Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלייאוף NBA!

adamd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקלהומה בסוויפ? איך בדיוק?

ממפיס באים אחרי 4 רצופים על הקליפרס ובכושר מפחיד, ההגנה שהם עושים זה משהו שלא רואים כל יום.. ובהתחשב בעובדה שווסטברוק פצוע ושאף שחקן חוץ מדוראנט יכול לשים סל בעקביות אני לא רואה אותם לוקחים יותר מ2 משחקים.

TFSI Power

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להלן רשימת הסדרות:

מזרח:

מיאמי - שיקאגו

ניו יורק - אינדיאנה

מערב:

אוקלוהומה - ממפיס

סאן אנטוניו - גולדן סטייט

יש הימורים?

אני אומר שמיאמי מנצחת ב5.

ניו יורק מנצחת ב6.

אוקלוהומה ב6.

גולדן סטייט ב7 :)

לצערי, מיאמי ב5

אינדיאנה (!) ב7 (ועוד חשבתי לכתוב 6)

ממפיס (!) ב7

סן אנטוניו ב5

באמת שמאמין שאתפוס לפחות אחת מההפתעות.

לגבי שיקגו - כשראיתי את הסגל חשבתי שהקרב אבוד, שאפו ענק על ההלחימה ועל הנאיביות של הנטס.

פורסם

לצערי לדורנט אין מספיק עזרה ביצירת נקודות , אז יש סיכוי טוב לממפיס לקחת ב6

מיאמי פשוט תהיה גדולה על שיקגו עם כל הרצון הטוב , גג 5 משחקים

לסאן אנטוניו יש את הניסיון להאיט את הווריורס , אבל עדיין זה יהיה קרב - סאן אנטוניו ב6

ולאינדיאנה יש פוטנציאל לא רע נגד הניקס, אבל אני הולך על הניקס ב7

:wink:
פורסם

וואו מה שיקגו עשתה למיאמי

המהלך של המשחק לדעתי זה שלברון וויתר על כניסה לסל מול נואה

היה שיוויון ולנואה 5 עבירות - כנס עם הראש

5 דקות קודם הוא עשה את זה על באטלר שניסה להוריד אותו עם שתי ידיים ולא הצליח

:wink:
פורסם

שיקאגו הפתיעה במיאמי, אבל אני לא מהמר שהם ינצחו את הסדרה.

סאן אנטוניו ניצחו בשתי הארכות עם שלשה של ג'ינובילי שנייה לסוף (אחרי שהווריירס עלו ליתרון 3 שניות לסוף). 44 נק' לסטף קארי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם נראה גמר מזרח :אינדיאנה -שיקאגו?

אין ספק ששתי הקבוצות האלה, אכן קבוצות, ולא אסופת "כוכבים" כמו יריבותיהן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כמה אני מקווה שזה אכן יקרה..

גם במערב צפויות הפתעות, גולדן סטייט נתנה יופי של פייט לסאן אנטוניו ולא היה חסר הרבה שהם יגנבו להם את יתרון הביתיות.

פורסם
אין ספק ששתי הקבוצות האלה, אכן קבוצות, ולא אסופת "כוכבים" כמו יריבותיהן.

מיאמי היא בטח לא "אסופת כוכבים" כפי שהייתה בשנה הראשונה של הטריו. יש את קינג ג'יימס, אבל הצוות המסייע הוא אכן סיוע (לא כמו שהיה לו בקליבלנד). כנ"ל גם כר-מלווו (או-מיי-גוד !!!! :-D ) בניקס.

אוקלהומה בבעיה רצינית. ווסטברוק יצר חור גדול מדי. עם הארדן (לו היה נשאר) זה לא היה מורגש כ"כ. במצב הנוכחי, הכל על הכתפיים של דוראנט. כפי שראינו גם בתחילת הקריירה של ג'ורדן וגם אצל ג'יימס ו/או כוכבים גדולים אחרים - שחקן אחד לא יכול לעמוד מול קבוצה, לפחות לא לאורך סידרה שלמה.

פורסם

אני זורק פה אמירה כבדה, אבל, אם ממפיס עוברת את אוקלהומה, היא עוד עלולה לקחת אליפות בטעות.

הקו הקידמי המפחיד שלה מהווה בעיה אמיתית לסן אנטוניו (כשיעלו ובטח שלגולדן סטייט), וכמובן גם למיאמי עם ה"סמול בול" שלה. מתוך הפייבוריטיות, רק אוקלהומה מחזיקה בקו קידמי הולם.

תוסיפו קו אחרי הגנתי מובהק עם טוני אלן ופרינס, וקיבלתם קבוצה שאם קצת מזל ואמונה יכולה להפתיעה בענק.

פורסם

מצד אחד אתה צודק מאוד, מצד שני מיאמי יכולה להפתיע עם ג׳ינס בעמדה 4 ואז רנדולף לא יכול לשמור עליו. מצד שני בגארדים ממפיס נמוכה יחסית ואלן, כמה שהוא טוב יתקשה מול וויד ולברון. בהתקפה ממפיס בהחלט יכולים לתחון את מיאמי.

אגב, השופטים יכולים לשחק תפקיד כי הליגה תרצה לראות בגמר את הקבוצות שמביאות רייטינג.

פורסם

אתמול, נואה ובוזר, שלא ממש נופלים מגאסול ורנדולף, לא הצליחו לעשות כלום מול מיאמי. ציפיתי לתצוגת ריבאונד אדירה מצידם, אבל היא לא הגיעה.

לסיכום:

מיאמי מוציאה עצבים על שיקאגו. 1-1 בסדרה.

גולדן סטייט מנצחת בסן אנטוניו ושוב מראה כמה היא קבוצה צעירה וטובה. 1-1 בסדרה.

הלילה מנוחה כשהסדרות עוברות. מחר בלילה שוב מיאמי-שיקאגו, וסאן אנטוניו-גולדן סטייט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה כיף לראות את המלחמה של שיקגו, למרות חסרונם של 3 שחקני חמישיה הם נלחמים ונותנים יופי של פייט למיאמי הפייבוריטים.

• תוכן חדש...