (-:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מישהו מבין הולנדית ויכול לתרגם?

שימו לב לתאוצה באזור 1:05. המנוע נשמע סתמי לחלוטין, יחס ההעברה ארוך והטיפוס בטורים לא משהו. הם דיברו משהו על 5000 סל"ד.

נזכרתי בפעם האחרונה בה נהגתי בפיאט 500X עם המנוע הזהה ותהיתי איך לעזאזאל טופ גיר מספרים שהמריאו עם המנוע הזה לכיוון 7000 סל"ד. הקיאנטי היה עד כדי כך טוב?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ארה״ב היתה השוק הכי גדול. אני לא יודע מה נתוני המכירות הגלובליים אבל 500 מכוניות ברבעון לכל ארה״ב (שלהתייחס אליה כאל מדינה אחת שה גם לא נכון) זה כלום.

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...