Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
138 כ"ס?

...וכך נגמרה לה תהילת עולם של 15 דקות.

מנוע זהה מותקן באבארט 500.

חוץ מזה הרודסטר היא קלה - אז לא הייתי מהמר להספיד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
138 כ"ס?

...וכך נגמרה לה תהילת עולם של 15 דקות.

140 בכל מדינות אירופה(PS CEE) - וגם אצלנו. 138 בבריטניה(BHP).

ולא, ממש לא נגמרה לה תהילת עולם, כי המנוע הזה מפיק יותר מומנט מה-2 ליטר אטמו' של המיאטה.

השאלה העיקרית היא איך הוא יתנהג? האם יקבל אסטמה ב-5500 סל"ד כמו ה-1.4 מולטיאייר הנוכחי או שינשום יפה כמו ה-1.75 החדש. האם הוא יהיה מנוע פלגמט באופיו או שיהיה מנוע "חי יותר", עם גלגל תנופה קל וכיו"ב.

וכמובן, איזה צליל הוא יפיק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני נוהג תכופות ברכב 1.4 טורבו. נכון שזמינות זה נחמד, אבל מחץ ממש אין לו. בטח שלא היה עובר אצלי ברכב ספורט ששווה כמעט רבע מיליון.

איציק, נכון הוא מותקן באבארט 500. וזה של המאזדה מותקן במאזדה 6. איך זה אמור לשכנע אותי שהמנוע חזק?

אהבתי את העיצוב של הפיאט, אבל אני הולך עם ה-155 האטמוספרי. עכשיו נשאר רק לשכנע את מנהל הבנק..

פורסם

המנוע הוא "רק" 140 כ"ס כיוון שהמתכון הוא רודסטר עממית (זה שבארץ המחיר לא עממי זה כבר נושא אחר לדיון).

חוץ מזה שמדובר ברכב עם משקל נמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מנוע זהה מותקן באבארט 500.

רק בארה"ב.

המנוע ב-500 אבארת באירופה(ואצלנו) הוא ה-T-JET, שדווקא נושם יותר טוב מהמולטיאייר בסל"ד גבוה.

אגב, איציק, אף אחד עדיין לא יודע את מחיר הפיאט בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה מתכוון לירידת מחיר בארץ או בחו"ל?

כי לגבי חו"ל אני חושב שלא יהיה שינוי, בארץ להיפך, אני חושב שפיאט יראו בזה הזדמנות לעשות רווח גבוהה יותר.

פורסם

בארץ...

המחיר של רכב בארץ מוכתב קודם במידה רבה מהתחרות הפוטנציאלית, ומהיכולת/רצון של היצרן לתת ליבואן המקומי הנחה שמקזזת את עלות המס המאוד גבוהה של רכבים בארץ, אל מול התחרות.

אם הפיאטה תעלה מראש יותר יקר מהמיאטה, אז לא יהיה לה השפעה על המחיר, אבל זה יהפוך את המחיר שלה לממש לא רלוונטי.

לכן אולי אפשר לקוות לאיזו מיני תחרות, שתוריד קצת מחירים. אולי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא התכוונתי לזה שהפיאט תהיה יקרה יותר.

אלא שהפיאט תנשוק מלמטה למחיר המאזדה, כמו כל דבר בארץ, התחרות פה אף פעם לא אמיתית.

כמו שדובר בשרשור אחר לגבי דלק מוטורס ואיילון מוטורס, מישהו טען (לא ממש בדקתי) שהמחירים לא כלכך שונים, משמע אין תחרות.

זה תקף לעוד הרבה תחומים בארץ לא רק לתחום הרכב.

פורסם

מחירים דומים זה גם מאפיין של שוק תחרותי.

אבל קשה לדבר על 30 חתיכות בשנה במושגים של "שוק".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שני רכבים זהים, בעלי יכולות שוות אחד אטמוספרי ואחד גודש, קל מאוד לצפות שהגודש יהיה יקר יותר (גם בגלל עלותה הישירה של מערכת הטורבו וגם בגלל הקלות הפוטנציאלית של השיפור המאוד קל וזול).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שני רכבים זהים, בעלי יכולות שוות אחד אטמוספרי ואחד גודש, קל מאוד לצפות שהגודש יהיה יקר יותר (גם בגלל עלותה הישירה של מערכת הטורבו וגם בגלל הקלות הפוטנציאלית של השיפור המאוד קל וזול).

+1

תוסיף לזה יבואן שידוע בתמחור גבוה משאר השוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מחירים דומים זה גם מאפיין של שוק תחרותי.

אבל קשה לדבר על 30 חתיכות בשנה במושגים של "שוק".

124 אוט' תקסום להרבה עלמות חן מקיסריה, הרצליה קיפוח ושות'. זה שוק לא קטן.

עלותה הישירה של מערכת הטורבו כאן די זניחה. הנקודה היא שדלק תמחרו את המאזדה גבוה מאוד ביחס לשוק ובצורה לא פרופורציונלית לעומת מחירה בחו"ל. למען הסר ספק, אין לי עניין לפתוח מחדש את הדיון אודות תמחורה של המיאטה, דעתי ידועה. בכל אופן, ייתכן שסמל"ת יזהו כאן את הפוטנציאל ברכב הזה ויתמחרו אותו בצורה יותר אטרקטיבית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...