Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 18K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ראשית, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום, אז אהלן לכולם קוראים לי אלון, בן 22 מאשקלון.

לאחרונה הוצאתי רישיון נהיגה ומכיוון שנשבר לי כבר מתחבורה ציבורית ומתלות באנשים אחרים

עם רכב, החלטתי שאני קופץ למים העמוקים וקונה אחד משלי.

אז כבר מספר חודשים שאני סורק את האינטרנט, בתקווה למצוא קצה חוט מאיפה אני מתחיל במשימה הזאת..

ואני רואה שמיום ליום נהיה לי סלט גדול יותר בראש.

אז התקציב שלי לא גדול במיוחד, כי אני צריך להתחשב בביטוח יקר של נהג צעיר וחדש ותחזוקת הרכב, לכן הוא עומד על 18K.

מן הסתם חשוב לי, כמו לשאר אני מאמין, שהרכב יהיה חסכוני ולא בעייתי מידי מבחינת התחזוקה.

עוד קפריזה היא הנוחות של המושבים, עקב כאבי גב.

הרכב אמור לשרת אותי לנסיעה לעבודה, לימודים, קניות וכדומה. (לא למרחקים ארוכים אני מאמין)

אשמח לכל פיסת מידע והמלצות מכם.

תודה מראש, אלון.

פורסם

בוא נעשה סדר.

1-התקציב של 18 זה כולל ביטוח או רק לרכב בלבד?

2-ידני/אוטומט?

3-יש לך צורך במשפחתית? סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא נעשה סדר.

1-התקציב של 18 זה כולל ביטוח או רק לרכב בלבד?

2-ידני/אוטומט?

3-יש לך צורך במשפחתית? סופר מיני?

התקציב מתייחס רק לרכב עצמו, עדיפות של ממש לידני, כרגע אין צורך במשפחתית אבל חשוב שלנוסעים מאחורה יהיה קצת מקום לרגליים.

תודה רבה על ההתייחסות (:

פורסם

תבדוק פונטו ספייס,היא חסכונית עם חלפים לא יקרים.

יונדאי גטס,חפש אחת עם מנוע 1.4 ולא 1.35 ברמות איבזור GLS/GLI,גם מאוד אמין,די זריז.

אולי תכנס גם הגרנדה 2007,אבל ממה שראיתי ביד 2 אין הרבה מבחר.

הייתי בודק גם את הפיגו 206,היא תהיה נוחה ואולי המושבים שלה יהיו לך נוחים יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תבדוק פונטו ספייס,היא חסכונית עם חלפים לא יקרים.

יונדאי גטס,חפש אחת עם מנוע 1.4 ולא 1.35 ברמות איבזור GLS/GLI,גם מאוד אמין,די זריז.

אולי תכנס גם הגרנדה 2007,אבל ממה שראיתי ביד 2 אין הרבה מבחר.

הייתי בודק גם את הפיגו 206,היא תהיה נוחה ואולי המושבים שלה יהיו לך נוחים יותר.

אוקי אז בקשר לגטס, כולם אומרים להתרחק כמו מאש בגלל איזו בעיה של צריכת דלק מוגזמת.

הפיג'ו 206 כרגע היא האופציה האולטימטיבית מבחינתי אבל ככל שאני מתייעץ עם יותר אנשים אני מקבל דעות משני קטבים קיצוניים על הרכב.

חלק משבחים אותו, וחלק מרימים גבה ומסתייגים ממנו עם התירוץ של "הצרפתייה הלא אמינה" או "בעיות חשמל".

פורסם

ממליץ בנוסף על הפונטו ספייס. זו המלצה טובה לצעירים, כי היא חסכונית בדלק והחלפים לא יקרים. בתקציב שלך, ישאר לך גם כמה אלפים כדי לעשות "יישור קו".

פורסם

דווקא ה206 היא דגם מוצלח,שוב אתה יכול ליפול על רכב כזה עם בעיות,ואז תגיד למה המלצת לי עליה,מצד שני גם תוכל ליפול על רכב שיגלה אמינות טובה.

עיקר התלונות היו כלפי גטס אוטומטית לפני מתיחת פנים,בתקציב שלך אפשר לרכוש גטס מ2006 עם מנוע 1.4 שהוא יותר חסכוני,וכשמוסיפים לזה גיר ידני זה לא נורא,מצד שני,אתה מקבל רכב די זריז ומאוד אמין.

פורסם
דווקא ה206 היא דגם מוצלח,שוב אתה יכול ליפול על רכב כזה עם בעיות,ואז תגיד למה המלצת לי עליה,מצד שני גם תוכל ליפול על רכב שיגלה אמינות טובה.

עיקר התלונות היו כלפי גטס אוטומטית לפני מתיחת פנים,בתקציב שלך אפשר לרכוש גטס מ2006 עם מנוע 1.4 שהוא יותר חסכוני,וכשמוסיפים לזה גיר ידני זה לא נורא,מצד שני,אתה מקבל רכב די זריז ומאוד אמין.

הרצתי חיפוש זריז ביד 2, והדגם שאתה מדבר עליו לא כל כך עומד בתקציב שלי..

עוד כמה שאלות על הדרך,

מה דעתכם על יונדאי אקסנט?

האם מישהו יכול להסביר לי למה רנו מגאן II כל כך זולה?

תודה לעונים ולעוזרים.

פורסם

היונדאי גם מאוד אמינה,במיוחד ה5 דלתות שגם מאוד פרקטית.

הרנו זולה כי לרכבים צרפתים אין שם טוב בארץ.

פורסם

אם קצת חיפושים טובים תוכל למצוא מגאן טובה משנת 2005-2006 בתקציב שלך , פיג'ו 206 גם רכב טוב , בכללי בכל רכב משנה לא חדשה כל כך כדאי לבדוק טוב מה מצבו ואיך טופל

• תוכן חדש...