Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יש חופש גדול מדי במייסב החלקה הראשיים וזה עושה רעש מאוד חזק כמו שתיארת, תבדוק לחץ שמן בנוסף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריקס, לא יכול להיות שזה מיסבים, הרעש הוא בבירור מגיע מאיזור הראש וסעפת היניקה. והתיקתוקים המתכתיים יותר עדינים מהתיקתוקים שעושים מיסבים עם חופש

הראש הזה היה 100 אחוז בסדר, הוא נשלח ליישור שטח , הורכב על רכב אחר עם טיימינג לא מכוון ואפילו עבד מספר דקות עם טיימינג לא במקום..טעות של כמה שיניים.

והשאלה שלי...יש מפגש שסתום בוכנה במנוע הזה במקרה של טיימינג שגוי? יש טוענים שכן וכאלו שלא

G-D will give me justice

פורסם (נערך)

אין יש טוענים שכן ויש שלא.

אוטודאטה אמר, אוטודאטה קדוש.

CIVIC.jpg

אבל שוב, יש הבדל בין טיימינג שגוי בשן אחת או שתיים, לרצועה שנקרעה לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה אסף. אז ללא ספק הבוכנות נתנו כאפות רציניות לשסתומים..

עצות לתיקון שסתומים בתנאים ביתיים?

ראיתי סרטונים שפשוט משחילים את השסתום לתעלה שלו ודופקים על הראש שלו עם פטיש עגול ומסובבים מדי פעם תשסתום עד שהוא חוזר לפאזה המקורית...זה סוג של בדיחה?

G-D will give me justice

פורסם

זו שיטה מעולה להכניס כסף למכון שיפוץ ראשים.

אם החלטת לנסות יישור בדפיקות,אל תערב את הראש ותשים לב שאתה לא דופק אל האזור שזז בתוך המוביל.

פורסם

הצלחתם להכניס בלב שלי דאגה

יש מצב שבגלל טיימינג שגוי הרכב שלי לא עובד את ה160 (על דיינו...) או שזה בגלל ירידת הכוחות סוס במשך השנים ?

פורסם

אם השסתום לא מושחל בראש איך בדיוק ניישר אותו עם דפיקות? משחיל אותו ואז נותן דפיקות קלות עד שחוזר לפאזה...למרות שזה נשמע לי חאפרי רצח..

איך מיישרים שסתומים במכון שיפוץ ראשים?

G-D will give me justice

פורסם
אם השסתום לא מושחל בראש איך בדיוק ניישר אותו עם דפיקות? משחיל אותו ואז נותן דפיקות קלות עד שחוזר לפאזה...למרות שזה נשמע לי חאפרי רצח..

איך מיישרים שסתומים במכון שיפוץ ראשים?

איך תיישר זו שאלה טובה,אבל ליישר שסתום כשהמוביל נותן קונטרה לדפיקות פטיש זה לא בדיוק שיטה של יצרני מנועים.

מה עוד שגם טבעת האטימה תשמש קונטרה וגם היא לא מיועדת לזה,אם זה לא מספיק בקלות תוכל לפספס ולדפוק על הראש.

אני חושב ששתי גלגלות מתכת - מכונה שמזכירה כלי להברגת גוז'ונים תפתור את הבעיה או שפשוט תשיג שסתום חדש עוד ממליץ לך למדוד את המוביל שלו ולא להכניס שסתום תקין למוביל אובלי.

• תוכן חדש...