Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני רוצה להחליף את המחשב שלי לחדש.כל התחום הזה פרוץ לחובבנים וכל אחד דוחף משהו אחר . האם יש למישהו להמליץ על מקום שבו אוכל להתייעץ עם בעל מקצוע אמין ולרכוש ממנו?

תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בוקר טוב,

אתה יכול להתייעץ כאן, יש מספיק אנשים מבינים בתחום הזה בפורום ויוכלו להמליץ לך מה לרכוש בהתאם לצרכיך.

לאחר הגעה להסכמה ומפרט מסויים אתה יכול לגשת לכל חנות מחשבים באזורך ולרכוש את הציוד המומלץ.

תתחיל מלרשום את הצרכים שלך והתקציב, זה כל איש מכירות בחנות מחשבים ישאל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

KSP לא רעים לפי דעתי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני יכול לציין לטובה את ארז וולף שהגיב שלוש הודעות מעלי, אמנם הוא נמצא בחיפה אבל הוא בנה לי אחלה מחשב שהגיע מהר מאוד לחולון.

עם KSP היו לי חוויות מאוד לא נעימות עם כל מה שנוגע למימוש אחריות ואליהם אני לא מתקרב יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי נסיון טוב עם אייבורי.

ממליץ עליהם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני קניתי כל מה שיכולתי מזיגזג לכל המחשבים שלי + לעסק של אבא שלי

מה שלא, קניתי ממקומות אחרים

ואני גר בערך 45 דק' נסיעה מהם, שווה ללכת אליהם, אני גם יכול להגיד שאני סומך עליהם בעיניים עצומות, אתה יכול להגיע אליהם הם ישאלו אותך תקציב ודרישות וירכיבו לך מפרט מתאים.

אגב הם עושים את זה גם בטלפון לפעמים.

רכישה שם הרבה הרבה יותר טובה מכל החנויות באיזור המרכז

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני יכול לציין לטובה את ארז וולף שהגיב שלוש הודעות מעלי, אמנם הוא נמצא בחיפה אבל הוא בנה לי אחלה מחשב שהגיע מהר מאוד לחולון.

ממליץ בחום, גם אם הייתי גר באילת/עמאן.

היום הכל במשלוחים, והשירות והמחירים של ארז הם ללא תחרות!

משכנתא זה קל

פורסם

SKYPC בעבר נחשבו חנות טובה, אין לי מושג מה איתם היום (הם קיימים, אבל אין לי מושג איך הם)

עם KSP יש לי ניסיון בסניפי אילת ובאר שבע - ניסיון טוב, לא היו לי בעיות.

את הנטבוק שלי קניתי בWELLCOM. אין שם כמעט חניה, אבל השירות היה סבבה בעת המכירה. (לא נזקקתי למזלי לשירות עבור המחשב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
SKYPC בעבר נחשבו חנות טובה, אין לי מושג מה איתם היום (הם קיימים, אבל אין לי מושג איך הם)

עם KSP יש לי ניסיון בסניפי אילת ובאר שבע - ניסיון טוב, לא היו לי בעיות.

את הנטבוק שלי קניתי בWELLCOM. אין שם כמעט חניה, אבל השירות היה סבבה בעת המכירה. (לא נזקקתי למזלי לשירות עבור המחשב)

מילה טובה על WALCOME, השירות והאתר באמת ברמה. רכשתי מהם עכבר לפני מספר חודשים, והיום עברתי שם והחנות פשוט נסגרה. הם עוברים לחולון. המיקום שלה היה בעייתי, אף פעם לא רואים אם פתוח או סגור, ממש חור. לא ראו הכנסה גדולה.

פורסם

וולקום זה בעצם הבעלים של TMS ואצלם גם יושב המחסן.

המומלצים מHWZONE הם TMS וIQPC.

כמו שאמרו לפני, תתחיל עם תקציב, צרכים, שימושים.

פורסם

SKY אם אני זוכר נכון פשטו רגל , לא בטוח .

זיגזג בהחלט ראויים לציון .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...