Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי במקביל במאזדה, בפיאט ובאבארט, היו באותו אולם בג'נבה. העיצוב זהה, החומרים לא. בפיאט יותר טובים מהמאזדה, באבארט יותר טובים מהפיאט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה חומרים? של איזה פריטים? דיפונים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, בעיקר החלק העליון של הדאש, שהוא שונה בין שלושתן. גם דיפוני דלתות וכסאות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז הכפתורים נשארו זולים.. זה לא משנה, מה שאני מנסה להגיד שבתמחור שהם כנראה הולכים לעשות אף בנאדם עם קצת שכל לא יקנה את הרכב הזה.

ב350K עדיף כבר לחובב הרודסטר את הAUDI TT או BMW Z4 כך הוא יקבל הרבה יותר איכות, הרבה יותר כוח ומהירות והרבה יותר יופי.

פורסם

מה שאתה מנסה להגיד שאין לך מושג איך האוטו ייראה, ירגיש וכמה הוא יעלה, מה שלא מפריע לך להגיע למסקנות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת היא שאין באמת סיבה לתמיהה שמעלה קודמך, ככה זה כשיש דעה מקובעת, העובדות, נכון יותר העדרן, לא באמת צריך להפריע. אפילו העובדה שלטיפו מחיר אטרקטיבי וגם ה 500X התנתקה מהמסורת של מחיר "פסיכי" והעבירה אותו באלגנטיות לרנגייד התאומה הפחות נאה, לא מערערת את האמונה הזו ששם בפיאט אי אפשר להתנהג אחרת.

פורסם

ה- 500X מתומחרת באופן אטרקטיבי לדעתך? כי לדעתי, ברגע שיפורסמו המחירים הרשמיים של האבארט/124, נקבל שוב הרצאה על זה שיש להם הקצאה נמוכה וזכותם לתמחר כמה שבא להם - עובדה שקונים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם מקצים לו רק 5 יחידות.

ונניח שהנחיר הריאלי הוא 300K.

אבל אז הייבואן מגלה שיש חמישה אנשים שמוכנים לשלם 350K עבור הרכב - אז זה המחיר שהוא יבחר לתמחר.

וזה אחד הסיבות בקצרה למה כל הספורטיביות זוכות לתמחור הזוי (חוץ מצ'מפיון שמוכרים כמויות גבוהות יותר במחירים יותר ריאלים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ועוד שרשור של name dropping והסברים מה היו עושים או יעשו אנשים נבונים עם כסף.

מר מכור לרכב, גם על ה-TT אפשר להגיד שאין לחובב רודסטר מה לחפש איתה. זה לא איזה רכב נהיגה פסיכי עם ביצועים מטורפים, מהניסיון שלי. ועדיין הן נמכרות. העולם מלא בהפתעות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אז הכפתורים נשארו זולים.. זה לא משנה, מה שאני מנסה להגיד שבתמחור שהם כנראה הולכים לעשות אף בנאדם עם קצת שכל לא יקנה את הרכב הזה.

ב350K עדיף כבר לחובב הרודסטר את הAUDI TT או BMW Z4 כך הוא יקבל הרבה יותר איכות, הרבה יותר כוח ומהירות והרבה יותר יופי.

זה מצחיק שעל שטויות כאלה אנשים פוסלים רכבים מהסוג הזה.

אם הייתי צריך לבחור בין כמה משפחתומטיות מדכאות זה אולי היה שיקול.

בכל אופן אין עוד מחיר רשמי, למה אתה כזה בטוח שהמחיר יגיע ל350K כמו רודסטרים של מותגי יוקרה גרמנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מצחיק כי אין לו מושג איך זה בפועל, לא כי זה שטויות. כל שיקול סובייקטיבי הוא לגיטימי בעיני זה שמוציא את הכסף. הבעיה היא כשזה נאמר בלי שמץ ידע, לא לגבי החומרים במקרה הזה ולא לגבי התמחור. ואם זה 380? ואם זה 300? 280? 333.33? אף אחד לא יודע הרי.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, אם מישהו יספר לי שהוא עשה נסיעת מבחן ב124 והתאהב ברכב אבל החליט לקנות משהו אחר כי הכפתורים לא היו איכותיים מספיק, אני אצחק עליו.

זה לא הופך את הבחירה שלו ללא לגיטימית. כל אחד והשטויות שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...