Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשקלים, כמה עולה מאזדה 3 לדלק מוטורס? ומה העלויות הנלוות פר מכוניות בחישוב ממוצע?

מה העלות של אותה 3 (+ עלויות נלוות) לדילר בקליפורניה?

מה העלות של מיאטה (+ עלויות) לדלק מוטורס? מה העלות של אותה מיאטה (+עלויות) לאותו דילר? מה אחוזי הרווח שכל אחד מהם עושה על המיאטה ועל ה-3?

מה יחס המכירות בין מיאטה למיטו תלתן באנגליה חובבת הרודסטרים? מה יחס המחיר? האם יחס המחיר או המכירות שונים בין אנגליה לישראל? האם ייתכן שיחס המחיר משפיע על יחס המכירות (מיטו שעולה 100K פחות תמשוך יותר לקוחות באופן יחסי ממיאטה מאשר אם הן מתומחרות זהה)? ולא, "הרבה יותר" ו"ממש מעט פחות" זה לא מספרים. מה קדם למה? המחיר המנופח של מכוניות "נישה" בישראל או הביקוש הנמוך?

עד שמישהו לא יביא מספרים קונקרטיים, אולי כדאי שנפסיק לז**ן ת'פאקינג שכל אחד לשני ולהגן (או להכפיש) בחירוף נפש יבואנים כאלה ואחרים.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עוד דבר, הטענה כאילו מחירה של nc לעומת זה של nd מוכיח שדלק "חזירים" גם לא נכונה. אם כבר, אז בעבר הם היו יותר "חזירים" מהיום.

עריכה: מצטרף לתגובה של spire.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ואף דילר לא לחוץ למכור מיאטה.

אחרי שההייפ ירד, יהיו הצעות מפתות יותר. בסופו של דבר, יש תחרות בין הדילרים. כרגע הביקוש גדול מדי.

ומה היה עם המיאטה NC? מילא NB, אבל מה היה כ"כ מיוחד בתמחור ה-NC?

הייתה תקופה שבה NC בסיסיות עם חישוקי 16", מנוע 1.8 ותיבה אוטו' הוצעו במחירים נמוכים מאוד אצל הדילרים השונים.

יבוא אישי של אחת כזו עדיין היה יוצא יקר יותר מאשר ה-NC 2.0 ספורט שדלק הביאו.

לגבי 3, בוא תשתף אותנו במספרים או שזאת עוד שליפה מהמותן כמו עם נתוני המכירות של nc, מיטו ושות'?

את הנתונים האלו אשמור לעצמי. הם ממש לא בשליפה מהמותן וכך גם כל שאר הנתונים שהבאתי בשרשור.

לא עובדה ולא נעליים. אין למאזדה היצרן שום נכונות כרגע לתת לדלק מחיר טוב על המיאטה. הביקוש מטורף ועוד קצת הם יתחילו לייצר לפיאט את ה-124.

מה זו אם לא שליפה מהמותן?

עוד דבר, הטענה כאילו מחירה של nc לעומת זה של nd מוכיח שדלק "חזירים" גם לא נכונה. אם כבר, אז בעבר הם היו יותר "חזירים" מהיום.

המחירים בארה"ב עלו בערך ב-5 אחוזים בין הדורות. אצלנו ב-23 אחוזים.

פורסם
הייתה תקופה שבה NC בסיסיות עם חישוקי 16", מנוע 1.8 ותיבה אוטו' הוצעו במחירים נמוכים מאוד אצל הדילרים השונים.

יבוא אישי של אחת כזו עדיין היה יוצא יקר יותר מאשר ה-NC 2.0 ספורט שדלק הביאו.

א. אתה רואה הרבה ביקוש לגרסא כזאת בישראל?

ב. ה-NC לא הייתה זולה, גם לא יחסית. אתה עדיין חושב שהמחיר בלתי סביר אם אתה לא יכול להביא מיאטה נחותה וערומה בפחות?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
את הנתונים האלו אשמור לעצמי. הם ממש לא בשליפה מהמותן וכך גם כל שאר הנתונים שהבאתי בשרשור.

רגע, אז למה אתה שומר לעצמך רק את הנתונים? תשמור לעצמך גם את הבכיינות המיותרת וכך היינו מסיימים את הדיון עוד לפני שהוא התחיל.

נ.ב. הנתונים שלי, שאני גם שומר לעצמי, יותר נכונים.

פורסם
אז למה אתה שומר לעצמך רק את הנתונים? תשמור לעצמך גם את הבכיינות המיותרת וכך היינו מסיימים את הדיון עוד לפני שהוא התחיל.

שומר לעצמי מסיבותיי שלי. לא קשה להבין למה.

אין פה שום בכיינות. גם במחירה הריאלי לא הייתי קונה את ה-124. אין לי פה עניין אישי. (דווקא נראה שלך יש...)

א. אתה רואה הרבה ביקוש לגרסא כזאת בישראל?

ב. ה-NC לא הייתה זולה, גם לא יחסית. אתה עדיין חושב שהמחיר בלתי סביר אם אתה לא יכול להביא מיאטה נחותה וערומה בפחות?

א. לא יודע, אולי.

ב. כן.

פורסם

אביה - הטיעונים שלך מאד mutually exclusive.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה דיון של יהודים זה, הכל רק על כסף מחירים וחזירים.

מתי תתחילו לדבר על המכונית? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו, איזה חפירות.

כאילו שהמידע על כמה באמת עולה מאזדה 3 ליבואן זה הקוד לפצצה האטומית. זה פורסם בעבר גם בעיתונות (הנה, YNET, לא זוכר מי עוד). למי שאין כוח להכנס - 47 אלף שקלים מחיר קנייה ליבואן לרכב שנמכר אז ב-121 אלף שקלים. כתוב שם גם שאותה 3 למפיץ אירופי תעלה 65 אלף שקלים. אז ברור שמיאטה לא מקבלת הנחות כאלו ושהיא גם עולה יותר מ-3, אבל נראה שעם התמחור של המיאטה דלק מוטורס פשוט החליטו לשמור לעצמם את שולי הרווח האדירים שהם רגילים מה-3 לצרכן הפרטי. באחוזים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה שברור הוא שדלק מקבל ה-ר-ב-ה פחות הנחה. היתר ספקולציות שאולי נכונות ואולי לא.

אני חושב שמופרך לחשוב שיצרן יגיד לאחד היבואנים הכי חזקים שלו "מזדה 2/3/5/6/IX אתה לוקח בטירוף אז תקבל מחירי רצפה אבל במיאטה אני א*יין אותך".

לא ככה עובד מסחר, לא במכוניות ולא בעגבניות.

אז כן, די ברור שהדילר הקליפורני מקבל מחיר יותר טוב, אבל היבואן האוסטרי? הפולני? הבלגי? איזה מזדות הוא כבר מוכר? אין שום סיכוי שבעולם שיקבל מחיר טוב יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center]

[TR]

[TD]דגם[/TD]

[TD]מחיר התחלתי בארץ (כולל מיסוי)[/TD]

[TD]מחיר התחלתי בארה"ב (דולר)[/TD]

[TD]בש"ח (לאחר עיגול)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מאזדה 3[/TD]

[TD]127,000[/TD]

[TD]17,845[/TD]

[TD]70,000[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מאזדה 6[/TD]

[TD]166,000[/TD]

[TD]21,495[/TD]

[TD]84,000[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מיאטה[/TD]

[TD]233,000[/TD]

[TD]24,915[/TD]

[TD]97,000[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

הגרסאות לא בהכרח זהות. אבל אם לוקחים את גרסת ה-GT של המיאטה (גרסה מקבילה לגרסה בארץ , פחות או יותר) שעולה כ-30,000 דולר, זה יוצא 120,000 ש"ח, חצי ממה שמוכרים כאן בארץ ללא המיסוי.

סתם נתונים למי שמתעצל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Bagira,

1. עסקים לא מתנהלים על בסיס רגשות אלא על בסיס תועלת וכרגע יש למיאטה ביקוש גבוה בכל העולם. אם ישראל תקבל 200 יחידות בשנה ובמחיר טוב לא ממש מעניין אותם.

2. היבואן האוסטרי, בשונה מדלק מוטורס, אינו פועל בתוך שוק קטן ותחום וזה משנה את התמונה לחלוטין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...