Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שכרתי רכב במשך מספר חודשים במסלול העסקי ועשיתי בו שימוש אינטנסיבי.

במעמד החזרת הרכב תועד נזק באחת הדלתות. בעיניי מדובר בפגם שולי שנובע משימוש סביר ולא נגרם בזדון/תאונה. ככל הנראה מישהו/משהו כדוגמת עגלת סופרמרקט נתנו לרכב נשיקה. תמונה מצורפת.

על הסיפור הזה החברה מבקשת לחייב אותי ב-600 שקלים לפני מע"מ. לטעמי קצת גבוה. ברור לכל שהם לא מתכוונים לתקן את זה, שאין דוח תיקון או דוח שמאי בנושא.

פניתי אליהם בצורה נעימה ומכובדת בבקשה לבחון מחדש את הדברים. הם מוכנים לבוא לקראתי ב-100 שקלים (גם טוב).

אין עוררין שהנזק קיים. יחד עם זאת, כואב לי, כיוון שהרכב לא נמצא תחת חופת מגן שקופה וברור שסימנים קטנים כאלה ואחרים כתוצאה מפגיעת אבנים וחיכוך עם אנשים יופיעו.

השאלה אם לשלם ולשכוח או שיש מה לעשות ומנסים לדפוק אותי?

תודה!

door.JPG

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הי

ברמת העיקרון כאשר חותמים על הסכם השכרת רכב, אתה מתחייב לשלם על נזקים שקרו בזמן ההשכרה בכפוף לקביעת הנזק ע"י שמאי.

האמת שהמכה הזו בהחלט נראית קטנה ודרישה לשלם נראית קטנונית, וזה שהם הסכימו להוריד את התשלום מ 600 ל100 רק אומר שהם באמת סתם מנסים לקחת כסף בשיטת המצליח.

פורסם

איך הם העריכו את הנזק? נשמע כאילו זה סתם מחיר שהם קבעו שרירותית.

אתה יכול לשלם ולשכוח מזה (אולי לנסות להוריד אותם עוד קצת) ואתה יכול להתעקש איתם ולהגיד להם שאתה לא משלם עד שאתה רואה הערכת שמאי של הנזק. לא יודע מה הם יעשו עם זה...יכול להיות שהם יגידו לך בסדר ופשוט מיד יעבירו את זה לעורך דין. אין לי מושג...

אגב, מה כתוב בחוזה השכרת הרכב? בטח יש שם משהו בעניין הזה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה בלאי סביר בהחלט במסגרת שימוש שוטף וזהיר ברכב - מצד שני להתחיל לריב איתם על זה יעלה הרבה יותר מ 500 ש"ח, כך שבמבחן העלות/תועלת אני לא בטוח שזה כדאי.

פורסם

ואת מי בדיוק יחייבו בעלות השמאי ניראה לכם??? ברור שאת השוכר.

עיצה שלי, קח את הרכב לפחחות, יעלה בטוח פחות מחמש מאות ותחזיר להם.

פורסם

אני עם ישראל,תבקש לקחת את הרכב לבד לפחח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הנזק שולי. אבל:

זאת תהיה העלות לתיקון, צריך למלא מעט חומר פחחים, לשייף ולצבוע

הנזק שולי ונראה זול מכיוון שאף אחד אחר לא היה מסדר נגיעהנפ כזאת

אבל קח בחשבון שלתקן יהיה יקר

שי.

פורסם
הנזק שולי. אבל:

זאת תהיה העלות לתיקון, צריך למלא מעט חומר פחחים, לשייף ולצבוע

הנזק שולי ונראה זול מכיוון שאף אחד אחר לא היה מסדר נגיעהנפ כזאת

אבל קח בחשבון שלתקן יהיה יקר

שי.

כמה יקר?! מעל חמש מאות?! נו,באמת.. כולה שקע מזערי.

פורסם
כמה יקר?! מעל חמש מאות?! נו,באמת.. כולה שקע מזערי.

נכון השקע הוא מזערי,

התיקון אינו מזערי, אין אפשרות להוציא את השקע החוצה ויש צורך במילוי

אחרי מילוי צריך לצבוע, לא ניתן לצבוע חלקית לכן יצבעו את כל החלק.

לא פחות מ 500 לפי דעתי.

שי.

פורסם

אבל הוא צריך גם לשלם לחברת ההשכרה על אובדן יום השכרה (שבו הרכב היה במוסך בתיקון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אבל הוא צריך גם לשלם לחברת ההשכרה על אובדן יום השכרה (שבו הרכב היה במוסך בתיקון).

כן, וגם לשלם על אובדן זמן חיטוט באף של בעל סוכנות ההשכרה, לא?

• תוכן חדש...