Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלייאוף NBA!

adamd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבולס תותחים, באמת כל הכבוד להם. אני שונא את התוכי הזה של מיאמי. זה שיש לו מלא קעקועים והוא נראה כמו משהו שדרכו עליו. הוא כל הזמן פוצע שחקנים של היריבות. שחקן מלוכלך.

טוני פארקר וטים דאנקן פשוט ענקים. בגיל שלהם הם סוחבים את סן אנטוניו לעוד עונה אדירה. שאפו גדול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כזה מחסור בשחקנים למה לעזעזל הוא לא משתף את המילטון ?

ולשיקגו קצת קפץ הפיוז , הדחיפה של נואה היתה סתם לא קשורה לכלום

:wink:
פורסם

הסדרה בין גולדן סטייט לסן אנטוניו שוב מוכיחה עצמה כסדרה המעניינת ביותר. 2-2 בעוד משחק שנגמר אחרי הארכה. סטפן קרי עם 22. ג'ינובילי 21 ודאנקן 19.

בנימה אירופאית: מי ראה את ספאנוליס ואולימפיאקוס מוכיחים בפעם השנייה ברציפות שכסף זה לא הכל? קבוצה מדהימה שזוכה פעמיים ברציפות ביורוליג. הקודמת שעשתה זאת הייתה מכבי "עלית" תל אביב. :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מכבי זכתה ב04 ו-05 - פעמיים ברציפות. לפני כן הייתה רק יוגופלסטיקה ספליט, שעשתה זאת 3 פעמים רצוף, בין 89 ל-91.

היום בספליט יש שחקנים יוגוסלבים בלבד, כולל בחור אחד שמסיים את הקריירה ומוכר לכולנו, ניקולה וויצ'יץ'.

הלילה שיקאגו מיאמי בשעה 02:00. יש שידור בספורט 5.

אוקלוהומה - ממפיס לדעתי ב3:30.

פורסם

מיאמי כנראה סוגרת סיפור מול שיקאגו.

ממפיס שוב מנצחת את אוקלוהומה. 3-1 בסדרה לממפיס, ויש לה עכשיו 3 משחקים (כולל אחד בבית) לסגור סיפור. הפתעת העונה ללא ספק.

פורסם

עצם ההעפלה לסיבוב השני היא כבר הצלחה עבור הסגל הקיים בשיקגו.

בנוגע לממפיס, אני לא מופתע במיוחד, מי שמפתיעה אותי היא גולדן סטייט שמנצחת גם כשקארי לא בשיאו וכך גם אחוזי הקליעה.

פורסם

אז מה ההימורים לגמרים האזוריים?

אינדיאנה נגד מיאמי? אולי ניו יורק? לפייסרס יש מצ'אפ טוב נגד ההיט, אם אני לא טועה המאזן העונה עומד על 2-1 לפייסרס.

פורסם

הבחנה יפה. פול ג'ורג' שומר מצוין. אינדיאנה קבוצת הגנה טובה נגד מיאמי. אני מאמין שהפייסרס יעברו את הניקס. ממפיס ינצחו, והלב ההיה רוצה שגולדן סטייט תנצח, למרות שהמוח מבין טוב מאוד שזה לא יקרה :)

פורסם

אני דווקא מעדיף את הספרס (או הsperms כמו ששאק אהב לקרוא להם :) )

וזה רק בגלל דאנקן לדעתי מגיע לו עוד אליפות לפני הפרישה.

למרות כל זאת אני עדיין חושב שגולדן סטייט פייט מאוד קשה לספרס ככה שלא הייתי גוזר את דינם ישר.

פיליפ, אל תשכח שלפליאוף חוקים משלו, זה שפייסרס מובילים בעונה זה מאלף סיבות כאלה ואחרות

אבל מיאמי תתעלה על עצמם בסדרה הזו לא משנה מול מי תשחק.

404

פורסם

פורסמו חמישיות הגנה של העונה: (קרדיט לאתר הופס)

all-defense.jpg?w=500&h=318

שוב מכעיס אותי שמסתכלים על נתוני חסימות/חטיפות ולא על הגנה בפועל.

פורסם

שימי ריגר: "דה בולס יס וורלד קלאס אוף סמרטוטיישן".. אגדה!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

קצת מוזר ששחקן ההגנה של העונה נמצא רק בחמישיה השניה, לא?

לגבי הפייסרס, הם הקשו מאוד על מיאמי גם בעונה שעברה, אבל לדעתי הם נחלשו העונה. בכל מקרה אני לא רואה אף קבוצה שמאיימת על מיאמי חוץ ,מאולי, הגריזליז וזה אולי לא קטן בכלל.

פורסם

אינדיאנה מפרקת את הניקס 3-1 והסיפור גמור.

סאן אנטוניו עולה ל3-2. מה אתם אומרים יהיה משחק 7? או שהספרס יסגרו את הסיפור בגודן סטייט?

פורסם

אני מרגיש משחק שביעי, גולדן סטייט מאוד מפתיעה אותי בעקשנות שלה.

תמיד טענתי ששום קבוצה עם כרמלו לא תיקח אליפות לעולם! לא משנה כמה ינסו למכור לי שהוא השתנה הוא עדיין כרמלו בפנים.

• תוכן חדש...