Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשב הישן הייתה לי תוכנה כזאת ואיני זוכר את שמה.

אשמח להמלצה על תוכנה קלילה שכזאת :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בחלונות 98 היתה תוכנה בשם movie maker או דומה לזה.

חתכתי איתה כמה וכמה שירים של MP3 ואחרים.

כיום יש לי וינדוס 7, נאמר לי שיש את אותה התוכנה ויותר טובה - בשם אחר, אינני מוצא אותה כרגע.

רק הפקת לקחים ממה שהיה לי:

1. לשמור גיבוי, ולעבוד רק עם העותק.

2. לאחר החיתוך וחלוקה מחדש, שיכפלתי את הדיסק עם הדפסה צבעונית וכו' - אצל מישהו חיצוני בתשלום, ואחר כך התברר לי שרצועה מסוימת נחתכה באמצע, ופשוט חסר לי קטע באמצע השיר :-o , כנראה שנגעתי עם העכבר בתוך רצועת השיר.

מסקנה - לפני שאתה מייצא הלאה, אם בכלל, אז תקשיב לכל השירים לוודא שלא ניזוקו. (אני התעצלתי, ובדקתי רק תחילה וסוף :cry: ).

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אני בעבודה (וגם בבית) משתמש ב COOL EDIT PRO.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני משתמש עם תוכנה קצת יותר מקצועית שנקראת FL STUDIO, היא תוכנה ליצירת מוזיקה בעקרון אך יש לה אפשרויות רבות.

אגב אם מישהו רוצה אני מוכן לקחת על עצמי ולנסות להכין לכל מי שרוצה צלצול רק שיגיד מאיזה שניה עד איזה שניה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

עזבו אותכם שטויות, מי שרוצה לחתוך קטע ספציפי ולא אכפת לו מהאגרסיביות של החיתוך שיוריד mp3 knife- התוכנה הכי קלילה ובסיסית שיש.

מי שרוצה טיפה יותר אופציות (וגם קצת אפקטים) שיעזרו לכם ב fade in ו Out- חפשו Audacity, תוכנה מעולה.

פורסם

גם אני משתמש ב AUDACITY - נוח ופשוט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...