Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלק הם אולי גורם משמעותי אבל בטח לא "אשמים".

דלק בטח לא אשמים במה?

שהם החילו על המיאטה מס "אתה רוצה להיות אנין טעם? אני אראה לך מה קורה אצלנו לפלצנים, אניני טעם..." בגובה של מינימום 70K ש"ח מעבר לתמחור הרגיל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שאכן יש להם מחיר יעד, אבל הוא בטח לא ידוע לך או למי מהכותבים כאן.

אגב, תפסיק להשתמש בטרמינולוגיה הזו שמרמזת כאילו מישהו חייב לך או למועדון הרודסטרים דבר מה. דלק הם אולי גורם משמעותי אבל בטח לא "אשמים".

עניתי לגבי המחיר בהודעה קודמת.

ומה אתה נדבק לטרמינולוגיה. אז אמרתי שהם אשמים, סו וואט. אני לא צועק את זה ברחובות. גם לא באמת מאשים אותם בכל צרותיי. רק מציין עובדה והיא שיש להם חלק משמעותי ב"אשמה", גם אם דבר לא נעשה במכוון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

סרוניס כתב שדלק "אשמים" במחירים הגבוהים של מיאטה בשוק המשומשות. אז דלק לא חייבים לנו כלום - הם אולי גורם שתרם לעליית מחירים, אבל לא "אשמים"!

תוספת: למה אני נדבק לטרמינולוגיה? פשוט, כי ככה בונים נרטיב של "אכלו לי, שתו לי".

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם לדייק יותר, עליית המחירים המכוונת שלהם לדגם החדשה "אשמה" בחלק מעליית המחירים של המשומשות. העובדה שהם הפסיקו את הייבוא של ה-NC ב-2011 גם היא גורם תורם באופן משמעותי, אם כי בזה אין לי ממש האשמה כלפיהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
כנראה שזה תלוי בעיני המתבונן ומה שהוא רוצה לקרוא...

סליחה. באמת. לא התכוונתי לפגוע.

שאלתי: האם רק אני חשתי אכזבה? לא ציינתי ולא כתבתי. רציתי לראות מה אחרים חושבים. אבל, כנראה שכמו שאתה אומר אנשים קוראים את מה שרוצים לקרוא.

אני מתנצל באמת, משום שניכר כי נפגעת [ואני לא מבין למה]. הרגשתי את מה שהרגשתי לא כי אני רוצה לקרוא על אכזבה או אשמח אם הרכב ייכשל, אלא כי צפיתי למכונית לנהג, שזה משהו שפיאט יודעת לעשות יותר טוב מיצרנים אחרים [אפילו הסאונד שממש מענג באבארת' לא מרשים ב124 לפי הכתבה]. אבל, כמו שפאלו אמר, מהביקורת הזו משתמע שמדובר במכונית "מעודנת" יותר - או פחות פאן - מהמאזדה. עבורי זה נקרא כקצת אכזבה, אבל מבחינה שיווקית אני מניח שזה הרבה יותר הגיוני.

הסיבה היחידה שאני מסביר את עצמי היא כי אני אוהב לקרוא תגובותיך, ולא מבין את המגננה והעקיצה. הייתי מצפה לתגובה כזו מהמתווכחים הרגילים של אלפא נגד העולם, אבל אני לא חלק מפנבויז של שום מותג, אז העקיצה כלפיי לא לעניין.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מניח שגם ב124 אבארט יהיה לך צליל אגזוז מגניב אבל לדעתי ומנסיוני, אל תצפה לסאונד כמו אגזוז מונזה כי ברכב בלי גג עם אגזוז זרימה חופשית ווקאלי, אתה לא מסוגל לנהל שיחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניקו, הפיאט מכוונת לקהל מעט שונה מזה של המיאטה וזה מאוד הגיוני מכמה סיבות:

- כנראה שיש הסכמות עם מאזדה.

- גם אם ייכוונו לקהל של המיאטה, חובבי מיאטה לא ימהרו לנטוש את מאזדה ולעבור גם אם הפיאט קצת טובה יותר לנהיגה.

- תהיה גרסה ספורטיבית ל-124 והיא תקרא אבארט. אני מניח שהיא תהיה טובה יותר לנהיגה מהמיאטה.

פורסם

לגבי זה שמיטו תלתן ומתחרותיה מבוססות על רכבים נמכרים בהרבה, זה פשוט הופך את כל העסק לכדאי ומשתלם יותר ליבואן המקומי.

וגם לדילרים באירופה. וגם ליצרן.

הם כבר הכניסו את השיקולים האלה לתמחור!

פורסם

אביה, בשיא הרצינות - מה אתה מציע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
וגם לדילרים באירופה. וגם ליצרן.

הם כבר הכניסו את השיקולים האלה לתמחור!

באירופה מוכרים כמויות אחרות, בדגש על מיאטה/124, ולכן גם ההסתכלות שונה. בנוסף, כל מדינה באירופה מוקפת במדינות ידידותיות אשר גם בהן מוכרים ויש לכך משמעות.

פורסם

אני רק טוען שהמחיר הגבוה שידביקו לה (והוא יהיה גבוה), לא מוצדק.

היה נחמד אם מישהו שם היה "מרים את הכפפה" (או יותר נכון - מתעורר) ומחליט שבמקום למכור 9 בשנה במחיר מופקע, נמכור 100 בשנה במחיר הריאלי שלהן.

קורה ספורטיבו, באירופה מוכרים הכל בכמויות אחרות. לא רק מיאטה.

פורסם

זה שאתה טוען את זה הבנו. יכול מאד להיות גם שאתה צודק, ממש לא מן הנמנע. זאת לא הייתה השאלה, השאלה הייתה מה אתה מציע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא. תיארת את הבעיה. זאת לא הצעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין באמת מה להציע.

אני יכול לחשוב על חמישה - שישה אנשים, כולל אותי, שהיו קונים מיאטה או ברז או 124 אם כל אחת מהן הייתה מתומחרת בפחות מ200,000 שח, ואני בטוח שיש עוד לא מעט אחרים. כנראה שזה לא ממש מעניין אף אחד, וחבל.

מן הסתם, אנחנו לא יודעים מה הרווח המדויק של כל יבואן, אבל אפשר לנחש שבהחלט הוא כולל מס לאניני טעם, כפי שבגירה קרה לזה ובצדק. הטענה על המחיר ליבואן הישראלי היא אולי נכונה, אבל בסוף זה נראה שהתמחור כאן נעשה בעיקר לפי שייכות לקטגוריה ולא שום דבר אחר. בדיוק כמו שבמקרה של פולו, 208 ומיטו, שישרו בערך קו לכמעט אותו המחיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...