Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקבל המלצות ומידע על המאזדה 6 פרימיום מנוע 2500 (צורה שנייה), בין השנים 08-12.

חשוב לי לדעת מבחינה חיצונית, אם יש הבדל ומהו.

ומבחינה פנימית איבזור ,דש בורד, הגה ומושבים האם יש הבדל.

חשוב לי לציין שאת התשובות אשמח לקבל מבעלי ניסיון וידע, ולא השארות שהכל אותו דבר .

תודה מראש לעוזרים

פורסם

ב-2010 ה-6 עברה מתיחת פנים קלילה שכללה עדכון של פגושים ופנסים וגווני הצבע מבחוץ, דגם הפרימיום קיבל גם ג'אנטים חדשים. בפנים השינויים היו מינוריים וכללו בעיקר החלפה של גלגל ההגה לכזה בסגנון ה-3 מהדור השני. היה בנוסף שינוי בגוון ריפודי העור הבהירים, רוב הרכבים הגיעו עם עור שחור, הגוון הפנימי נקבע לפי הצבע החיצוני, בכל מקרה העור בגוון אוף וויט בהיר הוחלף לגוון חום-קאמל כהה יותר.

למיטב זכרוני שינויים באבזור לא היו מאז הגעת הדגם ועד ההחלפה מלבד גיר בדגם ה-2 ליטר שהוחלף ב-2011, ניתן לזהות את הרכבים עם הגיר החדש לפי כפתורים להעברת הילוכים על גלגל ההגה.

• תוכן חדש...