Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני ואבא מתלבטים בנוגע לרכב חדש, יש לו מאזדה 6 2008 מנוע 2.5 שעונה על כל צרכיו באמת שהוא לא היה מחליף אותה, אבל השנים עוברות והשווי שלה יורד. הגיע הדור החדש והוא כבר הספיק לראות אחת בכבישים אבל היא נראתה לו ממש שונה מהתמונות באינטרנט ופתאום לא בא לו עליה. הבעיה שבתקציב הזה הוא לא רוצה i40/508/C5 ולא אמריקאיות. תמליצו על משהו? אולי תשנו את דעתנו?

פורסם

זה שהוא ראה אותה והופתע לגלות שהיא נראית כמו בתמונות, זה דבר אחד.

האם הוא נסע בה? ישב בה? למד את המפרט ואת המערכות ופריטי האבזור הקיימים ברכב?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הוא ראה אותה באינטרנט הרבה לפני שיצאה וממש התלהבנו, אבל בכביש הוא ראה משהו אחר בכלל, אין פרופורציות מאחורה והיא נראית עוד רכב פשוט.

אנחנו שבוע הבא נלך לאולם תצוגה.

פורסם

אני ממש לא מסכים. יש לה פרופורציות טובות והעיצוב שלה זורם ומוצלח (מסתיר את גודל הרכב).

האם הרכב לטעמו של אביך או לא זה כבר עניין אחר.

בכל אופן, אני ממליץ שתגיעו לסוכנות, אחרי שקבעתם טלפונית נסיעת מבחן, על מנת לקבל רושם מלא ואמיתי.

פורסם

במבחן לא מצאתי משהו חדש, הן לא באמת מתחרות מול המאזדה.

נקבע נסיעת מבחן אבל כמעט בטוח שיגידו לי לחכות שוב שבועיים או יותר...

פורסם

סקודה סופרב.

בימר סדרה 3 בן שנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הבעיה שבתקציב הזה הוא לא רוצה i40/508/C5 ולא אמריקאיות. תמליצו על משהו? אולי תשנו את דעתנו?

בתקציב הזה אפשר ללכת לכיוון של קיה אופטימה. מכונית יפה לכל דיעה ואם עיצוב זה מה ש"עושה לו את זה" אז כנראה שיאהב את האופטימה. אפשר גם לבדוק את האופל אינסיגניה, חזקה ומהירה ובאופן כללי לא רעה בכלל.

אפשר גם ללכת על צו האופנה ולעבור לג'יפונים ב-160-170 אלף ש"ח - מאזדה CX-5, יונדאי ix35, מיצובישי אאוטלנדר החדש ועוד רבים טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא מתחרות מול המאזדה?

למה אתה חושב ככה?

אני אישית חושב שהסופרב והפיג'ו רמה אחת מעל המאזדה כמעט הכל פרמטר

ממש לא, הן בדיוק אחת מול השניה.

פורסם

אני לא מבין למה להתווכח עם הבן-אדם על איזה רכב מוצא חן בעיניו. בעיני הקיה פשוט כעורה ומשדרת בעיקר פשטות וניסיון להיות (wannabe). על אחד וטעמו.

הציעו לך פה באמת כמה ג'יפוני מדרכה, אבל אנימניח שאביך מחפש משהו אחר. אני חשוב שיקל לסייע לך אם תספר לנו בדיוק מה הוא מחפש. למשל: רכב זריז? פאסאט/סופרב עם 1.8T שמים בכיס כל דבר אחר. נוחות? יש אומרים שה- C5, אותי היא לא הרשימה. אמינות? כנראה שהדגמים מיפן/קוריאה יהיו אמינים יותר. וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תשמע אני כרגע גם בשיקולים לגבי רכב מנהלים ובדקתי הרבה.

לגבי המאזדה רכב טוב ללא ספק אבל לדעתי יש יותר נוחות,מרווחות,מהירות,איכותיות וזולות ממנה.

אני רוצה להגיד לך משהו לגבי המחיר

אני מתעניין רק בדגמי הפרימיום, המאזדה עולה קרוב מאוד ל200 אלף ברמה הכי גבוהה

ושאר הדגמים שהזכרתי במהלך השנה יהיו בהנחת חבר של 20 אלף ש"ח פחות .ואני הבנתי שמאזדה לא עושה הנחות לחבר ככה שגם מהבחינה הזאת היא יוצאת מפסידה לדעתי.

אני כרגע מחכה למבצע מפתה או למונדאו\סופרב בדגמים החדשים.

פורסם

הג'יפון של מאזדה? לא נוגעים בזה, יונדאי, אופל ופג'ו לא רוצה להתווכח בכלל זה לא רכבים לטעמנו.

קיה? לא משהו.

הוא מחפש רכב מהיר מרווח ונוח, משפחה עם 3 ילדים. כמו שאמרתי הרכב הנוכחי פשוט מעולה, הלוואי היה אפשר להחליף אותו בחדש בלי להפסיד כלום.

גם אנחנו מסתכלים על הפריומיום פלוס הכי מאובזרת.

מה עם סופרב החדשה? היא צריכה לצאת בקרוב?

• תוכן חדש...