Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלייאוף NBA!

adamd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד אנשים יבינו שאי אפשר לנצח עם כדורבל שכונה, שזה מה שהוא וג'יי אר סמית' עושים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משחקי פלייאוף מנצחים בהגנה קודם כל, ולא בהתקפה. זו הסיבה שהניקס לא יגיעו לשום דבר במתכונת זו. מודעות הגנתית היא מהם והלאה. וזו גם הסיבה שמיאמי מתקשה מאוד מול הבולס. למעשה אם דנג היה בריא, הם היו לפחות 2-2 כעת. מחכה לגמר מזרח -מיאמי -אינדיאנה. ס"א יקחו את המשחק הבא ויעלו לגמר מערב, הם חזרו לקצב שלהם, ג"ס מסתמכים יותר מדי על הקליעה - מה שהפסיד להם את המשחק החמישי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

וואו אוקלוהומה בחוץ

מי יכול לעצור את ממפיס במערב? אפילו לסאן אנטוניו זה יהיה קשה

והם יהיו מאץ אפ קשה גם למיאמי

:wink:
פורסם

ממפיס נראים מעולה. יהיה מאוד מעניין לראות אותם נגד ס"א בגמר המערב. יש להם סיכוי ממשי לעבור את פופוביץ' והפנסיונרים.

מה אתם אומרים, מיאמי יתקשו מול אינדיאנה, או שזה כמו נגד שיקאגו? לדעתי גם את אינדיאנה מיאמי ינצחו ב5. 6 זו כבר תהיה הפתעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני מקווה שממפיס תגיע לגמר, שם היא יכולה להתמודד יפה מול מיאמי (מקווה שאינדיאנה תנצח את ההיט, אבל אני מציאותי).

מעניין אם לברון ישמור את רנדולף.

סה"כ יש לממפיס מצ'אפ לא רע, פרינס על לברון, אלן על וויד. בהתקפה יש לה יתרון גדול בגבוהים מצד אחד, מצד שני בוש זריז יותר גם מרנדולף וגם מגאסול, בנוסף לאחרונה הוא זורק מ-3, בקיצור הולך להיות מעניין.

פורסם

אני חצוי בתקווה שלי לגבי הגמר, מצד אחד אני יותר ממחבב את סן אנטוניו ומצד שני אני מאוד אשמח לקבוצה שתוכל למנוע אליפות ממיאמי, ולממפיס סיכויים טובים יותר בכך.

החיסרון של ממפיס שהם מוגבלים התקפית, השחקן היחידי הוא איום התקפי מובהק זה רנדולף, אבל גם מארק גאסול לא פראייר והם פוגעים בול בנקודות תורפה של מיאמי. יש גם או קונלי אבל מיאמי לא תתקשה איתו יותר מידי לדעתי.

בכל מקרה, ממפיס מגיעים פעם ראשונה לגמר המערב עם הרגשה של פייבוריטים, ואני לא חושב שזה יעשה להם טוב.

בנוגע למיאמי, אני מסכים עם ניקו. לא יהיה להם קל, אבל אני לא רואה אותם מסתבכים בצרות מול אינדיאנה.

פורסם

ניתוח בברך. לא יחזור העונה. הוא מקווה לחזור למחנה האימונים שנפתחים באזור הקיץ.

הלילה:

אינדיאנה, שנקווה שיסגרו סיפור. 03:00

וסאן אנטוניו גולדן סטייט, שנקווה שנגיע למשחק 7. סדרה אדירה. 05:30

שידורים פה:

http://www.vipboxsports.me/sports/basketball.html

פורסם

יצא בדיוק הפוך ממה שאיחלת לו. אבל אל דאגה, משחק הבא אינדי סוגרת את הסיפור של הניקס השנה.

פורסם

איזה מאנחוס אני. עם המזל שלי עוד נגיע למשחק 7 בגארדן. לא רק שהסדרה הזו משעממת, היא גם גורם לאי סדר בסדרות הגמר.

סאן אנטוניו ממפיס ביום ראשון ב22:30 שעון ישראל.

פורסם

כפי שאמרתי - ס"א לקחו את הסדרה. הם יקחו את המערב, עם יתרון ביתיות ועם קצב המשחק שחזר סוף סוף. היתרונות של ממפיס מתבטלים מול ס"א גם בקו הקדמי וגם באחורי.

לגבי אינדיאנה - שיפוט חד צדדי לטובת ניו יורק+ ערב קליעה טוב יחסית של כרמלו (דבר שלא הייתי בונה עליו במשחק הבא, לנוכח יכולתו בפליאוף)+ חסרון של היל בעקבות זעזוע מוח במשחק 4=נצחון דחוק לניקס. אם היל חוזר למשחק 6, הסדרה גמורה. ניקס שווים כקליפת שום. ושסמית' ימשיך לזרוק :-P (עם ה35% שלו ביום טוב)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מסכים. הם פשוט משחקים כדורסל שכונה. ג'יי אר סמית' תופס פעם בחודש יום קליעה, וחש את עצמו אולסטאר.

אני מקווה שאינדיאנה יסיימו סיפור.

מדהים כמה שבמזרח אין תחרות למיאמי. יש במערב לפחות 3-4 קבוצות שיכולות לנצח בסוויפ את כל המזרח, מלבד מיאמי. הבדלי הרמה מפחידים.

פורסם
היתרונות של ממפיס מתבטלים מול ס"א גם בקו הקדמי וגם באחורי.

לא מסכים איתך בנקודה הזאת, הקו הקדמי של ממפיס חזק בהרבה מזה של סן אנטוניו. עובדה שלפני שנתיים הם דרסו אותם בצבע והקו הקידמי של סן אנטוניו לא השתפר מאז (מה שאי אפשא להגיד על מארק גאסול).

בנוגע לקו האחורי אין ספר שזה של סן אנטוניו עדיף בהרבה, כך גם בגיזרת המאמן, הניסיון, ואינטליגנציית המשחק.

לדעתי מה שיתן לסן אנטוניו את הניצחון בסדרה זה שממפיס מגיעים פתאום כסוג של פייבוריטים, והם לא רגילים לזה.

פורסם

אינדיאנה ניצחו וישחקו מול מיאמי.

הלילה משחק 1 בין סאן אנטוניו לממפיס. 22:30 שעון ישראל. אאל"ט יש שידור בESPN.

• תוכן חדש...