Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב - ומשביז

היום בבוקר יוצא לכביש 38 לאחר 700 מטר מולי אונסיס מהבהבת לי ואני יודע ש"אכלתי" אותה,

רק האטתי האונסיס בפרסה הסטרית (יש קטע של 10 שניות שאין קשר עין ביננו),

עצר אותי ונסעת - 116 בכביש שמותר בו 80, רק אני על הכביש כך שכנראה הנעילה היא עלי.

והשביזות עוד חודש וחצי יעברו 5 שנים מהאזהרה שקיבלתי מה שאומר שיש לי דו"ח, כמה שאלות:

1. איך אני יודע שזה נעילה עלי והוא לא"השאיר" על הצג את התפיסה האחרונה?

2. לטענתו צירף לדו"ח (הדו"ח ממוחשב) את כיול המכשיר ולא ראיתי את הכיול, יש סיכוי שזה מצורף אוטומטית במחשב?

3. יש גלאי רדאר שתופס את המכשיר הנ"ל?

תודה.

פורסם
בוקר טוב - ומשביז

היום בבוקר יוצא לכביש 38 לאחר 700 מטר מולי אונסיס מהבהבת לי ואני יודע ש"אכלתי" אותה,

רק האטתי האונסיס בפרסה הסטרית (יש קטע של 10 שניות שאין קשר עין ביננו),

עצר אותי ונסעת - 116 בכביש שמותר בו 80, רק אני על הכביש כך שכנראה הנעילה היא עלי.

והשביזות עוד חודש וחצי יעברו 5 שנים מהאזהרה שקיבלתי מה שאומר שיש לי דו"ח, כמה שאלות:

1. איך אני יודע שזה נעילה עלי והוא לא"השאיר" על הצג את התפיסה האחרונה?

2. לטענתו צירף לדו"ח (הדו"ח ממוחשב) את כיול המכשיר ולא ראיתי את הכיול, יש סיכוי שזה מצורף אוטומטית במחשב?

3. יש גלאי רדאר שתופס את המכשיר הנ"ל?

תודה.

שלום לך.

קודם כול במכשיר הזה אתה צריך להיות רכב בודד. אותו שוטר הפעיל את המכשיר עם אנטנה קדמית בנסיעה עם תנועה נגדית, ולכן לאחר הנעילה ביצע פנית פרסה, חייב לבצע כיול ובדיקה בתחילת משמרת ובסיומה. יש חוברת ששם הוא רושם בדיוק מה עשה. הדוח שקיבלת ניקרא "הדס", זה דוח ממוחשב.

ולשאלתך אם יש גלאי לזה אז יש. הוא ניקרא ולנטיין, עולה הרבה ולא הייתי סומך עליו.

השוטר לא יכול להשאיר את המהירות מאחד לשני מכיוון שזה מתאפס לאחר 10 דקות וחוזר למצבו הראשון להפעלה מחדש. זה לא ממל״ז.

פורסם

ישראל כנראה מתכוון שההגנה מפני לייזר היא בדיעבד ולא למפרע.

הולנטיין יעיל מאד נגד אמצעי אכיפה מבוססי גלים אלקטרו מגנטיים אחרים, כגון דבורים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נא הסבר.

שלום לך.

המכשיר וולנטין הוא מעולה , אבל תבין דבר אחד, הממל״ז וגם הדבורה פועלים על אפקט דופלר , הממל״ז פועל רק כשהשוטר לוחץ על הכפתור ומשחרר נעילה, הדבורה להבדיל מזה פועלת כול הזמן ומחוברת לרכב עצמו, וכאשר נישלחים הגלים כשאתה תגיע מכוון אחר המכשיר שלך יצפצף אך לא תדע איפה המכשיר,יש הרבה נהגים שניצלו מהמכשיר בגלל הוולנטין כאשר הם היו באותו כיוון נסיעה, יתרה מזה בממל״ז יש נתון שיודע שיש משבש וזה תיק פלילי.אומנם סעיף מטומטם תיסלח לי אבל זה תיק.

פורסם

רבי ישראל, בוא נעשה קצת סדר.

וולנטיין, כמו שאר מכשירי הגילוי, הוא חוקי לחלוטין לייבוא ולשימוש. אין דינו כדין משבש.

וולנטיין יגלה מבעוד מועד אמצעי אכיפה מבוססי רדאר, אך בדרך כלל יגלה רק בדיעבד אמצעי מבוסס לייזר.

סעו בזהירות ובתשומת לב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
רבי ישראל, בוא נעשה קצת סדר.

וולנטיין, כמו שאר מכשירי הגילוי, הוא חוקי לחלוטין לייבוא ולשימוש. אין דינו כדין משבש.

וולנטיין יגלה מבעוד מועד אמצעי אכיפה מבוססי רדאר, אך בדרך כלל יגלה רק בדיעבד אמצעי מבוסס לייזר.

סעו בזהירות ובתשומת לב.

רבי נהג מתחיל.

שלום לך , אני רואה שאתה יודע הכול, כולי תיקווה שלא יסתבך החבר שלנו מהדברים שלך.

הדברים שלי בדוקים אתה עם הידע שלך (וחלילה אני לא מזלזל לרגע) תבדוק אותי.

פורסם
עד כמה שידוע לי, עפ"י התקנות החדשות, אזהרה תקפה למשך 10 שנים ולא 5.

לא ברור על איזה תקנות אתה מדבר, זהו נוהל פנימי ולא מחייב, אין לו תקנות רשמיות.

ולאזהרה אין תוקף, אתה וודאי מתכוון לפרק הזמן המינימלי ללא עבירות (ממורות לאזהרות או לא), והוא נכון לעכשיו עומד על 5 שנים (היה בעבר שנתיים).

10 שנים הוא ותק הרשיון המינימלי שנהג צריך כדי להיות זכאי לאזהרה (היה בעבר 5)

• תוכן חדש...