Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קורה ספורטיבו, אתה לא יכול להעביר נקודה אם אתה מתייחס לרכב שנמכר בכמויות אחרות לגמרי.

בכוונה השארתי את ההשוואה פשוטה. אותו יצרן, אותו יבואן, 3 רכבי נישה.

אני חושב בדיוק כמוך שהתמחור יהיה גבוה בהרבה מזה של המיטו.

הנקודה שלי היא שאין לזה הגיון.

פאלו, שוב - לא התייחסתי לרכבי לחם וחמאה. 124, אבארת' 500, מיטו QV.

אתה אולי לא קונה את זה, אבל כפי הנראה דלק מוטורס (עם תמחור המיאטה) וסמל"ת (שאני מאד אופתע אם יתמחרו את ה-124 בפחות) לא נועצו בך. חבל האמת.

גם לדעתי המחיר יהיה מופקע.

אני רק לא קונה את התירוצים.

עריכה אחרונה על ידי Avia

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קורה ספורטיבו, אתה לא יכול להעביר נקודה אם אתה מתייחס לרכב שנמכר בכמויות אחרות לגמרי.

בכוונה השארתי את ההשוואה פשוטה. אותו יצרן, אותו יבואן, 3 רכבי נישה.

אני חושב בדיוק כמוך שהתמחור יהיה גבוה בהרבה מזה של המיטו.

הנקודה שלי היא שאין לזה הגיון.

פאלו, שוב - לא התייחסתי לרכבי לחם וחמאה. 124, אבארת' 500, מיטו QV.

גם לדעתי המחיר יהיה מופקע.

אני רק לא קונה את התירוצים.

לא הבנת. מאזדה 3 זה רכב שנמכר בכמויות מטורפות (בהשוואה) ולכן עלויות הייבוא מועמסות על כמות יחידות גדולה, לכן קל יותר ליבואן לקבל מחיר אטרקטיבי מהיצרן ועוד. במקרה של 124 או מיאטה הדברים הללו אינם מתקיימים.

אלו אינם תירוצים - אני בטוח שאף אחד מהמגיבים כאן אינם מקבלים תשלום מהיבואן בעבור הגנה בפורום.

למרות זאת, אני חושב שגם במחיר של 200,000 ש"ח קארספורום וחבריו לא היו מסתערים על המיאטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

דווקא הבנתי. נראה לי שאתה לא הבנת.

אני לא "מתלונן" על כך שה-124 תהיה יקרה מהמאזדה 3.

אני "מתלונן" על כך שהיא תהיה יקרה בהרבה מהמיטו QV למרות שבאירופה המיטו מעט יקרה יותר ולמרות ששתיהן מכוניות נישה.

אני "מתלונן" על כך שהאבארת' 500 יקרה יותר מהמיטו QV למרות שבאירופה המיטו יקרה יותר. הרבה יותר.

וזה לא שהמיטו זולה בארץ באופן מיוחד.

מחירה בארץ מיישר קו עם מחירי הפולו GTI וה-208GTI.

לשלושתן, אגב, מחירים כמעט זהים באירופה.

ושלושתן, שוב, אינן נסיכות ליסינג.

פורסם

קורה ספורטיבו, זה פשוט לא נכון!

המחיר של ה 124 (ככל הנראה) ושל המיאטה (בוודאות) לא קשור לשום דברים אופרטיבים אלא לגזירת קופון אדירה שהיבואן משיט על הרכב הזה.

עכשיו אם אתה רוצה להתדיין אם הגזירת קופון הזו מעבר לתמחור נורמלי עם שולי רווח רגילים ליבואן עומד עם 65K ש"ח או 80K ש"ח, זה כבר נתון לפרשנות, אבל אין שום ספק, מתבצע פה תימחור הזוי שמעניק ליבואן עשורת אלפי שקלים רווח מעל המרווח הנורמלי שלו.

מעבר לביקורת על הרכב עצמו, אני לא מצליח להבין למה בשלב כ"כ מאוחר, עדיין מדובר בפרוטוטייפ לא לגמרי מוכן ולא ברכב שירד מפס היצור.

עוד כמה חודשים כבר תחילת שיווק.

היפנים מעדיפים לייצר מיאטות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

שלושתן אינן נסיכות ליסינג, אך הן נמכרות במספרים יפים יותר מאיזו רודסטר איזוטרית והן גם מבוססות על רכבים פשוטים יותר אשר נמכרים בכמויות גבוהות בהרבה.

באגירה, כל זה דעתך כמובן. בפועל, הדברים כנראה נראים אחרת.

לגבי, עניין אב הטיפוס, למען האמת זה קורה לא מעט בעולם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

בא נעשה סדר.

באירופה מיטו QV ו 124 עולות אותו דבר (לשם קלות החישוב).

בישראל, ה 124 (או המיאטה) יעלו כ 235K ש"ח, כ 100 אלף ש"ח יותר מהתמחור הישראלי של ה QV.

כמה מתוך ה 100K ש"ח האלה אתה תורם ל"ישראל היא שוק קטן ולכן היבואן קונה את הרכב במחיר יקר יותר מאשר היבואן האנגלי"?

פורסם
יש מועדון אלפא, אם כבר, אפילו כמה ויש ביניהם לבין היבואן מערכת יחסים.

האם מועדון הרודסטרים פנה לדלק בעניין ה-ND? ואולי הם בכלל רצו לבכות לדלק שלא ייפגעו להם במחירי המשומשות, לך תדע...

אגב, מה אתם רוצים מדלק או סמל"ת? תראו בכמה מציעים מיאטה או S2000 יד 2. מה שעוד יותר עצוב הוא שכנראה שיש מי שמוכן לשלם.

אני לא משווה בין מאזדה 3 למיאטה או 124, אלא מעביר פה נקודה.

דלק צריכים לדעת שחברי מועדון הרודסטרים הם לקוחות פוטנציאליים חזקים מאוד של ה-ND. אני כבר לא במועדון אבל אני אופתע אם לא היו שיחות כלשהן.

המועדון בטח לא צריך לבכות על מחירי המשומשות, כי כמו שציינת הם בשמיים.

ובטח שדלק אשמה בכך שמחירי המשומשות כ"כ גבוהים! הם הפסיקו את הייבוא ב-2011 וחידשו אותו רק לאחרונה במחיר גבוה בכמעט 40 אלף שקלים. נוצר חור אדיר באמצע ומי שרוצה לקנות מיאטה חייב ללכת אחורה בשנתונים באופן משמעותי. מכאן, רב הביקוש על ההיצע והמחירים - בהתאם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כבר אתה יודע מה יהיה המחיר של ה-124? אפילו סמל"ת עדיין לא יודעים.

הם אולי לא יודעים כמה היא תעלה להם, אבל הם יודעים טוב מאוד בכמה הם מתכננים למכור אותה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אתה יודע שהם יודעים, למה שלא תשתף אותנו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

די כבר עם האמוציות הטיפשיות האלה, מעכשיו בכל מקום שכתוב 124, מי שנפגע ונעלב שיקרא "מיאטה" וזהוא.

פורסם
שלושתן אינן נסיכות ליסינג, אך הן נמכרות במספרים יפים יותר מאיזו רודסטר איזוטרית והן גם מבוססות על רכבים פשוטים יותר אשר נמכרים בכמויות גבוהות בהרבה.

שהמיאטה NC תומחרה בצורה קצת יותר נורמלית, היא מכרה יפה מאוד.

לא פחות מהכמויות של המיטו תלתן או ה-208GTI.

לגבי זה שהן מבוססות על רכבים פשוטים יותר, זה נכון.

אבל, אתה יודע, זה נכון בכל העולם. לא רק בישראל.

התמחור שנקבע באירופה כבר משקף את העובדה הזו.

פורסם
הם אולי לא יודעים כמה היא תעלה להם, אבל הם יודעים טוב מאוד בכמה הם מתכננים למכור אותה.

אני מניח שאכן יש להם מחיר יעד, אבל הוא בטח לא ידוע לך או למי מהכותבים כאן.

אגב, תפסיק להשתמש בטרמינולוגיה הזו שמרמזת כאילו מישהו חייב לך או למועדון הרודסטרים דבר מה. דלק הם אולי גורם משמעותי אבל בטח לא "אשמים".

פורסם
שהמיאטה NC תומחרה בצורה קצת יותר נורמלית, היא מכרה יפה מאוד.

לא פחות מהכמויות של המיטו תלתן או ה-208GTI.

לגבי זה שהן מבוססות על רכבים פשוטים יותר, זה נכון.

אבל, אתה יודע, זה נכון בכל העולם. לא רק בישראל.

התמחור שנקבע באירופה כבר משקף את העובדה הזו.

כמה יחידות של מיאטה NC נמכרו וכמה של האחרות?

לגבי זה שמיטו תלתן ומתחרותיה מבוססות על רכבים נמכרים בהרבה, זה פשוט הופך את כל העסק לכדאי ומשתלם יותר ליבואן המקומי.

פורסם
אם אתה יודע שהם יודעים, למה שלא תשתף אותנו?

זה שהם יודעים לא אומר שאני יודע.

למה אני טוען שהם יודעים? שתי סיבות עיקריות: כי טווח הרווחים גדול ומאפשר להם הרבה משחק, וכי הם צריכים להתחרות במיאטה.

בהתאם לאיך שהם החליטו להתחרות במיאטה (בין אם סיכמו משהו עם דלק מוטורס או לא), המחיר יהיה או אותו הדבר, או נמוך יותר בהפרש מסוים.

האבארת תהיה כמובן יקרה מהמיאטה כי היא אמורה להציע יותר ספורט וייחודיות (והיא ממילא פונה לאבארתיסטים שעד עכשיו קנו 500 עם שלל תוספות ובשביל רודסטר הנעה אחורית חלקם בשמחה יוסיפו כמה עשרות אלפי שקלים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...