Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שם המוסך אני לא רוצה לתת כרגע מכיוון שהוא מהממולצים בפורום ואין לי עניין לפגוע בו במידה והוא היה בסדר.

לפני חג הפסח הכנסתי את הפיגו 206 לבדיקת מיזוג אויר מכיוון שהחלפתי באותו מוסך יחידה פנימית כחודשים לפני כן והמזגן לא עבד(חורף...)

נתגלתה נזילה מהציר של המדחס , וצינור לחץ אחד. החלטתי לנצל את ההזדמנות ולהחליף נוזל קירור הגה כח ובלמים שלא הוחלפו כבר המון זמן.

בסוף שלמתי 3850 שקל על כל הטיפולים. ויצאתי לדרכי . שבוע לאחר מכן חזרתי לרכב (הייתי בבסיס ולא נגעתי בו) ונתגלתה שלולית של נוזל קירור . ניקתי שם והנזילה לא חזרה . אבל מה שכן הרגשתי שכושר הבלימה לא ממש טוב ,ואתמול נורת STOP וP התחילו לדלוק, בדקתי והסיבה הייתה מחסור בנוזל . מילתי נוזל והבעיה נפתרה .

האם באמת מדובר בחוסר מזל? איך בדיוק כל התקלות מגיעות באיזור שעבר טיפול.

היה עוד מקרה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526251-%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95-206

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני הכול גש למוסך שיבדקו מאיפה הנזילה.

פורסם

בנתיים אני במעקב, ויש לי שמן מוכן. חבל ללכת למוסך שלא ימצא נזילה אבל פתאום יהיה חייב להחליף בולמים או כל חלק שיעלה על דעתם.

פורסם

במעקב לא אומר שתוך כדי הנסיעה לא יברח לך כל הנוזל קירור והשרשור הבא יראה כך-

"מנוע התחמם- להחליף הכול מפירוק או שיפוץ ראש בלבד?"

פורסם
אני מדבר על נוזל בלמים.

בסוף שלמתי 3850 שקל על כל הטיפולים. ויצאתי לדרכי . שבוע לאחר מכן חזרתי לרכב (הייתי בבסיס ולא נגעתי בו) ונתגלתה שלולית של נוזל קירור .

אם כך- מהפח אל הפחת.

פורסם

גם נוזל בלמים לא אמור להיות חסר בוודאי לא לאחר טיפול בבלמים במוסך מורשה ולא מוסך מדרכה, שגם מומלץ בפורום.

יציאה ממוסך לאחר טיפול בבלמים ללא השלמת נוזל בלמים, היא חסרת אחריות, והוספת נוזל בלמים שלך לא תחפה על כך.

נורת הסטופ והP שנדלקה, כפי שכבר כתבתי לך בשרשור אחר שכתבת, מעידה בדרך כלל על מחסור בנוזל, לאור ההמצאים שבגללם פתחת את השרשור, חוסר בנוזל בלמים, שלולית של מי קירור, וטיפול בנזילה בציר מדחס, שלא נתגלה, בטיפול הקודם, שהוחלפה היחידה הפנימית, ואני מניח שבוצעה בדיקת דליפה למערכת וניקוז למערכת, גם אם נניח שאי שימוש במזגן בתקופת החורף, אש גורמת ליבוש גומיות בציר המדחס, מעלה הרבה סימני שאלה, וזאת בלשון המעטה.

והשאלה שמתבקשת על מה שילמת 3850 שקל, על מנת להוסיף נוזל בלמים, לאחר טיפול בבלמים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הטיפול במוסך כלל. החלפת מדחס+ מייבש. תיקון צינור לחץ, וואקום שמן גז.

החלפת שמן הגה. החלפת נוזל בלמים והחלפת נוזל קירור ( אני הבאתי פרסטון שקניתי באוטודיפו)

סהכ 3850.

לא היו בעיות בבלמים ובקירור. פשוט העדפתי לטפל כי הנוזלים היו ישנים וכנראה לא הכי איכותיים.

אגב. נסעתי שוב ועשיתי בדיקות בבלימת חרום. לא קיימות נזילות והבלימה חזקה הabs עובד ( לא יודע מה הקשר אבל כשהיה מחסור בנוזל הוא לא עבד)

פורסם

חבל שאתה ממלא פרסטון ב206 שלך, והיית יכול לסיים אצל עופר קצב בחצי מחיר מבחינת מדחס ומייבש, יכול להיות שלא סגרו או קרעו גומיה אוטמת כשהורידו את הנוזל קירור. לגבי נוזל בלמים לא אמור להיות חסר, אם חסר גרור את הרכב למוסך, על אחת כמה וכמה כאשר נדלקה לך נורת סטופ, עדיף לגרור מאשר לדרוס אמא ותינוק או להיהרג בעצמך כי לא הצלחת לבלום.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תשמע, אני כבר החלפתי יחידה פנימית במוסך, הייתי בטוח שזה שוב משם לא עשיתי סקר שוק וזה שהבדיקה במוסך עולה 270 שקל. כבר גרמה לי להעדיף לעשות שם ולחסוך בדיקה נוספת.

מה לא בסדר בפרסטון?

פורסם
חבל שאתה ממלא פרסטון ב206 שלך, והיית יכול לסיים אצל עופר קצב בחצי מחיר מבחינת מדחס ומייבש, יכול להיות שלא סגרו או קרעו גומיה אוטמת כשהורידו את הנוזל קירור. לגבי נוזל בלמים לא אמור להיות חסר, אם חסר גרור את הרכב למוסך, על אחת כמה וכמה כאשר נדלקה לך נורת סטופ, עדיף לגרור מאשר לדרוס אמא ותינוק או להיהרג בעצמך כי לא הצלחת לבלום.

++++1

פורסם

פרסטון זה לא הנוזל שהייצרן ממליץ עליו, חבל על האטמים שייפרצו על הכאבי ראש והמתכות שייתקפו כשיש שימוש בנוזל הזה, יש שני נוזלים מומלצים לשימוש, טקניק של פיג'ו סיטרואן או וולאו תוצרת צרפת.

בדיקה לא עולה כסף, מי שלוקח כסף על בדיקה שיחפש את החברים שלו, גם לרופא אם חוות דעת אחת לא מתאימה אתה הולך לאחר. אני לא מדבר על בדיקה שמשקיעים בה חומרים, אלא רק זמן מועט, לקחת 270 ש"ח על חומר זרחני זאת הפקרות, מי שרוצה שיבושם לו. יש מספיק בעלי מקצוע הוגנים שלא לוקחים סכומים אסטרונומיים כמו ששילמת לטיפול שעשית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

האם מומלץ להחליף נוזל שוב?

יכול להיות שהנזילה נגרמה בגלל הפרסטון? עדין המוסך היה אמור ליידע אותי שהנוזל יגרום בעיות.

• תוכן חדש...