Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא בכלל משווקת בארץ? גם אם כן, היה להם בסה"כ 20 יח' למכור וכלל לא בטוח שיגיעו נוספות. בארץ, מיאטה אינה רלוונטית.

לא משווקת.

ובכלל, גם היחידות האלה הן בטיפטופים של שני רכבים במשלוח (או משהו כזה) ואל תתפוס אותי במילה אבל נראה לי שהצבע זה "מה שיוצא יוצא", אבל אני ממש לא בטוח.

אני רוצה להגיד שב 40-50K ש"ח של הצארג'ר אני עושה מה 124 מעבורת חלל אינטר גלקטית.

וואלה מגניב.

ב 40 אלף דולר אני דוחף V8 למיאטה ואולי אפילו נשאר עם כסף לעוד דברים מעניינים. זה משנה משהו?

השוואתי בין הרכבים?

יצאת עלי סתם, בסדר, לא נורא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר נכון, חפרתם. :wink:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יצאת עלי סתם, בסדר, לא נורא.

כל שניסיתי להגיד הוא שבמרוץ החימוש בין רכב גודש מקורי ובין אטמוספרי, בהנתן תקציב דומה, לעולם לא יוכל האטמוספרי להנפיק הספק דומה/גבוהה יותר.

את זה, די סרבת לקבל.

בכל מקרה, לא "יצאתי" ואם נפגעת ממשהוא, סליחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עמיגר, תודה על הקישור.

עושה רושם של מכונית בעלת אופי מיושב יותר ממיאטה. פחות שובבה - ואם לקרוא בין השורות - כנראה גם פחות מהנה.

במהלך סוף השבוע פורסמו מחירי ה-124 באירופה. הם מתחילים כמעט מקביל לגרסת ה-1.5 - וגרסת LUSSO המהודרת מתקרבת למחיר המיאטה 2 ליטר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה על הלינק. עוד מישהו הרגיש שעולה ממנה טון מאוכזב מעט?

אולי זה כי בטופ גיר רוצים רק אבאראת' ולא גרסה סטנדרטית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי זה העדר האובייקטיביות שלי, אבל דווקא לא הרגשתי טון מאוכזב. הסיכום הוא שמדובר ברכב טוב, עד כמה שאני מבין.

עכשיו נשאר לחכות לסמלת, ואולי במידת הצורך לשלוח גם איזה מכתב רשמי למרקיונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זריזה יותר משמעותית מהמיאטה (בזכות הטורבו), פחות זויות גלגול מהמיאטה, ניתנת לכיוון יותר טוב על הגז ביחס למיאטה - הכל מהכתבה כמובן. תאכזבו אותי כל פעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא בטוח לגבי הזריזות. עם יחס משקל/הספק נחות לעומת ה-2 ליטר וגיר ארוך יותר, צריך לבצע השוואה באותם מבחני תאוצה. גם הנתון למאה אותו משער הכתב, נחות מגרסת 2 הליטר של המאזדה.

הלאה. המתלים המוקשחים וההגה הכבד יותר רומזים דווקא לכיוון של יציבות כיוונית מוגברת. זה גם מה שנאמר במבחן של קוואטרורוטה.

STABILITY על חשבון AGILITY.

תאור המכונית כאחת שהיא במיטבה בניהוג של 7/10 אומר כמעט הכל. הארדקוריסטים יחכו לאבארת או שיקנו מיאטה...

פורסם

במהלך סוף השבוע פורסמו מחירי ה-124 באירופה. הם מתחילים כמעט מקביל לגרסת ה-1.5

זאת אומרת - זולה בכעשרה אחוזים מהמיטו QV. שעולה אצלנו 145K ש"ח. הכדור במגרש שלהם.

פורסם

תמשיך לחלום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זאת אומרת - זולה בכעשרה אחוזים מהמיטו QV. שעולה אצלנו 145K ש"ח. הכדור במגרש שלהם.

התכוונתי למיאטה 1.5, שלדעתי יכלה להמכר כאן ב-150K.

אני משער שגם את גרסת ה-LUSSO, המתבקשת כל כך, ניתן יהיה למכור בפחות מ-200K, אם מישהו בסמל"ת יעשה לשם שינוי את שיעורי הבית שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...