Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי אם הפורום הוא איננו המתאים אבל לא הצלחתי להבין איפה לפרסם את זה :shock: .

ברשותי פולו יאנג ואחרי שבסוכנות הציעו לי התקנה של חיישני רוורס ומצלמה באיזור ה1000 שקל החלטתי לוותר.

עשיתי קצת בירורים וקיבלתי הצעת מחיר להתקנת מצלמת רוורס כולל פס לדים לתאורה של המצלמה ב300 שקלים כולל התקנה.

את דגם המצלמה אין לי אבל אני משער שהיא לא מהאליטה של מצלמות הרוורס. :lol:

אז כמה שאלות:

1. האם המחיר סביר להתקנה שכוללת קידוח וחיבור הלדים?

2. האם הוספת הלדים חוקית ולא תכלול סיבוך עם הכחולים\טסט?

3. במידה ואני מחליט ללכת על מצלמת הרוורס האם יש לי צורך גם בחיישנים?

תודה לעונים 8)

פורסם

אכן יש דאבלדין ברכב.

הלדים אינם מחוברים למצלמה, מכיוון שזאת לא מצלמה אינפרא אדום הוצע ההוספה של הלדים המדוברים

פורסם

מצלמת רוורס לפולו? הרי זה רכב קטן ולא אוטובוס או ג'יפ גדול. הייתי מסתפק בשימוש מראות בנסיעה לאחור, אבל אם קשה לך לעשות רוורס תתקין חיישנים. כמה שפחות התערבות במערכות חשמל המקוריות של הרכב - ככה יותר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לצורך העניין התקנת המצלמה היא לא בדיוק בשבילי

ישנם מקרים שאנשים שלא מכירים את הרכב נוסעים בו, ההתקנה היא יותר בשביל השקט הנפשי שלי.

BETTER SAFE THEN SORRY

פורסם

השיקולים כמובן שלך. אתה אומר אנשים שלא מכירים את הרכב נוסעים בו, זה נישמע כאילו אתה משכיר אותו. לנהג עם טיפה ניסיון לוקח מאט זמן להכיר רכב, במיוחד רכב קטן שקל לנהיגה ותמרון. אני חושב במקום כל מערכות האלו תדריך של מי שנוהג ברכב יעשה עבודה טובה יותר, מי שלא רגיל למצלמות או חיישני רוורס פשוט לא ישתמש בזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הוא שלי אך לפעמים צריך להוציא אוטו מחנייה צרה בגלל שהוא חוסם רכבים אחרים.

כנראה שאתה צודק, תודה

• תוכן חדש...