Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרסאות לא בהכרח זהות. אבל אם לוקחים את גרסת ה-GT של המיאטה (גרסה מקבילה לגרסה בארץ , פחות או יותר) שעולה כ-30,000 דולר, זה יוצא 120,000 ש"ח, חצי ממה שמוכרים כאן בארץ ללא המיסוי.

אם המיאטה עולה חצי בארה"ב וה-6 עולה חצי בארה"ב (מתחילה מ-166000 בארץ), אז זה הגיוני בסה"כ, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסה"כ הגיוני.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

וכמה אתה חושב שבאמת תהיה סטייה בין היבואנים ? 50K ש"ח?

אני מאמין שמדובר על אלפים בודדים של שקלים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
Bagira,

1. עסקים לא מתנהלים על בסיס רגשות אלא על בסיס תועלת וכרגע יש למיאטה ביקוש גבוה בכל העולם. אם ישראל תקבל 200 יחידות בשנה ובמחיר טוב לא ממש מעניין אותם.

עסקים מתנהלים בצורה שכשמישהוא דופק על שולחן בדלק מוטורס, מישהוא מקשיב מאוד, אבל מ-א-ו-ד, בתשומת לב.

אני בספק רב (וכאמור, אין לי נתונים) אם דלק מוטורס מקבלים מיאטה בסנט בודד יותר יקר מהדילר האוסטרי.

2. היבואן האוסטרי, בשונה מדלק מוטורס, אינו פועל בתוך שוק קטן ותחום וזה משנה את התמונה לחלוטין.

היבואן האוסטרי, בשוק עם פוטנציאל הרבה יותר גדול מישראל, מוכר מספר מסמר שיער של 200 מזדות 3 בחודש, ממש הצדקה לתת לו מיאטות במחירי רצפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב אתה מספר לנו על דפיקות על השולחן - בעולם העסקים האמיתי זה לא עובד ככה.

לגבי אוסטריה, כנראה שלא הבנת. אתן לך עוד רמז: European Union.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה, אל תיתן לי שום רמזים, או שתנהל דיון ענייני או שלא תנהל!!!

תפסיק בבקשה מיד עם תחושת ההתנשאות הכללית בכל הודעה שלך ועם השימוש המיותר בשרש ט.ר.ל (וזה נוגע לכולם).

רוצים להמשיך נהל דיון כמו שאתם מנהלים, יש מקום בטוקבקים של טמקא!

פורסם

צודק, סליחה. טרול אמרו אחרים, אתה סתם קראת לחבר פורום אחר "בכיין".

עניינית לרמיזות על האיחוד האירופי, אשמח אם תיתן לי קישור ליבואן של מזדה לאיחוד האירופי.

ופיספסת את כל הפואנטה, לא יקר כלל באוסטריה, חרף ה 200 יחידות מזדה 3 שהיבואן מעיף כל חודש.

פורסם

ברור שלא יקר באוסטריה. אם היבואן המקומי יתמחר גבוה, אז האוסטרים יקפצו ביום שבת לגרמניה (בהנחה שזה יבואן שונה בכלל. לא בדקתי) ויקנו במחיר הטוב של גרמניה.

היבואן המקומי מבין את זה וגם היצרן מבין את זה.

פורסם

מסכים איתך 100%, רק שזה מחזיר אותנו ל"אנחנו נעשה 100K רווח על כל אוטו כי אין לפראיירים האלה שום ברירה אחרת" כי היצרן לא יכול לדפוק את אחד הלקוחות הכי גדולים שלו לעומת זאת, היבואן יכול לעשות את זה חופשי לצרכנים.

פורסם

חסמי הייבוא השונים בארצינו אכן מאפשרים זאת ולא רק בהקשר של המיאטה ולכן אין סיבה שמיאטה תהיה יוצאת דופן מבחינת הרווח שהיבואן גוזר ממנה.

עם זאת, יש לזכור כי בהגדרה אחוזי הרווח מכל יחידת מיאטה אמורים להיות גבוהים יותר מאלו של יחידת מאזדה 3.

פורסם

אני לא יודע כמה מיאטות אתם חושבים שנמכרות בקליפורניה, אבל הלחץ של החודש הראשון נגמר מזמן וגם פה הדילרים מעדיפים למכור CX5.

סה״כ ברבעון האחרון נמכרו כ 500 מיאטות בכל ארה״ב. היא לא בדיוק הצלחה היסטרית. המוסטנג למשל, מוכרת כ 80 אלף יחידות בשנה.

emotion of motion

פורסם
ולכן אין סיבה שמיאטה תהיה יוצאת דופן מבחינת הרווח שהיבואן גוזר ממנה.

המיאטה לא יוצאת דופן, היא חברה בקבוצה מאוד לא מכובדת של "אתה לא מאמין, הכנסתי לכיס 100K ש"ח על כל אוטו".

איתה גם ה GT86, BRZ, אופל קסקדה, פוקוס קבריולה, 500 טריביוטו, STI, שברולט קמארו ועוד כמה רכבים לאורך השנים שהמשותף לכולם הוא שהם נופלים להלך הרוח של היבואנים שגורסים שמי ש"אנין טעם", ישלם בהתאם.

פורסם (נערך)

גם היצרן חושב כך וזה לגטימי. אבל כנראה שזה לא מסביר את המחיר היחסית גבוה של ND בישראל.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...