Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 מתאימה לזוג עם תינוק ?

yoga
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אנחנו זוג צעיר עם תינוק בדרך,

מחפשים אוטו בתקציב 40-50אלף,

בהתחלה חשבנו על טויוטא קורולה/מאזדה 3 2007,

אך לאחר מכן פנינו לכיוון יונדאי i20,

i20 קטנה יחסית לקורולה/מאזדה,

אך חסכונית יותר בדלק,

ונראית יותר בטיחותית מאובזרת ושנוכל להביא שנתון יותר גבוה+קמש נמוך באותו התקציב,

יחסית לטויוטא קורולה/מאזדה 3

המחשבה היא לקנות i20 לארבע שנים בערך ואז אם יש צורך לעבור מסופר-מיני למשפחתית ״אמיתית״

השאלות:

מה דעתכם ?

האם מבחינת גודל i20 מתאימה למשפחה צעירה? מספיק מקום לעגלה בתא המטען+כיסא תינוק+קניות מהסופר ?

האם החיסכון בדלק בi20 משמעותי?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם להכניס הכול ביחד לא יהיה מקום,אבל אם זה רק עגלה וקניות יהיה צפוף אבל אפשרי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה,

הייתה לי פונטו s60, שמתי בתא מטען עגלה, קניות, בימבה ועוד כל מיני שטויות כולל כסא תינוק במושב האחורי והיה מקום בכיף.

כמובן שצריך קצת להתאמץ בכדי לדחוף הכל ביחד אבל עם קצת מאמץ זה אפשרי.

אני לא בטוח מה הגודל של התא מטען בפונטו אבל ב-i20 לא נראה לי שההבדל משמעותי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוהג הרבה על הרכב, לא מצטיין בתא מטען גדול במיוחד, או במרווח גדול.

הרכב בהחלט מהנה לנסיעה, אבל לא הכי חסכוני בדלק.

אישית הייתי הולך על קורולה במקרה שלך.

עריכה אחרונה על ידי Shlomi062
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה והינך מעוניין ברכב סופר מיני הייתי ממליץ להסתכל על: סיאט איביזה וקיה ריו ששתיהן נחשבות מרווחות דיו למשפחות קטנות. במחיר שציינת אני מאמין שתוכל למצוא אפילו כמה מציאות.

במידה והינך מעוניין במשפח-טומטית מאזדה 3 והקורלה הם אפשרויות טובות.

כך או אחרת לשימושים שציינת צריכת הדלק אינו נושא מהותי. במידה ויהיה הבדל בצריכת הדלק מדובר בעשרות שקלים בשנה. פחות הייתי מתחשב בפרמטר הזה, לא מזניח אבל מבחינתי הוא שולי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב, בפיאסטה יש המון מקום בתא מטען. מספיק לעגלה וקניות וכסא (גם בתא מטען אם תרצו) בכיף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקורולה והמאזדה 3 לא באותה קטגוריה של הi20.

הi20 רכב מצויין, בטיחותית, אמינה, חסכונית. חוויית נהיגה לא תקבל ממנה יותר מדי.

אני נוהג שנה וחצי על i20 2010, פרט לטיפולי ק"מ לא פגשתי במוסכניק שלי הרבה מאוד זמן (למעשה, מאז שקניתי את האוטו).

עם רגל לא אגרסיבית מדי על הגז אפשר לקבל צריכת דלק טובה מאוד.

האבזור לא דל אך גם לא מרשים במיוחד. מבחינת מקום אני מאמין שתיכנס עגלה בתא המטען + כיסא תינוק במושב האחורי, אך זה משהו שרצוי לבדוק טרם הקנייה.

אם גיר ידני הוא אופציה, תוכלו לחסוך עוד בצריכת הדלק ואולי אפילו לעלות בשנתון ביחס לאוטומט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביום יום אני מסתדר בנסיעה שגרתית עם מאזדה 2

כיסא אחד מאחורה על האיזופיקס ועגלה נכנסת בתא המטען אבל לא יותר מזה,יש מקסימום מקום לתיק וקניות של סופר מתפצלות בין מה שנשאר מתא המטען והמושבהאחורי.

ביום יום זה סביל+. נסיעה קצת יותר חגיגית היא הבעייתית (סבתא, מחוץלעיר או חופשה) שצריך להביא עוד חפצים לתינוק או תיקים ובמקרה שרוצים לקנות משהובחוץ כבר צריך להביא רכב ממשהו במשפחה כי המאזדה על 0 מקום.

המאזדה 2 מקבילה ליונדאיעם חיסרון של קצת ליטרים בתא המטען אבל ממש זניח. אם זה רכב יחיד במשפחה אז מומלץלרכוש משפחתית האצ'בק או סדאן ולא סופר מיני (להקביל לi20 הכוונההיא ל25\30\35) כל אחת מהם תעשה את העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...