Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלייאוף NBA!

adamd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פטרוביץ' אכן היה הכי גדול באירופה, למרות שעזב אותה בגיל 25 בלבד.

אני זוכר את פטרוביץ' ביד אליהו עם ציבונה.

מאחורי איש עם כיפה צורח בקול צרוד מרב מאמץ: "שמישהו כבר יחתוך לו את הידיים...".

איזה shooter...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למעשה הוא נבחר בדראפט בשנת 86, אבל שיחק בטריילבלייזרס רק בשנת 89. היה לו קשה להתאקלם כי היו לפניו קלייד דרקסלר ודני איינג'. ב91 הוא עבר לנטס והחל לפרוח. כולל משחק של 40 נקודות על ג'ורדן.

שחקן ענק, סיפור טרגי. בהחלט המוצרט של הכדורסל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כרגע נראה שאינדיאנה רק מגיבה למשחק של מיאמי ולא יוזמת בעצמה. לראיה, הפסד במשחק 1, נצחון ב-2, הפסד בשלישי, שיפור הגנתי ונצחון ברביעי. כעת -הפסד במשחק 5. בטוחני שאינדיאנה ינצחו במשחק היום (במיוחד כאשר מיאמי ללא אנדרסן), אך במשחק שביעי הרעד בידיים ורגליים יכריע לטובת מיאמי .מקווה שאתבדה.

עד עכשיו - בול פגיעה 8). היתרון של סן אנטוניו הוא בכך, שלפופ יש המון נסיון, בוודאי ביחס לאריק חדל אישים. אין ספק שהוא פופוביץ הפיק את המיטב מצפייה בשלושת הפסדים של מיאמי וראו היטב את המשחק פנימה של סן אנטוניו.להבדיל מווגל של אינדיאנה, שרק הגיב למהלכים של מיאמי, פופ יוזם!

לסיכום, אם לא יהיו פציעות משמעותיות ב-10 ימים בקרובים, ס"א יקחו ב-6 משחקים (אולי 5)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בוא נראה מה היה לנו המשחק:

משחק ממוצע של דנקן ופארקר, משחק בינוני של ג'ינובילי לנארד וגרין (שד"א הוא אחלה באחלה של שחקן), אחוזי שלשלות נמוכים (יחסית) והיו שלשות פתוחות שבדר"כ נכנסות.

מנגד - משחק מעל הממוצע של בוש ווויד (בפלייאוף הנ"ל), משחק ממוצע של לברון, משחק טוב של אלן.

על הנייר, ניצחון של מיאמי, בפועל נצחון של סן אנטוניו. וזה בגלל שמדובר בקבוצה קבוצה.

פספסתי את ההימורים לגמר, אבל גם לפני המשחק הייתי אומר שיגמר 4-2 לס"א ואני נשאר עם ההימור שלי.

פורסם

זה אני או שעבר חתול שחור בין וויד ללברון ?

כשוויד עם הכדור לברון עומד בצד בלי לזוז

פעם זה היה נגמר בתנועה ללא כדור וסל קל של לברון

:wink:
פורסם

הלילה (נראה לי ב03:00, תבדקו בלוח שידורים) משחק 2. שוב אציין, יש שידורים של כל הסדרה בספורט 5.

למי שלא זוכר, סדרת הגמר מחולקת מעט שונה משאר הסדרות. אחרי המשחק היום, משחקים 3, 4 ו-5 יערכו בסן אנטוניו, ואז במידת הצורך משחקים 7 ו-8 במיאמי. אני לא חושב שסאן אנטוניו יכולה לנצח את כל השלושה אצלה בבית, ולכן אם יפסידו היום, נראה לי שהסדרה תחזור למיאמי במצב של 3-2 לספרס. ואז תהיה סדרה אדירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אם אפשר לחזור רגע ולתת עוד מעט כבוד לפטרוביץ'.

במהלך כל סוף השבוע הקרינו את הסרט של ולאדה דיבאץ, בו הוא מספרים על הנבחרת ההיא של יוגוסלביה (אשר לדעתי היא הנבחרת הכי טובה אי-פעם למעט ארה"ב 92 שלא היה וכנראה לא יהיה אוסף כשרונות כמוה אי-פעם באותו זמן). מתוך הנבחרת הזו, הגיעו חמישה לNBA (ארבעה מתוכם : פטרוביץ', דיבאץ, קוקוץ' וראדג'ה פיתחו קריירות משמעותיות למדי, החמישי, פספאלי - הצליח קצת פחות אבל עדיין היה תותח על במונחי אירופה) והיא שיחקה כדורסל מדהים.

מדהים לראות כיצד נבחרת ה"אחים" התפרקה ביחד עם יוגוסלביה דאז וכיצד חברות אמיצה עלתה על שרטון בגלל מלחמת האזרחים העקובה מדם (למרות ששניהם לא היו מעורבים ישירות).

בסרט רואים עד כמה פטרוביץ' הפך, בשנתו האחרונה - לאחד הקלעים המובילים גם בNBA וגם עד כמה הענק השקט הזה (דיבאץ, 2.16) הוא נפש רגישה.

הגעתו לביקור אצל אמא פטרוביץ' ואלכסנדר האח, אחרי 20 שנה, ההליכה ברחובות זאגרב כאשר כל המקומיים מסתכלים עליו וחלקם עדיין רואים בו אוייב, העליה לקבר של דראזן - מרגש.

פורסם

ראיתי את הסרט הזה שנה שעברה. מדהים.

בשנת 93 הוא קיבל חוזה של 3.5 מיליון דולר לעונה, היה רק שוטינג גארד אחד בנבא עם חוזה גדול מזה, מייקל ג'ורדן.

פורסם

לעניין הגמר - מיאמי השוו את התוצאה בסדרה ל- 1:1 לאחר נצחון ביתי 84:103 על הספרס (סיום מדהים, עם ריצה של 5:33).

יהייה צמוד כנראה עד הסוף.

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי גם המשחק הבא של מיאמי

עד עכשיו בפלייאוף כל משחק שלישי קרי משחק חוץ ראשון למיאמי והיא לוקחת אותו.

מה שכן הסדרה הזו הולכת להיות צמודה עד הסוף כמו שפלייאוף צריך להיות

404

פורסם

לא ראיתי את המשחק. אני מבין שפספסתי בלוק ענק של לברון על ספליטר.

עכשיו הספרס צריכים לנצח שניים בבית, מבין השלושה, אחרית אין להם שום סיכוי. אם ינצחו 2, אז עם הניסיון והחוכמה, יוכלו לגנוב את משחק 6 בחוץ. אם יפסידו עכשיו שניים בבית, אז הסדרה הזו גמורה.

• תוכן חדש...